Şimdi Ara

Fringe (2008 - 2013) [BİTTİ] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.415
Cevap
54
Favori
395.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence böyle yapmaları daha iyi olmuş, yavaş yavaş ana konuyu şekillendiriyorlar. Ben her bölümde farklı olayların yaşanmasını seviyorum insan yeni bölümde neler olacak diye merak ediyor o zaman.

fakat bana katılacak olur mu bilemiyorum, senaryo gelişimi açısından fringe i aslında bir nevi supernatural a benzetiyorum. onda da ilk sezon farklı olaylar cereyan ediyordu ama ana konu yavaş yavaş oluşturuluyordu.Fakat tema olarak 4. sezonda her bölümde farklı şeylerden ziyade belirli bir konu üzerinde yoğunlaşıldı.

fringede de böyle bir durum oluşabilir ileriki sezonlarla belli olmaz.

supernatural da son sezonda nasıl melekler şeytanlar çarpışması yaşıyorsak,fringede de alternatif ve gerçek dünyalar arasında çok konu geçebilir.

• Her ne kadar ufak bir eleştri getirmiş olsam da kabul etmek lazım öyle kötü bir dizi değil. Gayet güzel olmasına rağmen Bir Lost veya Prison Break'teki gibi diğer bölümü heyecanla beklemek durumu yok gibi. Sanırım bu diziler çıtayı baya yükselttiler. Ondan kaynaklanıyor.

Yalnız Başroldeki kızın oyunculuğu mu desem, duruşu mu desem, o hoşuma gitti açıkçası. İzlettiriyor kendisini...
  • Lost ve Prison Break'in ilk sezonlari cok guzel tamam ama sezonlar ilerledikce kalitesi de dustu bu dizilerin. Fringe de nasil diyeyim ilerde cok buyuk bir dizi olacaginin mesajlarini veriyor. Daha ilk sezonundan buyuk ses getirdi.
  • kirk avecedo aslında fringeden kovulmamış arkadaşlar. fringetr güncelleme yapmış haber konusunda. danışlıklı dövüşmüş... vay anasına sayın seyirciler :D

http://www.fringetr.com/kirk-acevedo-fringe-ten-kovuldu/
  • Güncelleme #01: Aslında Kirk Acevedo kovulmamış. Ancak 2. sezonda daha az göreceğiz. Bunun nedeni Anna Torv’dan bile yüksek para alması. Maliyeti düşürmek isteyen yöneticiler bu nedenle onu daha az kullanmaya karar vermişler. (Haberle ilgili gelişmeyi bize bildiren Saint2‘ye teşekkürler.)

Güncelleme #02: Haberin aslı ortaya çıktı. 2. sezonda gerçek dünya ve alternatif dünya arasında daha fazla geçeceğinden yapımcılar bu tür yalan bir haber spekülasyon yaratıp diziye olan ilgiyi daha arttırmak istiyorlarmış.

• Anna Torv'den fazla alacak tabi. Adam Oz'ı, Band of Brothers'ı devirip gelmiş adam
  • valla adam baya karizma atmasınlar yani.

dediğiniz olay , bir olayın aynı bölümde bitmesi, artık pek geçerli değil çünkü boyut değiştirme muhabbeti ile bunu aştılar. uzun vadeli bir dizi
  • Pazar günümü bu diziye ayırdım ve şuana kadar ilk 7 bölümü izledim 8.bölümün de yarısındayım dizi açıkcası beni hiç sarmadı her bölüm farklı bir olay gerçekleşiyor ve dizi sonunda da o olay Walter sayesin de çözülüyor yani diğer bölümü izlemek için insan da hiçbir istek ve merak uyandırmıyor...ama Olivia'dan etkilendim acayip bi cazibesi var fazla güzelde değil halbuki neden etkilendim bilmiyorum onun hatrına devam edicem birde Peter iyi biri onu da sevdim...Buarada Ajan Philip Broyles hiç o role uymamış keşke daha oturaklı birini yapsalarmış daha iyi olurmuş...

Neyse ben diziye devam ediym de biran evvel bitsin daha 12 bölüm var izleyeceğim

• Ben de genelin aksine diziyi begenmeyenlerdenim. Özellikle her bölümde konunun cözüme kavusması ve özellikle ilk bir kac bölümden sonra son 2 bölüme kadar ana konudan neredeyse tamamen kopulması diziyi iyice düsürdü. Son iki bölüm biraz toparlandı ama yeni sezonda gene her bölümde bir konu olarak gidecekse sanırım daha fazla devam etmeyecegim. Unutmadan sunu da ekleyeyim bazen cok fazla ucuyorlar, özellikle ablamızın telefonunun tondan numara tanıma özelligi cok komik geldi bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @pi

Ben de genelin aksine diziyi begenmeyenlerdenim. Özellikle her bölümde konunun cözüme kavusması ve özellikle ilk bir kac bölümden sonra son 2 bölüme kadar ana konudan neredeyse tamamen kopulması diziyi iyice düsürdü. Son iki bölüm biraz toparlandı ama yeni sezonda gene her bölümde bir konu olarak gidecekse sanırım daha fazla devam etmeyecegim. Unutmadan sunu da ekleyeyim bazen cok fazla ucuyorlar, özellikle ablamızın telefonunun tondan numara tanıma özelligi cok komik geldi bana.

bana çok mantıklı geldi

yapay zeka teknolojisi artık ilerliyor ve bu olası bir durum

her tuş farklı tonda ses çıkartır.

