Şimdi Ara

Fringe (2008 - 2013) [BİTTİ] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.415
Cevap
54
Favori
394.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Prison break bitti.Sizce bu diziye mi yoksa Heroes'a mı başlıyayım?
  • Valla dizilerin güzelliği kişiden kişiye değişir... Bu dizi bizi içine çekdi seni neden çekmesin? Denemelisin nede olsa JJ.ABRAMS yapıyor diziyi... Abramsdan kalitesiz yapım beklemek yanlış olur...Aslında Heroesi izlemediğim için net bir yorum yapamıyorum... Benim oyum Fringe'den yana.
  • Önce Fringe'e başla. 1 sezon zaten. Sonra Heroes'a başlarsın Fringe bitince.
  • Anlaşıldı.Tamam.Tavsiyeler için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 19 Mayıs 2009; 20:38:51 >
  • Fringe sanırım yavaş yavaş açılacak bir dizi gibi geliyor bana,ilk bölümden sonra sıkılacak arkadaşlar olabilir ama bence devam edilmeli ilerde çok şeyler olacak gibi duruyor.
  • aslında 19. bölümde anlamıştım bu paralel evren mevzuguna gireceklerini.stephen king in adı geçtiği an bu kuram geliyor aklıma zaten.yazarın kara kule serisinde ve diğer bir çok kitabında karşımıza çıkan bu kuram aslında her yerde:)birçok filme ve kitaba konu olmuştur.back to the future,planet of the apes,lost,star trek,beack falan filan..sonuç olarak merakla beklemekteyim yeni sezonu.
  • bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum..
  • donnie darko yu izlemeyeniniz yoktur oradada tüm film paralel evren üzerine kurulu.ilginç bir tesadüf ki oradada birçok sahne de stephen king romanları görünüyor..
  • Fringe’te Charlie Francis karakterini canlandıran Kirk Acevedo, geçtiğimiz gün kendi FaceBook sayfasında “WELL BOYS AND GIRLS THEY DONE DID YER BOY WRONG! THEY FIRED ME OFF OF FRINGE, AND I’VE NEVER BEEN FIRED IN MY LIFE!!!!” notuyla hayranlarını üzdü. Yazdığı metinde kısaca; kadrodan kovulduğunu söylerken hayatınca boyunca hiçbir yerden kovulmadığının altını çizmiş. Fakat, yapım ekibi tarafından bu haber henüz doğrulanmadı. İçeriden gelen söylentilere göre ise Warner Bros’un daha ünsüz kişilerle çalışarak maliyetleri düşürmek istediği kulaktan kulağa dolaşan haberler arasında.

http://www.fringetr.com/kirk-acevedo-fringe-ten-kovuldu/

• Abovvv inş böyle birşey yokdur!!!! Diziye FBI ajanı olarak çok güzel yakışıyor umarım böyle bir hata yapmazlar... Eğer illada bu hatayı yapıcaz derlerse bize herhangi birşey gösterilmeden çıkarılmasın dizide öldürsünler bişi olsun!!! Hatta şuanki kadroya hiç dokunmasınlar hepsininde diziye kattığı ayrı bir hava var!!! Zaten jones gibi bir karakteri öldürerek yeteri kadar moralimi bozdular
  • Oz dızısınde de oynuyordu o bu aarada dızı araya mı gırdı ne zaman baslar acaba
  • Evet dizi ara verdi... Ne zaman başlıyacağı hakkında bir bilgi yok sanırım. Çekimlere ağustosta ya da temmuzda başlıyacaklarmış.
  • İlk dört bölümü izledim. Pilot bölümü beni etkiledi ve baya hoşuma gitti dizi. Fakat diğer 2 bölümde Pilot bölümündeki olayların biraz değiştirilmişi ile karşılaşınca biraz sıktı açıkçası. Sanki Lost'ta olduğu gibi tüm dizi ana bir konuya değilde her bölümde farklı bir olaya değinilen polisiye bir diziymiş gibi geldi bana. Bundan sonraki bölümlerde heyecan artıyor mu acaba? Ne dersiniz devam edeyim mi?
  • cemu güzel teori.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

İlk dört bölümü izledim. Pilot bölümü beni etkiledi ve baya hoşuma gitti dizi. Fakat diğer 2 bölümde Pilot bölümündeki olayların biraz değiştirilmişi ile karşılaşınca biraz sıktı açıkçası. Sanki Lost'ta olduğu gibi tüm dizi ana bir konuya değilde her bölümde farklı bir olaya değinilen polisiye bir diziymiş gibi geldi bana. Bundan sonraki bölümlerde heyecan artıyor mu acaba? Ne dersiniz devam edeyim mi?

