Şimdi Ara

FRONTEND YA DA BACKEND DEVELOPER OLMAK İÇİN İZLENECEK YOLLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
6
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

frontend için

backend için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 1 Ağustos 2022; 1:24:39 >

• Faydalı up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ön yüz geliştiriciler

senin şu donanım haberde gördüğünün nerdeyse çoğu onlar tarafından inşaa edilir geçişler falan her şey onu yapanlara denir
  • backendi okurken yoruldum
  • AHAHAHHAHAHA bilgisayar mühendisi olmak için bilgisayar mühendisi olmak şart değil diye açtığı konularda aldığı cevaplar hoşuna gitmeyince farklı yollar deneyen ankaratıplı
  • doğru doktor olmak için de tıp okumaya gerek yok bence youtube+udemy iş görür
  • apostrophe A kullanıcısına yanıt
    yoo baya hoşuma gitti şimdi teoride geliştirme ipuçları

zaten hem bmcilere fayda hem diğerlerine

şu an bm tercih edenlerin çoğu bilmiyordur(ben biliyorum diye atlamayın çoğu dedim bilen var yani)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 15 Ağustos 2020; 16:9:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocalar bir sorum var front end Web developer ın tam olarak görevi nedir Web arayüz tasarlamak mi? Wix gibi bunları 2 dk da yapan siteler varken front end e ne iş düşüyor lütfen yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yazdığını iyi bir okulda işletme okuyan biri Udemy ile yapar ama bilgisayar mühendisi sadece developer değildir. Halen bilgisayar mühendisi ne yapar onu bile bilmeyen insanlar var. Gittiğiniz zaman bundan çok daha fazla şey öğreneceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 15 Ağustos 2020; 16:18:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • backend genellikle cs mezunlarından alınıyor ama frontend kısmında özellikle tasarım kısmında , tasarım temelli bölüm okuyanlar falan da yapabiliyor.
  • aynen
    hatta

software architect duyunca kimse kolay kolay bu alandan çıkmayacaklardır
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    son yıllarda arge şirketleri cs mezunlarına daha az alıyor geçen senelere göre hocam baya dışa çıkmalar başladı
  • Hocam bilgisayar mühendisi olamazsınız dışarıdan ama bilgisayar programcısı olmak veya yazılımcı olmak için üniversite şart değil tabi. İnternette python javascript c için bir sürü ders var bunları öğrenip herkes ilgilendiği alanda bir şeyler yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

son yıllarda arge şirketleri cs mezunlarına daha az alıyor geçen senelere göre hocam baya dışa çıkmalar başladı
    argeden kasıt savunma sanayi özelindeyse diploma şartı var. tabi ortalama vs. şartları da var. baya sınırlamalar var yani

eğer bahsedilen büyük şirketlerse oralar da aşağı yukarı diploma istiyorlar

Türkiye özelinde konuşuyorum

daha diplomalıların hepsi iş bulamadı ki , diplomasızlara iş bulsunlar

Türkiyede diplomasızın işi zor...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.