Fsx de saitek x52 pro kullanan varsa mfd ekranı için oyunlara plugin arşivlerini ve kontrol profillerini nereden bulabilirim 32 bit windows7 kullanırken sorun yoktu şu an 64 bit windows 7 kullanıyorum mfd ekranın aktif olmuyor 32 bit de radyo bağlı olduğum kule hız rota gps bilgisine kadar görüp ayarlarına erişebiliyordum şimdiden teşekkürler
Alıntıları Göster
THY ya da ona benzer TR de olan uçak firmalarının skinleri ücretsiz mi? Eğer ücretsiz ise nerden temin edebilirim arkadaşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Bullseye_00
THY ya da ona benzer TR de olan uçak firmalarının skinleri ücretsiz mi? Eğer ücretsiz ise nerden temin edebilirim arkadaşlar.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar bende windows 7 64 bit ve ultimate sürümü yüklü... MFSX sorunsuz yükledim ve free flight ile sorunsuz uçuyorum fakat görev yapmak istediğim an Go to briefing yazısınıa tıkladığımda hiç birşey açılmıyor... Acaba herhangi bir bilgisi olan varmı... Çok aradım ama tek yakın bulduğum sorun adamlar Windows 7 de yükleme yapamamış xD
Sistem gereksinimlerim gayet uygun sistem kaynaklı sorun yok işletim sistemindemi bir sorun var yoksa aldığım DVD de mi... Bu oarada lafı aramızda oyun korsan Orjinal bulamadım. Bundan dolayı da kaynaklanabilirmi... Bir de sorun bulamazsınız gayet düzgün çalışan korsan oynayan bir arkadaş crack atsa bide onla yüklesem
quote:
Orijinalden alıntı: Bullseye_00
Alıntıları Göster
kaplamalar ücretsizdir google da aratarak istediklerini bulabilirsin. aşağıda da bulabilirsin
Arkadaşlar benim FSX şu görevleri seçtiğimiz pencereye kadar açılıyor. Hatta free flight bile yapıyor fakat go to briefing tıkladığım vakit pencere kapanıyor ve hiç birşey açılmıyor herhangi bir bilgisi olanınız varmı ? Sistemden kaynaklanmıyor fakat windows 7 64 bit ultimate kullanıyorum. Bu sorunla karşılaşanınız oldumu hiç ?
quote:
Orijinalden alıntı: lotrium
Arkadaşlar benim FSX şu görevleri seçtiğimiz pencereye kadar açılıyor. Hatta free flight bile yapıyor fakat go to briefing tıkladığım vakit pencere kapanıyor ve hiç birşey açılmıyor herhangi bir bilgisi olanınız varmı ? Sistemden kaynaklanmıyor fakat windows 7 64 bit ultimate kullanıyorum. Bu sorunla karşılaşanınız oldumu hiç ?
Alıntıları Göster
Arkadaşlar öncelikle FSX e başlayalı 3 ay oluyo ama tam sürümünü yeni aldım. online uçmak istediğimde username password girdikten sonra hata verip offline yapıyodu. FSX SP1 Yükledim crack istedi crackledim şöyle bi hata verdi "Flight Simulator was unable to load some program files and will now exit. Please reinstall Flight Simulator to restore or repair the program installation." yardımcı olursanız sevinirim. Bende online uçmak istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: felonkubi
Arkadaşlar öncelikle FSX e başlayalı 3 ay oluyo ama tam sürümünü yeni aldım. online uçmak istediğimde username password girdikten sonra hata verip offline yapıyodu. FSX SP1 Yükledim crack istedi crackledim şöyle bi hata verdi "Flight Simulator was unable to load some program files and will now exit. Please reinstall Flight Simulator to restore or repair the program installation." yardımcı olursanız sevinirim. Bende online uçmak istiyorum.
Alıntıları Göster
Fs 2004 de yürüme yaması varmış aranızda bunu bilen varmı? walk and follow diye ancak araştırdım bir türlü indirmesini bulamadım bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Amedra
Fs 2004 de yürüme yaması varmış aranızda bunu bilen varmı? walk and follow diye ancak araştırdım bir türlü indirmesini bulamadım bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
verdiğin linkte; DIRECT DOWNLOAD AFTER PURCHASE OR CD-SERVICE Please allow 18 days for delivery
diyor trial 18 günlük olmayan full sürümleri yokmu?
quote:
verdiğin linkte; DIRECT DOWNLOAD AFTER PURCHASE OR CD-SERVICE Please allow 18 days for delivery
Alıntıları Göster
varsa da burada paylaşılmıyor.
quote:
Verdiğim link full sürüm için. Satın almadığınız taktirde trial oluyor normal olarak.