Tüm bölümlerde farklı olaylara değiniliyor. Ama arka planda her şey birbirine bağlanıyor. Devam etmeni tavsiye ederim.
  • Fringe, mükemmel bir dizi
  • quote:

İlk dört bölümü izledim. Pilot bölümü beni etkiledi ve baya hoşuma gitti dizi. Fakat diğer 2 bölümde Pilot bölümündeki olayların biraz değiştirilmişi ile karşılaşınca biraz sıktı açıkçası. Sanki Lost'ta olduğu gibi tüm dizi ana bir konuya değilde her bölümde farklı bir olaya değinilen polisiye bir diziymiş gibi geldi bana. Bundan sonraki bölümlerde heyecan artıyor mu acaba? Ne dersiniz devam edeyim mi?

Bence ortalama dizilerden biri Fringe. JJ Abrams adı ve bu adın diğer sezonlar için verdiği ümit en büyük artısı.
    Şu yazdıklarımın da hala arkasındayım

quote:

İlk bölümlerde beni de sarmamıştı bu dizi. Klasik; her bölüm sonu mutlu biten bir diziymiş gibi gelmişti. 6. - 7. bölüm gibi bundan kurtulmaya başladı, bu şekilde daha iyi oldu. Şuan umut veriyor ilerisi için ama biraz fazla uçuk. Lazım olduğunda herkesin bir becerisi ortaya çıkıyor birden ya da ortada bir problem varsa karakterlerden biri probleme dair bir şeylerden önceden haberdar olmuş oluyor vs.. Tamam bu bir bilim-kurgu dizisi olabilir ama bu bazı şeyleri görmezden gelmemizi sağlamaz, bunları biraz daha destekli yapsalar iyi olur fikrimce

quote:

Bilim-kurgu olmasına dayanarak her şeye göz yumulmasını bekliyorlar, bu dizinin en kötü yanı bu.

• @figure

Bir kaç bölümlük gözlemlerime rağmen yazdığın düşüncelerine katılıyorum. Bence en büyük eksikliği kısaca şöyle özetlenebilir:

Bir sonraki bölüme merak uyandıracak bir şey bırakmıyorlar. O bölümde bölüm içi tüm soruların cevabı verilmiş ve olay çözülmüş oluyor. Ve şu 4 bölüm için söyleyebilirim; Bir tekrar söz konusu.
    Bir bölümde uçakta kimyasal saldırı, diğer bölümde bir otobüs saldırısı, başkasında ilaçla saldırı düzenleyen bir seri katil vs.

Şu spolier tuşunu kullanmayıda bir öğrenemedim gitti yaw.

• quote:

@figure

Bir kaç bölümlük gözlemlerime rağmen yazdığın düşüncelerine katılıyorum. Bence en büyük eksikliği kısaca şöyle özetlenebilir:

Bir sonraki bölüme merak uyandıracak bir şey bırakmıyorlar. O bölümde bölüm içi tüm soruların cevabı verilmiş ve olay çözülmüş oluyor. Ve şu 4 bölüm için söyleyebilirim; Bir tekrar söz konusu.
    Bir bölümde uçakta kimyasal saldırı, diğer bölümde bir otobüs saldırısı, başkasında ilaçla saldırı düzenleyen bir seri katil vs.

İyide bunların hepsi birbiriyle bağlantılıki... Konuların hiçbiri ayrı bir konu üzerinden ilerlemiyor bunların hepsi ileriki bölümlerde bir yerde toplanıyor... Ayrıca merak uyandırıcı bölümler bu Jones var 7.bölümden itibaren çıkıcak bu bende çok merak uyandırıyordu,William Bell merak uyandırıyordu vs vs dahada sayabilirim...Spoileri okuma istersen sezon finali ile ilgili...
    (Jonesin sezon finalinde ölmesi bende büyük hayal kırıklığı uğrattı zaten)
    Mesela 8.bölümün sonu ile 10 bölüm bağlantılı... Ya kısaca söz edicek olursak bölümlerin hepsi birbiriyle bağlantılı...

Aklıma bir konu takıldı bu Peter önceki bölümlerde birini dövdü sonra birdaha o kıza dokunursan seni öldürürüm gibisinden bişey dedi adama( Hani bir kızla restoranda konuşuyordu kızın kolu vs morarıkdı adam kızı boyna dövüyormuş vs vs) ayrıldı ondan sonra dövdüğü adam birilerine gidip Peter dönmüş dedi... Orası havada kaldı gibime geliyor bununla ilgili hiçbirşey öğrenemedik

• quote:

@figure

Bölümlerin hepsi o şekilde. Bi olay bildiriyorlar. Olivia, Peter ve Walter olay mahaline gidiyor. Walter bi anda çözüyor zaten. "Bunu William ile Ben yapmıştık" diyor labaratuara götürüyorlar inceliyorlar çözüyorlar bi şekilde. Bölümlerin hepsinde ana tema bu. Ama arka planda kısa kısa gösterdikleri kimi olaylarla senaryonun gerçek halini şekillendiriyorlar.
    Ha her bölümde olayları çözmeleri bi anda halletmeleri bazen sinir etmiyor değil. Ama güzel dizi genel olarak.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.