Şimdi Ara

fsp yi nasıl bilirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese merhaba önceki sistemim elektirik yüzünden uçtu diye bilirim parçaların yarısı gitti bende yeni sistem topladım

İşlemci : intel i7 4.4 ( 8 çekirdek)
    RAM : 16 gb 2400 mhz corsair
    Ekran Kartı : zotac nvdıa geforce gtx 570 1280MB 326bit AMP Edition
    Bağlantı : 16 mbps ttnet net limitsiz
    İşletim Sistemi : windows 8.1 x64
    Anakart : MSI Gaming 9 z97
    güçkaynağı : fps 1000 W AURUM PRO

ben elektirik yüzünden bu pc yi kaybedemem daha borcu bile bitmedi bana acil ups lazım güçkaynağı ile uyumlu olsun ve lcd monitör , ses sistemi 5+1 logitech leri de bağlayıp elektirik zararını en aza indirmek istiyorum bu yüzde FSP EP2000 2000VA LINE INTERACTIVE UPS yi gözüme kestirdim vatan da baktım şuan kararsızım win 8 yazılımı olmadığı için ama bir an önce almam lazım. kapasite si 2000 VA / 1200W olarak yazıyor daha da iyi sini bulamadım kartla taksitle zor zar alacağım zaten forumdan araştırdım sadece kararsız kaldığım için görüşlerinizi almak istedim yorumlarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar :) bu arada HERKESE İYİ BAYRAMLAR :)

birde son bişey ups yi direk pirizemi bağlamak gerekir yoksa bende akım korumalı philips var aşağı daki resimdeki ona bağlayıp ordan pc ye bağlasam sorun olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellat211 -- 5 Ekim 2014; 15:56:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cellat211

arkadaşlar herkese merhaba önceki sistemim elektirik yüzünden uçtu diye bilirim parçaların yarısı gitti bende yeni sistem topladım

İşlemci : intel i7 4.4 ( 8 çekirdek)
    RAM : 16 gb 2400 mhz corsair
    Ekran Kartı : zotac nvdıa geforce gtx 570 1280MB 326bit AMP Edition
    Bağlantı : 16 mbps ttnet net limitsiz
    İşletim Sistemi : windows 8.1 x64
    Anakart : MSI Gaming 9 z97
    güçkaynağı : fps 1000 W AURUM PRO

ben elektirik yüzünden bu pc yi kaybedemem daha borcu bile bitmedi bana acil ups lazım güçkaynağı ile uyumlu olsun ve lcd monitör , ses sistemi 5+1 logitech leri de bağlayıp elektirik zararını en aza indirmek istiyorum bu yüzde FSP EP2000 2000VA LINE INTERACTIVE UPS yi gözüme kestirdim vatan da baktım şuan kararsızım win 8 yazılımı olmadığı için ama bir an önce almam lazım. kapasite si 2000 VA / 1200W olarak yazıyor daha da iyi sini bulamadım kartla taksitle zor zar alacağım zaten forumdan araştırdım sadece kararsız kaldığım için görüşlerinizi almak istedim yorumlarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar :) bu arada HERKESE İYİ BAYRAMLAR :)

birde son bişey ups yi direk pirizemi bağlamak gerekir yoksa bende akım korumalı philips var aşağı daki resimdeki ona bağlayıp ordan pc ye bağlasam sorun olurmu ?

fsp tayvan malı hyper serisinde 5 yıl garanti 85 plus iyi bir marka

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q9550 Nasıl Bilirsiniz?
    16 yıl önce açıldı
    VW CC'yi nasıl bilirsiniz.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.