Tek sıkıntı sesleri temizliyorlarya sırayla orasını bilemem günümüzde ne kadar başarılı.

• quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

bence böyle yapmaları daha iyi olmuş, yavaş yavaş ana konuyu şekillendiriyorlar. Ben her bölümde farklı olayların yaşanmasını seviyorum insan yeni bölümde neler olacak diye merak ediyor o zaman.

fakat bana katılacak olur mu bilemiyorum, senaryo gelişimi açısından fringe i aslında bir nevi supernatural a benzetiyorum. onda da ilk sezon farklı olaylar cereyan ediyordu ama ana konu yavaş yavaş oluşturuluyordu.Fakat tema olarak 4. sezonda her bölümde farklı şeylerden ziyade belirli bir konu üzerinde yoğunlaşıldı.

fringede de böyle bir durum oluşabilir ileriki sezonlarla belli olmaz.

supernatural da son sezonda nasıl melekler şeytanlar çarpışması yaşıyorsak,fringede de alternatif ve gerçek dünyalar arasında çok konu geçebilir.

Fringe i eleştirmek için erken daha..Verdiğin örnek gibi,konu yavaş yavaş oturuyor şekillenmeye başlıyor.

• Evet dizi daha yeni 2. sezondan sonra herşey yerine oturur yapımcılarada hak vermek lazım o kadar çok dizi varki birbirine benzer olmasın diye değişik konular bulmak çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 25 Mayıs 2009; 9:45:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Orjinalden alıntı: @pi

Ben de genelin aksine diziyi begenmeyenlerdenim. Özellikle her bölümde konunun cözüme kavusması ve özellikle ilk bir kac bölümden sonra son 2 bölüme kadar ana konudan neredeyse tamamen kopulması diziyi iyice düsürdü. Son iki bölüm biraz toparlandı ama yeni sezonda gene her bölümde bir konu olarak gidecekse sanırım daha fazla devam etmeyecegim. Unutmadan sunu da ekleyeyim bazen cok fazla ucuyorlar, özellikle ablamızın telefonunun tondan numara tanıma özelligi cok komik geldi bana.

bana çok mantıklı geldi

yapay zeka teknolojisi artık ilerliyor ve bu olası bir durum

her tuş farklı tonda ses çıkartır.

Tek sıkıntı sesleri temizliyorlarya sırayla orasını bilemem günümüzde ne kadar başarılı.

O konu mantıksız degil hatta muhtemelen öyle bişey yapılmaya calısılsa cok da kolay olur ama o özelligi neden ihtiyacı olsun ki bir insanın. O yüzden hicbir telefon üretici o özellik icin ugrasmaz. Bana komik gelen bu.

• herkes olayların çözülebilmesinden şikayetçi.
    Walt olayları çözüyor çünkü olayların kaynağı Walt. Walt hafıza kaybı yaşadığından karşılaştığı şeyleri sonradan hatırlıyor. zaten walt olmasa bu olaylar belkide yaşanmayacaktı.
  • FOX’un 2009 - 2010 sezonunda zirveyi zorlayacak olan dizisi Fringe’in 2. sezon başlangıcı ve yayın günü belli oldu. 17 Eylül’de 2. sezon prömiyerini yapacak olan Fringe artık Perşembe günlerinin merak beklenen dizisi olacak.
  • fringe günü, fringe saati olsun artık perşembe akşamları
  • Bizim için cuma günü Fringe günü olacak
  • Lost için Ekşi'de şöyle bir şey yazılmış

sezon 1: kate'i kim kapacak?
    jack shephard - james "sawyer" ford

sezon 2: tuşa basmak kader mi?
    jack shephard - john locke

sezon 3: adadan ayrılmalı mı, ayrılmamalı mı?
    jack shephard - benjamin linus

sezon 4: adaya kim sahip olacak?
    banjamin linus - charles widmore

sezon 5: ...?
    jacob - esau

... şeklinde çekişmelerle giden, her seferinde çemberi daha da büyüterek hayretler içinde bırakan dizi.

Fringe de bu tarzda ilerleyebilir aslında. İlk sezon sadece bi giriştir belki de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Lost için Ekşi'de şöyle bir şey yazılmış

sezon 1: kate'i kim kapacak?
    jack shephard - james "sawyer" ford

sezon 2: tuşa basmak kader mi?
    jack shephard - john locke

sezon 3: adadan ayrılmalı mı, ayrılmamalı mı?
    jack shephard - benjamin linus

sezon 4: adaya kim sahip olacak?
    banjamin linus - charles widmore

sezon 5: ...?
    jacob - esau

... şeklinde çekişmelerle giden, her seferinde çemberi daha da büyüterek hayretler içinde bırakan dizi.

Fringe de bu tarzda ilerleyebilir aslında. İlk sezon sadece bi giriştir belki de.

teori güzel olmaz mı olur valla işin içinde J.J. olunca

• İlk sezonu bence oldukça iyiydi. Özellikle Doktor Bishop'un oyunculuğuna diyecek yok

İkinci sezonu başlayıncaya kadar başka dizileri izlemeye devam
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.