Bildirim
FRONTEND YA DA BACKEND DEVELOPER OLMAK İÇİN İZLENECEK YOLLAR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Faydalı up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ön yüz geliştiriciler
senin şu donanım haberde gördüğünün nerdeyse çoğu onlar tarafından inşaa edilir geçişler falan her şey onu yapanlara denir -
backendi okurken yoruldum -
AHAHAHHAHAHA bilgisayar mühendisi olmak için bilgisayar mühendisi olmak şart değil diye açtığı konularda aldığı cevaplar hoşuna gitmeyince farklı yollar deneyen ankaratıplı -
doğru doktor olmak için de tıp okumaya gerek yok bence youtube+udemy iş görür -
yoo baya hoşuma gitti şimdi teoride geliştirme ipuçları
zaten hem bmcilere fayda hem diğerlerine
şu an bm tercih edenlerin çoğu bilmiyordur(ben biliyorum diye atlamayın çoğu dedim bilen var yani)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 15 Ağustos 2020; 16:9:47 > -
Hocalar bir sorum var front end Web developer ın tam olarak görevi nedir Web arayüz tasarlamak mi? Wix gibi bunları 2 dk da yapan siteler varken front end e ne iş düşüyor lütfen yardım edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yazdığını iyi bir okulda işletme okuyan biri Udemy ile yapar ama bilgisayar mühendisi sadece developer değildir. Halen bilgisayar mühendisi ne yapar onu bile bilmeyen insanlar var. Gittiğiniz zaman bundan çok daha fazla şey öğreneceksiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 15 Ağustos 2020; 16:18:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
backend genellikle cs mezunlarından alınıyor ama frontend kısmında özellikle tasarım kısmında , tasarım temelli bölüm okuyanlar falan da yapabiliyor. -
aynen
hatta
software architect duyunca kimse kolay kolay bu alandan çıkmayacaklardır -
son yıllarda arge şirketleri cs mezunlarına daha az alıyor geçen senelere göre hocam baya dışa çıkmalar başladı -
Hocam bilgisayar mühendisi olamazsınız dışarıdan ama bilgisayar programcısı olmak veya yazılımcı olmak için üniversite şart değil tabi. İnternette python javascript c için bir sürü ders var bunları öğrenip herkes ilgilendiği alanda bir şeyler yapabilir. -
argeden kasıt savunma sanayi özelindeyse diploma şartı var. tabi ortalama vs. şartları da var. baya sınırlamalar var yaniquote:
Orijinalden alıntı: Ankaratıplı
son yıllarda arge şirketleri cs mezunlarına daha az alıyor geçen senelere göre hocam baya dışa çıkmalar başladı
eğer bahsedilen büyük şirketlerse oralar da aşağı yukarı diploma istiyorlar
Türkiye özelinde konuşuyorum
daha diplomalıların hepsi iş bulamadı ki , diplomasızlara iş bulsunlar
Türkiyede diplomasızın işi zor...
En Beğenilen Yanıtlar

AHAHAHHAHAHA bilgisayar mühendisi olmak için bilgisayar mühendisi olmak şart değil diye açtığı konularda aldığı cevaplar hoşuna gitmeyince farklı yollar deneyen ankaratıplı
|
Benzer içerikler
- bilgi sarmal ayt matematik deneme cevap anahtarı
- meslek seçemiyorum
- görkem şahin hangi üniversite mezunu
- 85 tyt 55 ayt kaç bin sayısal
- 1 ayda tyt bitirme programı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X