Şimdi Ara

fsp 800va kesintisiz güç kaynağı lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 700watlık bir kasam var. ve 52 ekran lcd tv var. ikisini aynı anda bu makinaya bağlayabilirmiymi?
    vatanbilgisayardan kasa alırken bunu önerdi couk. henüz şarz etmedim. fakat kafama takıldı. bu makinayı kasmasın sonra başıma bela olmasın. yorumlarınızı alabilirmiyim

ürün ve özellikleri bu.

FSP FP800 800VA LINE INTERACTIVE UPS
    http://www.vatanbilgisayar.com/KGK%20ve%20Reg%C3%BClat%C3%B6rler/fsp-fp800-fp800-800va-line-interactive-ups/productdetails.aspx?I_ID=63888

• KudiA K kullanıcısına yanıt
    bu konu az önce vardı bi daha bi daha yeni konu açmayın

480W çıkışı var sen 700W+tv bağlayayım diyorsun hadi elektrikten anlamıyorsun tamam olabilir matematiğindemi yok
  • dismissed_fear D kullanıcısına yanıt
    konuşurken üslübüne dikkat et kardeş!
    cevap yazmak zorunda değilsin!

bu konuda bilgim olsa zaten sormam bunun için boş boşuna sorup vakit kaybetmem.
    biliyorsan yardımcı olmak istersen ol istemiyorsan zoraki olma. tamam mı kardeş! boş mesajları görmeye cevap vermeye lüzüm görmüyorum fakat bu hadi senin için olsun.
  • hortlatayım. bende de 700lük bi kasa var. elektrik kesintisi sık sık oluyor diye anakartı korumak adına, sadece elektrik kesildiğinde pc yi kapatabilecek kadar kullanabileceğim bişey arıyorum ben de. bu arada yukarda bahsedilen fsp modelinin teknik özelliklerini hiçbiryerde bulamıyorum
  • Ups istiyorsaniz tuncmatik bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiparci

hortlatayım. bende de 700lük bi kasa var. elektrik kesintisi sık sık oluyor diye anakartı korumak adına, sadece elektrik kesildiğinde pc yi kapatabilecek kadar kullanabileceğim bişey arıyorum ben de. bu arada yukarda bahsedilen fsp modelinin teknik özelliklerini hiçbiryerde bulamıyorum

Ürünün kapasitesi 480W

fsp 800va kesintisiz güç kaynağı lütfen yardım

http://www.fsplifestyle.com/product.php?LID=1&PSN=446#

• quote:

Orijinalden alıntı: FairLighty

Ups istiyorsaniz tuncmatik bakin

Z97 G43 anakart var. GTX 970 ekran kartı + i7 işlemci var. yukarda dediğim özellikler için önerebileceğin bir model varmı? birkaç şirketi arayıp konuştum.çok karışık bi konu gibi geldi bana, kafam basmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Güç Kaynağı Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Butceniz nedir ?

• FairLighty kullanıcısına yanıt
    max 10dk dayanıklılık istediğim için 100-150 arası ayırdım
  • quote:

max 10dk dayanıklılık istediğim için 100-150 arası ayırdım

Merhaba Hiparci,

700w kasanız olduğunda her zaman %100 yükte çalışmaz dolayısıyla hep 700w çekmezsiniz. Ancak bu UPS'i kullanabileceğiz anlamına gelmez.
    Belirttiğiniz UPS 480w'tır. Daha büyük yüklerde yüklediğinizde ikaz verir ve 15 saniye sonrasında kendini korumaya alır ve kapanır.
    Ki siz birde Televizyon bağlamaktan bahsediyorsunuz. Birbirimizi kandırmayalım. Mümkün değil. İmkanınız varsa 2000va 'lik bir UPS ile değiştirin yada ikisiniz aynı anda bağlamayın. İşinizi görür.

100-150 tl 'lik UPS istediğiniz özelliklerde teknik şartlar sağlamaz. bilginize.

iyi günler.
  • FSP-TURKIYE kullanıcısına yanıt
    Sanirim karisiklik oldu hocam. Tv baglayacak olan arkadas Ben degilim. Ustte belirttigim parcalardan olusan, 700w power supply si olan bi kasam var. O kasa elektrik dalgalanmasindan koruyacak, elektrik tamamen kesildiginde 3dk idare edebilecek bir urun ariyorum

• quote:

Sanirim karisiklik oldu hocam. Tv baglayacak olan arkadas Ben degilim. Ustte belirttigim parcalardan olusan, 700w power supply si olan bi kasam var. O kasa elektrik dalgalanmasindan koruyacak, elektrik tamamen kesildiginde 3dk idare edebilecek bir urun ariyorum

pardon,

eğer bilgisayarınız 700 güç çektiği anda, UPS'den ikaz sesi duyacaksınız.
    Ancak önceki mesaj dediğim gibi her zaman 700w çekmezsiniz.
    Tam olarak ne kadar güç tüketeceğinizi bilmiyoruz, dolayısıyla backup time hesaplamak mümkün değil.
    FSP UPS kutusunda % yükler altında kaç dakika dayanacağı yazar. oradan görebilirisiniz.
    Bir deneyin, Eğer olmazsa fazla geç olmadan değiştirmenizi tavsiye ederim.

Bu durum sadece FSP 'de değil diğer UPS 'ler içinde geçerli.

iyi günler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.