Şimdi Ara

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.275
Cevap
32
Favori
210.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akın737

Shockwawe 3d lights bu sanırım bu tür işlere yarıyor ama daha mı kötü yapar daha mı iyi yapar bilemem. Default uçakları güzelleştirdiği kesinde.
    Carenado B1900D malum yerde fakat ?:..!!!!!:::?

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz

• BBlackman kullanıcısına yanıt
    Malum yerde bunun bir tipik Carenado ürününü RIP'lerken oluşan problemlerden biri olduğunu söylemişler. Sanırım repack/reupload bekleyeceksiniz

Orijinalden alıntı: PhoenixBurn

Malum yerde bunun bir tipik Carenado ürününü RIP'lerken oluşan problemlerden biri olduğunu söylemişler. Sanırım repack/reupload bekleyeceksiniz
    carenado tipleri güzel de içi boş uçakların. küçük uçak için a2a 172, büyük turboprop için de majestic q-400 tavsiye ederim. ikisi de acayip kapsamlı.
    gerçi q-400 denen melet her oyundan çıkarken atıyor fsx crash oluyor. çözümü bulamadım. kürekten mi bilmiyorum.

Orijinalden alıntı: GUERRA

gerçi q-400 denen melet her oyundan çıkarken atıyor fsx crash oluyor. çözümü bulamadım. kürekten mi bilmiyorum.

İnsan hemen kürekten şüpheleniyor ama kürekten değil hocam. Bende de NGX aynısını yapıyordu. Esc + "End Flight" ile çıkınca FSX çakılıyordu.

Artık simden çıkarken "End Flight" ile değil de sol üst menüden Flight/Exit ile çıkınca sorun kalmadı. Gül gibi geçiniyoruz FS ile, tavsiye ederim

NOT:

Bu arada Carenado'nun Phenom 100'ünü dört gözle bekliyorum. İlk görseller heyecan verici. Malum FSX dünyasında VLJ sınıfında ikinci jet olacak. Hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannschneiderr -- 29 Ocak 2014; 16:39:54 >

• majestic her seferinde yapıyor, ara sıra da hopluyor uçuşa girerken. 1.08 küreğini bulamadım. acaba direk indirip kursam çalışır mı?

Orijinalden alıntı: hannschneiderr

quote:

Orijinalden alıntı: Slauson

Beyler bu PMDG 777'nin ilacı çıkmadı mı yahu? 90 Dolar verecek durumda değilim öğrenciyiz 300ER eklentisinden de para alacaklarmış.

Hocam merak etme, ilaç çıktığında muhakkak haberin olur, zaten bütün eczanelere dağıtılır, buralar yıkılır. Çünkü o ilacı bekleyen hasta çok

PMDG iyi sifreleme koymus sanırım bu kadar uzun sürmez normalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wer43

Bu mesaj silindi.
    Gerçek fotolar çekip bizi kandırdıgını biliyoruz

Orijinalden alıntı: Akın737

Gerçek fotolar çekip bizi kandırdıgını biliyoruz

Alıntıları Göster
    Landing Lights ile ilgili olarak REX II, REX II Overdrive, REX Essential, REX Essential Overdrive da SUN\LIGHTS ayarı tıklandığında gelen alt menüde Landing Lights ayarı var belki beğendiğiniz bir set vardır. Yeni REX te böyle bir ayar varmı bilmiyorum.

Orijinalden alıntı: _RevO_

sıradaki şarkı hannschneiderr'e gelsin

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.587324321344386.1073741890.129839447092878&type=1#!/media/set/?set=a.587324321344386.1073741890.129839447092878&type=1

undefinedundefined

Hocam şu anda evde değilim ve bulunduğum bilgisayarda web filtresi var, face'e girmiyor meret. O yüzden hediye şarkıyı alamadım Güftesini yazarsanız okurum

Ama tahminim sıradaki şarkıdan alacağım mesaj, pmdg 777ye küreğin " ÇOK YAKINDA ! " çıkacağına dairdir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannschneiderr -- 30 Ocak 2014; 10:45:27 >

• hannschneiderr kullanıcısına yanıt
    umut fakirin ekmeği [sm=evillol.gif
    şarkının konusu : "açmayın phenomlar"

Tahminim doğruymuş demek

Ama olsun, belki birgün WHO (Dünya Sağlık Örgütü ) ilaç bulur pmdg 777'ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannschneiderr -- 30 Ocak 2014; 11:56:08 >

• quote:

quote:

Tahminim doğruymuş demek

Ama olsun, belki birgün WHO (Dünya Sağlık Örgütü ) ilaç bulur pmdg 777'ye

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=mXDRjsOF2sw

inilen airportu bulan var mı ?? ve eklentinin adını

• İnilen meydan EGNS
    Kullanılan eklenti FTX gibi geldi bana. Tam olarak emin değilim.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    v2.1 ne zaman gelecekti

PhoenixBurn Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akın737 -- 30 Ocak 2014; 17:47:31 >

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Carenado B1900D HD seriali ile birlikte malum yerde...

Orijinalden alıntı: BBlackman

Carenado B1900D HD seriali ile birlikte malum yerde...

Alıntıları Göster
    Haber için sağol hocam, bekleyen arkadaşlar için güzel haber

Yalnız ben bu B1900 C'ye de, B1900 D'ye de bir türlü alışamadım doğrusu. Uçaklarda tip desen tip yok, şekil desen şekil yok, sistem desen sitem yok, bildiğin kütük gibi birşey.

PMDG bunun 1900C'sini yaptığından beri, "MD11'den sonra bu uçak da neyi nesi" diye hep düşünmüşümdür PMDG adına. İndirip bakmadım bile

Ama yine de vardır her halde seveni bu uçakların... Uçacak arkadaşlara keyifli uçuşlar

• quote:

Haber için sağol hocam, bekleyen arkadaşlar için güzel haber

Yalnız ben bu B1900 C'ye de, B1900 D'ye de bir türlü alışamadım doğrusu. Uçaklarda tip desen tip yok, şekil desen şekil yok, sistem desen sitem yok, bildiğin kütük gibi birşey.

PMDG bunun 1900C'sini yaptığından beri, "MD11'den sonra bu uçak da neyi nesi" diye hep düşünmüşümdür PMDG adına. İndirip bakmadım bile

Ama yine de vardır her halde seveni bu uçakların... Uçacak arkadaşlara keyifli uçuşlar

Alıntıları Göster
    uçuşumdan kareler taze taze çektim 1080p önerilir.. iyi seyirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: testing

uçuşumdan kareler taze taze çektim 1080p önerilir.. iyi seyirler.

Alıntıları Göster
    Görüntü default çözünürlükte bile süper görünüyor. Sony Vegas mı? Videonun sonunda texture un zamanında yüklenememesinden dolayı suya inmiş "gibi" görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BBlackman

Görüntü default çözünürlükte bile süper görünüyor. Sony Vegas mı? Videonun sonunda texture un zamanında yüklenememesinden dolayı suya inmiş "gibi" görünüyor.

Alıntıları Göster
     FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz

• testing kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayarınızın özellikleri nedir laptop mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Altın Kanatlar!
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.