< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
From (2022 - ) | Epix (9. sayfa)



-
-
4.sezon için bir sene bekleyecek miyiz, tarih belli mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birçok kaynakta 2026 2.çeyrekte çıkacağı yazıyor.
That would mean an estimated release window for From season 4 in spring 2026.
-
Teşekkürler hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk 4 bölümü izledim, Beklentimin üstünde bir yapım olmuş.
-
2026 ? Sanki çok beyin fırtınası yapıyorlar. Bir tane cevapları yok, sürekli soru soru ve soru.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üçüncü sezon nasıl arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en azından bazı cevapları alıyoruz.
-
3.sezonla bazı cevapları alıyoruz
-
Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk sezonu bitirdim, Son zamanlarda silo'yu çok beğenmiştim lakin bu dizi açık ara farklı gerçekten bazı yerlerde lost gibi merakta bırakıyor diye yorumlar okumuştum gerçekten izlettiriyor kendisini çok beğendim.
-
Yeni bitirdim son sezonu.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Bayağı çorba ettiler sanki. Kadın direk miranda çıktı. Jade ile daha önce de burada yaşamışlar falan. Çok fazla soru işareti var. Lost finali gibi olacak diye korkuyorum -
Geçen gün başladım, ilk sezon finaline kadar geldim. Öncelikle dizinin introsuna bayıldım. Uzun zamandır bu kadar müzikle uyumlu bir intro görmemiştim.
Diziye gelecek olursak. Lost, Jericho, biraz da Wayward Pines havası aldım. Filmlerden de Village ve Village of the Damned esintileri hissettim. Gore seviyesi ise artısı oldu, hiç beklemiyordum.
Merak unsurunu her bölüm arttırmaya başarıyorlar. Tek korkum yeni gelen çocuklu ve sorunlu aile triplerini uzatmaları. Onun dışında iyi gidiyor. Evil ile ikisi arasında kalmıştım başlamadan, şimdilik pişman etmedi.
-
Hocam dizi bence üstüne katarak ilerliyor sevmediğin karakterleride sevebilirsin zamanla hatta, Hak ettiği değer görmeyen bir dizi ama korku gerilim kısımları yüzünden birazda böyle diye tahmin ediyorum.
-
Çok özledim bu diziyi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son sezon ile herşey birbirine girdi umarım sonunda senaristlerde işin içinden çıkamama gibi bir durum yaşamazlar. 4.sezon için 2026 diyorlar beklemeye devam
-
Üçüncü sezonun son iki bölümüne kadar geldim. Hikaye olarak bayağı dağıldı yapım. Biraz Walking Dead gibi, bir süre sonra Zombilerin etkisiz eleman olarak kalmasına bağladım ilerleyişini. İlk sezon Epix yapımıydı, diğer iki sezon ise MGM+. Gore seviyesi çok iyiydi Epix'de, hatta çıplaklık bile vardı bir sahnede.
MGM tarafına geçişte nedense azaltmışlar.
-
Dizinin şuan için en güzel yanlarından biri hakkında çok fazla teori üretilmesine rağmen hiç bir şeyin tam olarak nasıl olduğunu anlayamıyor oluşumuz, Eğer güzel bir şekilde bağlanırsa hikaye dizi benim açımdan en iyiler arasına girer.
-
4. sezon çekimleri başlamış.
https://www.radiotimes.com/tv/sci-fi/from-elizabeth-saunders-season-4-filming-newsupdate/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birinci sezondan sonrası salmıştım diziyi, izleyecek bir şey bulamayınca devam etmeye karar verdim. 3 günde devirdim ikinci ve üçüncü sezonu. 3. sezonun sonunda bir şeyler açıklığa kavuştu kavuşmasına da iyice karma karışık bir hal aldı. Birde işin içine
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.zamanda yolculuk girdi, belli ki juile geçmişe gidip bir şeyleri değiştirmeye çalışıyor bakalım senaristler altından kalabilcek mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X