Şimdi Ara

Fringe (2008 - 2013) [BİTTİ] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.415
Cevap
54
Favori
394.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ev halkı olarak 9 bölümü devirdik. Bu akşam bir aksilik olmaz ise inşallah 10-11. bölümleri izleyeceğiz.
  • 2.sezon teorilerime devam :)

Nina Sharp ve Peter arasındaki ilişkiye ait teorimi beğenenlere teşekkür ederek,gelecek sezon için bir başka muhtemel düşüncemi belirteyim.Ben senarist olsam William Bell'in gittiği gerçeklikteki dünyada Walter Bishop'u Zft'nin başındaki adam yapardım ve William Bell'in Olivia ile bu yüzden görüşmek istemesiyle sezona başlardım.Gözcü Bell'in adamı ve diğer gerçekliğe gönderilmiş, orada Zft'nin icraatlarını Bell'e rapor ediyor, bu sayede Bell kendi gerçekliğindeki dünyada ZFT'nin muhtemel eylemlerine hazırlık yapıyor.Bell, Olivia'dan Walter'ın bulduğu orjinal ZFT kitabını yoketmesini isteyecek ki okudukça aklı başına gelip, yazdıklarına kendini kaptırıp, ZFt'nin tarafına geçmesin.

• İlk sezon bu akşam bitti...

Öncelikle ilk 4-5 bölümden sonra "Durma, devam et izlemeye..." diyen arkadaşlara teşekkürü bir borç biliyorum. Bu dizi çok güzel çıktı. Ufak tefek bir bölümlük olaylardan sonra ana resmi gösterdiler diyemesem de, hissettirdiler.

Bu diziden, bizi Lost'taki gibi hayretten hayrete düşüren daha çok şey çıkar. Hamuru su kaldırır yani...

Velhasılı ben çok beğendim. İkinci sezonu merakla bekliyeceğim. Bu arada ikinci sezon ne zaman başlıyordu?

Ayrıca o Olivia Dunham'da insanı kendisine çeken bir bakış mı desem, konuşma tarzı mı desem yoksa güzellik mi desem sihirli bir havası var. Diziye yakışmış...Buna da değinmeden geçemeyeceğim.

• quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Ayrıca o Olivia Dunham'da insanı kendisine çeken bir bakış mı desem, konuşma tarzı mı desem yoksa güzellik mi desem sihirli bir havası var. Diziye yakışmış...Buna da değinmeden geçemeyeceğim.

Değil mi değil mi? Var bi çekicilik ya çözemedik gitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Değil mi değil mi? Var bi çekicilik ya çözemedik gitti.

dizimizi losttan iyi yapan da bu işte:) senaryoda bir yere kadar canım.

• quote:

Velhasılı ben çok beğendim. İkinci sezonu merakla bekliyeceğim. Bu arada ikinci sezon ne zaman başlıyordu?

Dizinin 2. sezonu 17 Eylül'de başlayacakmış. Sabırsızlıkla 2. sezonu bekliyorum

Kaynak

• quote:

Orjinalden alıntı: DeepMysticDream

quote:

Dizinin 2. sezonu 17 Eylül'de başlayacakmış. Sabırsızlıkla 2. sezonu bekliyorum

Kaynak

109gün var daha

• bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 31 Mayıs 2009; 15:35:36 >
  • Hımm...Baya da varmış. Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner...O zamana kadar bir aksilik olmaz ise izleriz artık.

Bu arada Bakıyorum Olivia'nın da epeyi hayranı varmış. Fakat 17. bölümde mi neydi, bardaki kadınla öpüşmesi sanırım pek çok hayranını üzmüştür.

Neyse evli barklı adamız. Fazla uzatmıyayım.
  • quote:

Hımm...Baya da varmış. Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner...O zamana kadar bir aksilik olmaz ise izleriz artık.

Bu arada Bakıyorum Olivia'nın da epeyi hayranı varmış. Fakat 17. bölümde mi neydi, bardaki kadınla öpüşmesi sanırım pek çok hayranını üzmüştür.

Neyse evli barklı adamız. Fazla uzatmıyayım.

işin içine fantazi kattı abi o:)

• En iyisi bu konuyu kapatalım. Yoksa diziyi yeni izlemeye başlıyacaklar, doğrudan 17. bölümden başlayacaklar.

• quote:

Aksanı çok hoşuma gidiyor. Bana çekici gelen tarafı bu.
  • Beyler dizi güzel mi? İzlemeye değer mi ? 1 hafta sonra başlamayı düşünüyorumda. Zaten 1 haftada biter
  • quote:

Orjinalden alıntı: 241

quote:

Artı Charlie Francis içinde aynı şeyi söyleyebiliriz

• quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Beyler dizi güzel mi? İzlemeye değer mi ? 1 hafta sonra başlamayı düşünüyorumda. Zaten 1 haftada biter

Dizi bize göre güzel... Başlamalısın bu diziye pişman olmazsın...
  • 2sezon yeni bi FBI ajanı geliyormuş. Olivia'ya rakip anlaşılan

http://www.fringetr.com/fringe-2-sezon-kadrosunda-yeni-bir-fbi-ajani/

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

2sezon yeni bi FBI ajanı geliyormuş. Olivia'ya rakip anlaşılan

http://www.fringetr.com/fringe-2-sezon-kadrosunda-yeni-bir-fbi-ajani/

"zeki ve aynı zamanda evrenin harikalarına kökten inanışının derinliklerinden gelen katı bir kişiliği olan..."

diye tarif etmişler. Ne bu ya tekerleme gibi...

• quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Beyler dizi güzel mi? İzlemeye değer mi ? 1 hafta sonra başlamayı düşünüyorumda. Zaten 1 haftada biter

Fringe 10 numara dizidir. Kesinlikle tavsiyemdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: 241

quote:

yüz ifadesinde çekici bir şey var.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.