HTC Desire alalı 1 hafta oldu. Telefonuma Froyo yüklemek istiyorum ama ne mümkün. İlk olarak güncellemeleri kontrol et dediğimde froyo güncellenmesi önerildi sonra yükleyim diye reddettim. Tekrar denediğimde ise herhangi bir güncelleme gelmedi.
Ondan sonra da bir daha manuel yüklemenin içinden çıkamadım. Forumlarda geziyorum, bazı şeyleri deniyorum ama bir türlü başarılı olamadım. Smartphone olayına yabancı olduğum için aslında doğru şeyleri deneyip deneyip denemediğimden bile emin değilim. Dolayısıyla yardımlarınızı rica ediyorum. Anlayabileceğim bir dille ne yapmam gerektiğini anlatabilirseniz veya bizzat benim sorunumun çözümüne yönelik adreslere yönlendirebilirseniz çok memnun olacağım. Telefon bilgileri: Avrupa’dan aldım Herhangi bir rom, root işlemi yapmadım (en azından ben öyle zannediyorum) Aygıt yazılım sürümü: 2.1-update1 Build numarası: 1.20.207.3 CL… Yazılım numarası: 1.20.207.3
Saygılarımla
Senin kullandığın cihaz sanırım O2 GSM operatörü için üretilmiş bir cihaz. İki-üç gün önce bir kaç yabancı sitede O2 markalı Desire' ler için Froyo romunun durdurulduğunu okumuştum. Sanırım Froyo güncellemesini hizmete sundular fakat bazı aksaklıklardan dolayı güncellemeyi durdurdular. Beklemeni tavsiye ederim.