Şimdi Ara

Frisby GX6 Mouse Topu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler 2 gün önce Frisby GX6 markalı gaming mouse aldım macro vs. kurulumu yaptım. Normal internet tarayıcısı sayfasında mouse topu çalışıyor herhangi bir sıkıntı yok fakat lole girdiğimde oyun içinde çalışmıyor yakınlaştırıp uzaklaştıramıyorum, aynı şekilde bilgisayarda müziklere falan girincede aşağı yukarı yapabiliyorum, çalışıyor. Acaba macroda ayarı falan mı var yoksa bilmediğim bişeyler mi var. Servise götürmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZickZack -- 3 Haziran 2015; 15:54:44 >

• Hocam deme ya bende bu mouse den alıcaktım. Bu sorun haricinde mouse nasıl hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheHorse T kullanıcısına yanıt
    Mousede sıkıntı yok tasarımı ışıklandırması falan çok iyi. Akşam evi pavyon gibi yapıyor :) Alıştıktan sonra tutuşuda güzel ama bu scroll up down sorunu sinirimi bozdu belki bir ayarı vardır olmazsa servise götürücem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZickZack

Mousede sıkıntı yok tasarımı ışıklandırması falan çok iyi. Akşam evi pavyon gibi yapıyor :) Alıştıktan sonra tutuşuda güzel ama bu scroll up down sorunu sinirimi bozdu belki bir ayarı vardır olmazsa servise götürücem.

Neyse zaten Lol Oynamıyorum sıkıntı olmaz benim için. Hocam bide vatanda bir kişi mouse sürekli donuyor pcyle bağlantısı 5 dk da bir kopuyor falan demiş var mı hakketen öyle sorunları ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheHorse

quote:

Neyse zaten Lol Oynamıyorum sıkıntı olmaz benim için. Hocam bide vatanda bir kişi mouse sürekli donuyor pcyle bağlantısı 5 dk da bir kopuyor falan demiş var mı hakketen öyle sorunları ?

Yok kardeşim ben sorun yaşamadım, onun mouseden kaynaklanan veya usb girişinden kaynaklanan bir sorunu vardır. Mousepade ve mouseye alışma dışında başka sıkıntısı yok şimdilik. Şu topundaki olayı da çözebilirsem :=)

• Hocam oyundaki tuş ayarlarına baktınızmı belki ordan yapılandırılmamıştır ?

Scroll up downla ilgili bişey bulamadım orda sadece oyunun içindede değil oyuna girmeden normal arkadaş listemdede aşağı yukarı yapamıyorum, eski kablosuz mousemi taktım onda sıkıntı yok. Tuş bozuk olsa internettede aşağı yukarı yapmaz fakat internet sayfasında sıkıntı yok çözemedim. :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OYUNCU MOUSE
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Scroll up downla ilgili bişey bulamadım orda sadece oyunun içindede değil oyuna girmeden normal arkadaş listemdede aşağı yukarı yapamıyorum, eski kablosuz mousemi taktım onda sıkıntı yok. Tuş bozuk olsa internettede aşağı yukarı yapmaz fakat internet sayfasında sıkıntı yok çözemedim. :/

Hm. Hocam donanımdan kaynaklı bir sorun olduğunu sanmıyorum bana yazılımsal bir sorun gibi geliyor çünkü facebookta falan çalışıyormuş.

aynen hocam ondan dolayı nasıl halledeceğimi bulmaya çalışıyorum bir müslüman çıkmadı bekliyorum :)
  • Sorunu hallettim beyler :) İlginç bir şekilde macro programını kapattığımda sıkıntı düzeliyor mouseyi alacaklara kötü lanse etmiş olmamak için bunu yazmak zorunda olduğumu hissettim. İyi geceler :)
  • mouse güzel ama üstünde ağır koku var
  • frisby marka mouse mu alınır onu alacağınıza g300s alsaydınız daha iyi olurdu
  • FRISBY GX6 PRO GAMING MAKRO MOUSE aldım 1.2 aya orta tekerlek ve sol yandaki 2 tuş oyunlarda çalışmamaya başladı nedendir bilmiyorum iternette bir sorun yok çalışıyorlar üsteki arkadaşın dedigi gibi macro programını kapatıp denedim orta tekerlek çalıştı ama sol yan tuşlar halen aynı oyunlarda çalışmıyor varmı çözümü olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVisör -- 15 Ekim 2015; 19:50:43 >
  • Bu model GX6 ve GX6 Pro olarak 2 yemi ayrılıyor.Hepsiburada'dan sipariş vericem ama orda Pro yazmıyor Bimeks'deki modelde pro yazıyor.Arada 3 lira fark var ?

Yazım hatası olabilir mi ? Yoksa 2 modelmi var ?
  • pro eki yok tek modeldir Logitec g300 al derim ms macro ayarları bile var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVisör -- 31 Aralık 2015; 22:38:54 >
  • Frisby GX6 mouse ile ilgili problem yaşayan arkadaşların bilgisine... Benim mouse'umun problemi, ekrandaki imlecin bazen kontrolümün dışına çıkmasıydı. Durup dururken ekranın en üstüne gidip orada kalıyordu. İnternette ne kadar araştırma yaptıysam çözüm bulamamıştım. Çoğunlukla bunun donanım problemi olduğu söyleniyordu ama ben hiç sanmıyordum. Drive sorunu olduğunu düşünüyordum ama bir türlü drive'ını bulamadım. Sonra Windows'u update etmek aklıma geldi. Çünkü Windows'un içinde hemen hemen tüm aygıtların drive'ı vardır diye düşündüm. Mouse bilgisayara takılı olduğu halde Windows'u update ettim. Update sonrası bilgisayar kapanıp açılınca mouse düzeldi, hiçbir problem kalmadı. Mouse'un topu veya tuşlarıyla ilgili sorunlar da bununla ilgili olabilir diye düşünüyorum. Bilginize...
  • Frisby GX6 mouse ile ilgili problem yaşayan arkadaşların bilgisine... Benim mouse'umun problemi, ekrandaki imlecin bazen kontrolümün dışına çıkmasıydı. Durup dururken ekranın en üstüne gidip orada kalıyordu. İnternette ne kadar araştırma yaptıysam çözüm bulamamıştım. Çoğunlukla bunun donanım problemi olduğu söyleniyordu ama ben hiç sanmıyordum. Drive sorunu olduğunu düşünüyordum ama bir türlü drive'ını bulamadım. Sonra Windows'u update etmek aklıma geldi. Çünkü Windows'un içinde hemen hemen tüm aygıtların drive'ı vardır diye düşündüm. Mouse bilgisayara takılı olduğu halde Windows'u update ettim. Update sonrası bilgisayar kapanıp açılınca mouse düzeldi, hiçbir problem kalmadı. Mouse'un topu veya tuşlarıyla ilgili sorunlar da bununla ilgili olabilir diye düşünüyorum. Bilginize...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.