Şimdi Ara

Frontlines: Fuel of War (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
406
Cevap
0
Favori
27.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tür:FPS
    Yapımcı:Kaos Studios
    Dağıtımcı:THQ
    Platform:PC,Xbox 360
    Çıkış Tarihi:Çıktı
    Web:http://www.frontlinesgame.com/
    MP:Var
    Medya:DVD
    Video:http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=10894
    Screenshots:http://media.pc.ign.com/media/823/823996/imgs_1.html

Yakın bir gelecekte doğal kaynaklar hızla azalmaya başlamıştır. Ekonomi ve yaşam tarzımız büyük
    bir kaosa sürüklenirken dünyanın süper güçleri-Western Coalition (Amerika ve Avrupa Birliği) ve
    Red Star Alliance (Rusya ve Çin) olaya müdahale etmeye karar verir. Bu iki süper güç arasındaki
    savaşa tanıklık edicez...

Dünyanın yaşadığı petrol sıkıntısı ile ilgili bir oyun olan "Frontlines: Fuel of War" Unreal 3'ün ilerlemiş
    şekli. Makineler modern tasarlanarak dizayn edilmiş ve tam manasıyla açık bir savaş meydanında
    çok siddetli savaşlara sahne oluyor. Oyun tek kişi (singleplayer) için pek doğrusal görünmüyor, her
    yer düşmanla dolu ve tabiki onlarla beraber 60'tan fazla fazla araç ve bir o kadar da silah var.
    Bunların hepsi yeni nesil saldırı ürünü olarak karşımıza çıkıyor, tanklar oyunda sanki birer deneysel araç gibiler. (alıntı:mk)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 27 Şubat 2008; 0:27:50 >

• üçüncü resim oldukça dikkatimi çekti ama çok fazla şey beklememeliyiz çünkü bu kaos studiosun ilk ciddi oyunu
  • Konu klasik bir konu ama grafikler ve oynanışı çok iyi yaparsalar konu pek ön plana çıkmaz.Ayrıca ilk oyunları olması kötü bir oyun olacağı anlamına gelmez.Resimlerde göründüğü gibi grafikler baya sağlam.Artık çıkmasını bekliycez.
  • ben bu oyunu battlefield tarzı bişey sanıyodum.. bu tür oyunları çok severim. eğer bf tarzı olacaksa bu grafikler bana yeter
  • Walla süper grafikli olmasını istemiyorum artık oyunların.Malum sistem olayı
  • Ne zaman çıkıyomuş yaf..2007 oo 1 yıl var dahaa çok ya
  • Benim sistem kaldırır mı acaba bunu yav.Ekran kartı kaldırır da işlemci ve ram yetmez.Hadi ram alırız.İşlemciyi değiştiremem bu saatten sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Heroes Of The Storm Kapanıyor.
    3 yıl önce açıldı
    Call Of Duty Black Ops Cold War
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Su tepede ucan, yanlardan pervaneli gelişik helikopterler de Half-life'dan sonra çok kullanılır oldu sanki.Ne gerek var ki kullanmaya.Onlar bana direk HL2'yi hatirlatiyor.Normal bir helikopter koysalar cok mu kotu olur? Sonra silahlar da GRAW'dakilere benziyor.
    Red Star Alliance super olmus :) Çin ve Rusya . Diger tarafta da West Coalition, yani ABD ve EU. İyi oyun cikartilabilir ama cikis tarihi sizce de geç olmamis mi biraz?Ozamana kadar Grafikler eskimez mi? Malum DX10 kapida...
  • Vay beee grafiklere bak.Harbiden aşmış kendini.Oynanışta güzel olur inşallah.

Bu arada silahlarda dikkatimi çekti.Özellikle son verilen resimlerden ilkinde olan silah.Gerçekten çok ayrıntılı yapmışlar.Her noktası çizgisi var.Süper yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 24 Ağustos 2006; 22:17:19 >
  • oha grafiklere bak bea yani son koyduğun grafik hakketten dehşet bişey.Oyunun konusu Robatlaşmaya yakın bir dönem galiba.Helikopter tarzları C&C TW takinlere beziyor ucundan.
  • abi bu ne yaw.böle oyun mu olur? grafiklere bak yaw.anlaşılan gene değiştircem sistemi.
  • hep SS hep video. yav yeter artık kendileri çıksın, valla bekle bekle ağaç olduk ya. ayıptır ya. oyun yok hiç kahretsin.
  • 12 yeni görüntü ve 180 MB'lık gameplay video yayınlandı.

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=41087
  • 180 de fazlaymız yaw.. Ama grafikler böylese süper bir oyun o zaman.. Merakla bekliyorum
  • grafikelr güzel tek sorun sistem gereksinimleri olur,fakat konu güzel
  • oyunu daha önce battlefield 1942 mod DESERT COMBAT yapimciları yapmiş
    kaliteli 2008 oyunlari içerisinde
    sistem söyle olur
    1200 powersuply
    amd FX74 işlemci
    8950xtekrankartı
    4gb x2 ram
    21 inch monitör
    vista buenna
    tam olur
    eksik ne kaldi
  • Abartma
  • ohaaa.crysis den daha iyi grafikler..çüşş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

ohaaa.crysis den daha iyi grafikler..çüşş..
    Hayır hayır hiçbir oyunun grafiği Crysis kadar iyi olamaz bunu böyle bilin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.