Şimdi Ara

Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.414
Cevap
17
Favori
38.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Selam, şu an 50 Mbps hız alıyorum (kullanıyorum da) ve alt yapı Connection type: VDSL2 17a (ITU G.993.2) görünüyor. ADSL alt yapısı bu hızları destekleyebilir mi.

• bsongul B kullanıcısına yanıt

"Annex A and Annex M are only supported by the FRITZ!Box 7530 AX Edition International with the AVM article number 20002944."

"Annex A ve Annex M yalnızca AVM ürün numarası 20002944 olan FRITZ!Box 7530 AX Edition International tarafından desteklenir."

Sanırım sizin belirttiğiniz gibi Annex A sadece uluslararası versiyonlarda çalışıyor. Sizin modem Alman versiyon gibi duruyor. Dolayısıyla Annex A desteği yok. Olabilecek tüm olumsuzluklar bir araya gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 24 Temmuz 2023; 10:39:24 >
  • tcebeci1 kullanıcısına yanıt
    Bence 7530AX in de farklı chipsetlisi çıkmış. Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 24 Temmuz 2023; 10:54:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alibaba A kullanıcısına yanıt

Doğrudur hocam, karıştırdıkça bir şeyler çıkıyor. Article numarasını karşılaştırabileceğimiz yazılım yada etiket bilgisi var mıdır?

Merak ettim bendeki 7530AX hangi versiyon.

Aşağıdaki site fotoğraflarında iki farklı versiyonunda satışta olduğu görülüyor.

"AVM FRITZ!Box 7530 AX" şeklinde satılan modem AVM 20002930 article numaralı,

"AVM FRITZ!Box 7530 AX, International, Annex A" şeklinde satılan ise FRITZ! 20002944 article numarası ile tanıtılmış.

Sanırım arkadaşın sorunu bundan kaynaklı.

Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 24 Temmuz 2023; 11:12:31 >

Eve gelince baktım. Benim modemde 2930 article numaralı Alman versiyon vallaFritz!Box Kullanıcılar Kulübü 

Arkadaşın hattında benimkide çalışmayacak demek ki Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü 

Bu arada modemin altındaki etikette article numarası yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 24 Temmuz 2023; 12:19:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bendeki artical numarası 2930 ile biten, bilgilendirme için teşekkürler. Turktelekom tarafı için sanırım yapılacak birşey yok galiba ANNEX A altyapısında değişiklik yapamıyorlar.

Nasıl ANNEX A ile 50Mbps hizmet alınır teknik olarak bilginiz var mı.

Neden VDSL kullanırken ADSL’e geçmek istiyorsunuz onu anlayamadım ADSL daha eski daha yavaş bir teknoloji.

Çok bilgim yok fakat belki şu mantık uygun olabilir.

Şöyle ki; kendi internet altyapımda, saha dolabıma kadar fiber geliyor, sonrasında sitemize dağılırken VDSL ye dönüşüyor. Fakat fiber hızında yani 100 Mbit alabiliyorum.

Sizinde belkide bir yere kadar VDSL geliyor son saha dolabının chipleri nedeniyle ADSL tarzı bir sinyale dönüşüyor olabilir. Sanki melez ADSL.

Örneğin yeni öğrendim, Annex M diye bir teknolojiden haberim oldu.

Tabi yazdıklarım sadece ihtimal veya tahmin.

• grikurtccc G kullanıcısına yanıt

@grikurtccc, arkadaşta Annex A yani ADSL desteklemeyen FritzBox 7530 AX modem var. Annex seçimi yapamadığı için modem kendi ADSL hattında çalışmıyor.

VDSL alt yapıya geçebilse sorun kalmayacak.

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Yıllardı böyle önce 7390 sonrası 7490 Annex A ile bağlanmak zorunda kaldım, 50Mbps VDSL kullandığımı düşünüyordum ama maalesef devşirme dağıtıcı kullanıyormuşum. Üs sokak fiber, yan sokak boardcom dağıtıcı ile 60Mbps ye çıkan ve ANNEX B ile çalışan dağıtıcıya rağmen Turktelekom alt yapım ile ilgili bir şey yapılamadığını söyledi.