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
fsx'te c-130 hercules nasıl bulabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: asdas60
fsx'te c-130 hercules nasıl bulabilirim?
Alıntıları Göster
Yaptığım missionlarda boeing felan uçurduğumda mesela belli bir uçuş noktasına geldiğimizde kemerlerinizi çıkarabilirsiniz gibi anlatım yapan bayan konuşuyor bu olayı free flight da yapamayız sanırım :) az hava katsın istiyorum :p
quote:
Yaptığım missionlarda boeing felan uçurduğumda mesela belli bir uçuş noktasına geldiğimizde kemerlerinizi çıkarabilirsiniz gibi anlatım yapan bayan konuşuyor bu olayı free flight da yapamayız sanırım :) az hava katsın istiyorum :p
Alıntıları Göster
bunu yapan bazı eklentiler var, fspassenger olabilir adı fs2crew bir de bu var
Zamanında ben de o görevi yapmaya çalışmıştım. Fakat ben de o bulamamıştım. Yeri sanırım her seferinde değişiyor. O nedenle kesin bir yeri yok.
Alıntıları Göster
selam ya ben fsx e fspassenger yükledim anacak sp1 yükle diyor ve benim pc perfect xp sp3 ben yükleye bilirmiyim? sp3 ü format atmadan nasıl sp1 e döndürecem?
quote:
Orijinalden alıntı: melih kaan 98
selam ya ben fsx e fspassenger yükledim anacak sp1 yükle diyor ve benim pc perfect xp sp3 ben yükleye bilirmiyim? sp3 ü format atmadan nasıl sp1 e döndürecem?
Alıntıları Göster
bahsettiği fsx in sp1'i olabilir. sp1 + sp2 ya da sp1 + acceleration kurmalısın.
ya ben o sp1 i ve sp2 yi kurmayı denedim olamdı bu araba fsx bende minimum ile çalışıyor yani 254 ram ve 32 mb ekran kartı ile çalışıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: melih kaan 98
ya ben o sp1 i ve sp2 yi kurmayı denedim olamdı bu araba fsx bende minimum ile çalışıyor yani 254 ram ve 32 mb ekran kartı ile çalışıyor.
Alıntıları Göster
Herkese merhaba, FS 2004'te PMDG B737-800 uçağında FMC uygulamaya çalışıyorum.
Bir anlatım var bununla ilgili internette, anlatımda LTBA(ATATURK) - LTBJ(ADNAN MENDERES) arası bir uçuş planlanıyor. Aynı şekilde planmaya çalışıp, UG80 havayolunu kullanmak istediğimde INVALID ENTRY hatası alıyorum. Anlatıma uygun yaptığıma eminim. Sizce problem ne olabilir? Nasıl çözülebilir?
Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: javaSch
Herkese merhaba, FS 2004'te PMDG B737-800 uçağında FMC uygulamaya çalışıyorum.
Bir anlatım var bununla ilgili internette, anlatımda LTBA(ATATURK) - LTBJ(ADNAN MENDERES) arası bir uçuş planlanıyor. Aynı şekilde planmaya çalışıp, UG80 havayolunu kullanmak istediğimde INVALID ENTRY hatası alıyorum. Anlatıma uygun yaptığıma eminim. Sizce problem ne olabilir? Nasıl çözülebilir?
Teşekkürler.
Alıntıları Göster
o uçak için yüklü airac ile eğitimde kullanılan airac aynı değildir. bu bilgiler sürekli güncellenir ve yenisi yayınlanır. routefinder sitesinden güncel rotayı bulup, uçağa da güncel rotayı kurun.
quote:
Orijinalden alıntı: jedi_master
Zamanında ben de o görevi yapmaya çalışmıştım. Fakat ben de o bulamamıştım. Yeri sanırım her seferinde değişiyor. O nedenle kesin bir yeri yok.
Alıntıları Göster
arkadaslar bu sorunu cozmus yada cozbileck arkadaslar lutfen yardimci olun ya cildirmak uzereyimmmm oyunu yukledim gelen uyari C:/programdata/microsoft/FSX/sceneryCache