Şimdi Ara

Frisby 550W Power Supply hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Frisby power supply 550 vatlık ürünün bunun gercek degeri nedir bilen varmı
     Frisby 550W Power Supply hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalhirca -- 24 Haziran 2007; 18:07:21 >

• bunun sahte olduğuun kanısına nasıl vardın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: musketeer250

bunun sahte olduğuun kanısına nasıl vardın?

çizgi'nin yaptığı testlere bakabilirsin
  • quote:

bunun sahte olduğuun kanısına nasıl vardın?

altta link verdim, biraz dikkatli olursan...
  • orayı inceledim ama aynı güç kaynağını göremedim.
    frisby kaliteli markadır.
    orjinal frisby ise 550 watt demişse 550 watttır.
    bi saşırtmaca olduğunu sanmıyorum.
  • http://www.mani*vero.com//content/view/257/1/ yıldızı kaldır
    burda gerekli araştırmalar yapılmış.
    fiyatıda 70-80 ytl arasıdda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teorikbilgikurar -- 24 Haziran 2007; 18:30:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    700w yada 1000w power
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

orayı inceledim ama aynı güç kaynağını göremedim.
    frisby kaliteli markadır.
    orjinal frisby ise 550 watt demişse 550 watttır.
    bi saşırtmaca olduğunu sanmıyorum.

daha önceki mesajımda verdiğim linkte üstten başlayarak sayarsan 13. resim bu psu ya ait değilmi?...Altında ve üstünde yazanları oku...Herşeyi devletten beklemeyin...

yine aşağıdaki linkte üstten başlayarak sayarsan 14.videoda o güç kaynağının testi var...resimler çıkmadığı için veriyorum...

http://resim.donanimhaber.com/m_14671883/tm.htm

• fiyatı çok cazip geldi ancak karar veremedim
  • FSP ya da Asus al daha iyi. Ucuz diye Frisby'e para verilmez. 1.5 yıl Frisby kullandım, bir sorun yapmadı ama makinemi daha fazla riske atmayıp değiştirdim sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 24 Haziran 2007; 21:28:10 >
  • fiyat ancak Frisby ile kurtarıyor zaten diger bileşenlerden yeteri kadar feragat ettim biraz daha bekleyecegim mecburen yardımlarınız için sonsuz teşekkürler
  • Arkadaşlar elimde 2 psu olacak. Sizce frisby 450w mı yoksa codegen 400w mı kullanmalıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: keles68

Arkadaşlar elimde 2 psu olacak. Sizce frisby 450w mı yoksa codegen 400w mı kullanmalıyım?
    Al birini vur ötekine.
  • Frisby mi? Hala Frisby kullanmayı düşünen varmı?
  • dış görünüşüne aldanmayın.Ben değişik güçte ki frisbylerden 3 tane patlattım.Kesinlikle üzerinde ki yazan değeri veremiyorlar
  • adamlar sırf görüntü amacıyla çıkartmış bunu sahtenin daniskası...bu ürünler anca tr de tutulur zaten...
  • bu tür psuları kullanmayın, almayın arkadaşlar. ben şahsen 750 watt olduklarını iddia eden bu tür psuları kendi tagan 330 watt psuya değişmem. psuyu kaliteli yapan, sadece toplam gerçek verebildiği güç değildir. bu psu belki gerçek güç olarak 37-380 watt veriyor ama + 12 voltta kaç amper verebiliyor? ve daha önemlisi voltaj dalgalanmalarına karşı yeterinvi korumalı mı? parçaları kaliteli bileşenlerden mi oluşmuş? bir çok değerli parçayı emanet edebilecek misiniz bu psu ya? ev yapıyorsunuz, temel kolonları incecik. olur mu? paranız yetmiyorsa alın 2. e1 300-350 watt fsp. 20-30 lira bi şey. kasa ve güç kaynağı en önemli parçalardandır arkadaşlar, çin malı, markasız teneke kasalarla gerçek watt veremeyen, + 12 voltta yüksek amperi dengeli ve sürekli veremeyen bu tip psuları BEDAVA olsa bile almayın. diğer parçalar için sorundur çünkü. şimdi çinliler bi işlemci yapsalar, 25 liraya ama acaip dandik. alır mısınız? ya da bi hdd yapsalar sık sık çöken ve bad sektör oluşturan ama 30 lira olan. bi ekran kartı yapsalar 8600 gt seviyesinde ama sık sık görüntüde takılmalar yapan ama 50 lira olan. bunları almıyorsunuz, ramin bile iyisini alıyorsunuz ama iş önemli bir parçaya gelince (psu) teneke bi parçaya para veriyorsunuz. yapmayın beyler.

• bnm pc :
    C2d e6300 1.86 -2.5 ghz
    Gİgabyte 945P-S3 /Sapphire x1650 pro/ Corsair 2*512 mb 667 mhz/ Seagate 80 gb sata hdd /Asus dvd-rw psu: Frisby 450W bu sistemi sorunsuz çalıştırıyor hatta overclock bile yaptım acaba bu gerçek mi sahte mi???? bu da psu nun resmi

http://img176.imageshack.us/my.php?image=img0251be7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi futbolmaniac -- 28 Haziran 2007; 16:33:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.