• 10 yıllık 7490’a 7.56 fw yayınlandı 👍 Seviyorum seni AVM 🥰

• gps.navigation kullanıcısına yanıt
    6490 ve 7430 var satılık : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 27 Temmuz 2023; 15:10:23 >
  • alibaba A kullanıcısına yanıt

Valla bende de var 😂😂😂

• Milletin tatilde olduğunun kanıtı;

1. Site otoparkının bomboş olması
    2. Bazen 4 lere düşen SNR değerinin 13 lere şahlanması Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü 

Bir kez elektrikler gitmişti tekrar elektrikler gelir gelmez hemen modemin hat değerlerine bakmıştım 100mbps ile bağlanmıştı hatta max 120 gösteriyordu bir süre sonra modem tekrar 80 ile bağlandı herkesin modemi çalışınca. Hala 80 görüyorum.

• Yaklaşık 6 yıla yakındır yurt dışında yaşıyorum.Bunun ilk 3 senelik sürecinde vodafone üzerinde kablo internet kullanmıştım ve aşırı stabilite sorunu ve paket kayıpları yaşıyordum.Kendi evimi aldıktan sonra evi yeniletirken evde kablo tv olmadığından telefon kutusundan modeme kadar cat7 çektirip modeme bu şekilde sinyali verdim.Şuan fritzbox 7590 modemimle 2.5 seneden beri Vdsl kullanıyorum ve aşırı mennunum.Kablo internette ki paket kayıpları ve diğer problemlerin hiç birini yaşamadığım gibi servis saplayıcı ewe firması bana 107 mbps dl ve 44 mbps ul tanımladığımda hattımda direk 100/39 şeklinde sonuçlara ulaşabiliyorum.Başka bir modemle bu değerlere sahip olacağıma inanmıyorum.Evet kısacası modemlerin fiyatları yüksek ama son kuruşuna kadar hakediyorlar.

• @TSuNaMi_

@SEHZADE63

Merhaba,ben yurtdışından freitzbox 7590 AX aldım fakat türkiyede nasıl bağlantısını yapıp ve nasıl kurulacağına dahir bir bilgi bilmiyorum. almanyada nasıl kurulduğunu biliyorum ama bilidiginiz üzere türkiyedeki dsl soketleri farklı ve fritzbox a uymuyor. 

yardımcı olursanız sevinirim.

bende böyle şeyler satın aldım belki olur yani çalışır diye:

Fritz!Box Kullanıcılar Kulübüamazon.de
    ecabo Analog Splitter/Adapter – Telefonkabel/Netzwerkkabel – RJ45 auf TAE N und RJ11 – Wester-Stecker/Buchse – für Router, Modem, Fax – schwarz – 0,1m
    https://www.amazon.de/dp/B08BWL49QN?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1

1m RJ11 bis RJ45 Kabel Ethernet-Modem-Daten-Telefon ASDL Patch Führen Breitband Schnelle Geschwindigkeit BT Internet-Stecker 6P4C bis 8P8C Eben Kompatibel mit Modem, Router, Festnetz (Schwarz)
    https://www.amazon.de/dp/B07XPVJ1TZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1

• Merhaba,ben yurtdışından freitzbox 7590 AX aldım fakat türkiyede nasıl bağlantısını yapıp ve nasıl kurulacağına dahir bir bilgi bilmiyorum. almanyada nasıl kurulduğunu biliyorum ama bilidiginiz üzere türkiyedeki dsl soketleri farklı ve fritzbox a uymuyor. 

yardımcı olursanız sevinirim.

bende böyle şeyler satın aldım belki olur yani çalışır diye:

1m RJ11 bis RJ45 Kabel Ethernet-Modem-Daten-Telefon ASDL Patch Führen Breitband Schnelle Geschwindigkeit BT Internet-Stecker 6P4C bis 8P8C Eben Kompatibel mit Modem, Router, Festnetz (Schwarz)
    https://www.amazon.de/dp/B07XPVJ1TZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1

ecabo Analog Splitter/Adapter – Telefonkabel/Netzwerkkabel – RJ45 auf TAE N und RJ11 – Wester-Stecker/Buchse – für Router, Modem, Fax – schwarz – 0,1m
    https://www.amazon.de/dp/B08BWL49QN?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1

• babo-6161 B kullanıcısına yanıt
    Aslında hiçbirşey almanıza gerek yoktu. Bizdeki kabloları da soketin tam ortasına takabiliyorsunuz. Ama RJ11 bis RJ45 yazan kablo işinizi görür

• rj11 bis rj45 yazan kabloyu nasil bagliyacaz yani türkiyedki spliter a mi bagliyacaz yoksa nasil yapacaz

detayli bir sekilde anlatirmisin.

bir de ben diger hesabtan yazamiyorum girmeye calisiyorum ama olmuyor site yenilenip duruyor.

sagol

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.