Şimdi Ara

Frozen 2 (2019)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Frozen 2 (2019)



    Disney'in son zamanlarda çıkardığı film Karlar Ülkesi (Frozen), gişede elde ettiği başarıyla birlikte devam filmine yeşil ışık yakıldı.

    Normal şartlarda devam filmlerine sıcak bakmayan Disney, Karlar Ülkesi'nin 1 milyar barajını geçmesiyle birlikte, bu düşüncelerinden vazgeçerek, filmin devam filmini çekmeye karar verdi.

    Frozen filminin devam filmiyle ilgili olarak daha önce yapımcı firma tarafından açıklama yapılmıştı. Ardından yapılan bu açıklamayla birlikte Disney'in devam filmine onay verildiği artık netlik kazandı. Şimdi sıra filmi beklemekte.



    1 Aralık 2014
    Frozen’ın Devam Filmi Geliyor

    Frozen 2 (2019)

    Geçtiğimiz yıl beklenmeyen çıkışıyla herkesi şaşırtan, yapımcıların yüzünü güldüren Frozen’ın devam filminin çekileceği açıklandı. Film gişede büyük bir başarı elde ettikten sonra, önce tiyatroda bir müzikal olarak oynanacağı yönünde bir anlaşamaya varılmıştı, sonrasında ise ABC kanalında yayınlanan Once Upon a Time dizisinde tema olarak izleyicilere sunuldu.

    Dünya çapında 1.274 milyar dolarlık bir hasılat elde eden Frozen’ı (Karlar Ülkesi) tüm zamanların en çok kazandıran beşinci yapımı olarak adını listeye yazdıran filmin devamını biraz daha beklemek gerekecek. Disney çok belirgin bir açıklama yapmasa da, filmin devamının 2018 yılında vizyonda olacağı ön görülüyor.



    13 Mart 2015 - Beyazperde
    Karlar Ülkesi 2 Geliyor!

    Frozen 2 (2019)

    Geçtiğimiz yıl Kasım ayında, Disney'in çok sevilen animasyon filmi Karlar Ülkesi'nin devam projesinin kısa süre içerisinde hayata geçirileceği haberi yayılmasına rağmen, yapımcılar cephesinden resmi bir açıklama yapılmamıştı. Şu sıralar serinin öykü evreninde geçen Karlar Ülkesi: Kutlama adındaki kısa filmler ve yeniden gündeme gelen Karlar Ülkesi filminden ilk haberler su yüzüne çıkmaya başladı!

    Disney'in CEO'su John Lesseter'ın filmin yönetmenleri Jennifer Lee ve Chris Buck ile masaya oturduğu belirtilirken, proje için kolları sıvamaya da en kısa sürede başlayacaklarının altı çizildi. Buck ve Lee ikilisinin kotarmış olduğu kısa animasyon ise konsepte uygun olarak Sindirella filminin öncesinde izleyiciyle buluşacak!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 30 Nisan 2017; 11:21:50 >







  • müzikal olayını çok abartmasalar iyi olabilirdi. ama 2.yi izleyeceğimi düşünmüyorum
  • O kadar da iyi değildi bana göre, sırf müikleri yüzünden bu kadar tutuldu.Tangled, çok çok daha başarılıydı ve zekliydi buna göre keşke onun ikincisi çıkaydı.
  • Çok başarılı bir filmdi her ne kadar müzikali biraz fazla olsa da. Bizim ülkede de pek sevilen bir tarz değildir aslında. 2. film ne kadar başarılı olur ama şüpheliyim. İlki kadar başarılı olmasına ihtimal vermesemde, iyi bir devam filmi olur umarum
  • Guzel olmasa bile izlerim sahsen
    Ilk filmin verdigi msj gayet iyiydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 1.filmini izledim , izlediğim en iyi ilk 3 animasyon arasına girdi.Umarım çıkar 2.si LET IT GOOOO !!!!!!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gwynn

    Dün 1.filmini izledim , izlediğim en iyi ilk 3 animasyon arasına girdi.Umarım çıkar 2.si LET IT GOOOO !!!!!!!!

    Bu animasyonu izleyeyim artık baya övüyorsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kandorfeyta

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gwynn

    Dün 1.filmini izledim , izlediğim en iyi ilk 3 animasyon arasına girdi.Umarım çıkar 2.si LET IT GOOOO !!!!!!!!

    Bu animasyonu izleyeyim artık baya övüyorsun

  • Ben hiç beğenmedim.Müzikal tarzı şeylerden hoşlanamıyorum bir türlü.
  • birinci filmin müzikal kısmı biraz fazlaydı ama yine tatlı filmdi, izletti
    ikinci film için müzikal konusundaki yorumları dikkate alırlar bence
  • Güzel filmdi inş ikinciside çıkar
  • Hayatımda izlediğim en ama en anlamlı animasyonlardan bir tanesi, animasyonların çocuklara olduğu kadar yetişkinlerede çok güzel mesajlar verdiğinin kanıtı kesinlikle bu film. Film o kadar sıcacık ve o kadar samimi ki gerçek yaşamda olsa kendi ailenizden bir kaç parça bulabilirsiniz. Karakterler adeta gerçek insanlardan yola çıkılarak yaratılmış ayrıca filmin her kısmında biraz müzikal var. İnsanı filmin içine sürükleyen güzel görüntüleri var görseller o kadar etkili ki filmin içinde gibisiniz. Duygusal anlar yaşatacağı gibi sizi güldürmeyide başaran bi çalışma olmuş, özellikle Olaf karakterine hayran kaldım diyebilirim 7'den 77'ye herkesin izlemesi gereken bir film 2.zati bekliyordum gelmeside şartı zati heleki bir soundtrack varki demi lovatoda ayrı birgüzel





  • Disney'in tüm animasyonlarını izlemiş bir kişi olarak söylüyorum ki Disney'in en iyi animasyonuydu.Konusu çok iyiydi.Şarkılar güzeldi.Özellikle Let It Go bir başkaydı.İkincisini merakla bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muccos

    Disney'in tüm animasyonlarını izlemiş bir kişi olarak söylüyorum ki Disney'in en iyi animasyonuydu.Konusu çok iyiydi.Şarkılar güzeldi.Özellikle Let It Go bir başkaydı.İkincisini merakla bekliyorum.

    Unuutunmu yoksa


    Frozen 2 (2019)




  • Disney'in sevmediğim animasyonu yok Tangled'da güzeldi ama Frozen'ı daha çok beğenmiştim.Zevkler değişir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muccos

    Disney'in sevmediğim animasyonu yok Tangled'da güzeldi ama Frozen'ı daha çok beğenmiştim.Zevkler değişir

    Tabikide zevkler ve seyir zevki asla tartışılmaz ben sadece ironi yaptım sonuçta iki yapımda aynı firma ve ikiside müthiş frozen birtık adım önde
  • Karlar Ülkesi 2 Geliyor!
  • Karlar Ülkesi filminin bir kısmını izlemiştim, devamı nasip olmadı ama başlangıç itibariyle çekici bir filmdi diyebilirim. Tabii animasyon türü olduğundan herkes için ilgi odağı olmayacaktır.
  • Frozen başlığını görünce hep animasyon olmayan film sanıyorum ama animasyonu görünce hevesim kursağımda kalıyor. Neyse izleyeceklere iyi seyirler dileyelim bari.
  • Abartılmış bir balon olduğunu düşünüyorum , klasik Disney prenses filmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.