Şimdi Ara

Fringe (2008 - 2013) [BİTTİ] (473. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.415
Cevap
54
Favori
394.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blackkan

quote:

Orijinalden alıntı: saathane

Dizinin sezonlarını 720p altyazılı indirebileceğim bir site var mı bildiğiniz?

filmsergisi.com dan indirebilirsin :)

Çok teşekkür ederim gerçekten çok makbule geçti :) site de güzelmiş bir sürü de alternetif var....
  • quote:

quote:

quote:

Dizinin sezonlarını 720p altyazılı indirebileceğim bir site var mı bildiğiniz?

filmsergisi.com dan indirebilirsin :)

Çok teşekkür ederim gerçekten çok makbule geçti :) site de güzelmiş bir sürü de alternetif var....

Bende birkaç gün önce farkettim bu siteyi , bi suru dizinin hd si burda :) Çok kullanışlı ayrıca .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diziyi bitirmiştim 2. kez seyrediyorum aynı zevki veriyor. Vay arkadaş ne diziymiş ikinci kez seyredince nelere dikkat ediyor insan. Sırada geldi Fringe'in atası x-files seyretmeye indirmeye başladık hayırlısı bakalım :) İzlemeyen arkadaşlar mutlaka seyredin merak uyandırıcı sürekleyici ve anlatılan/yaşanan konuların mutlaka mantıklı bir açıklaması dizi bölümlerinde açıklayan bilim kurgu dizisidir.
  • Ya su X-Files HD sürümlerine altyazı senkron edecek kimse yok mu Yeni yayınlandı HD sürümler altyazılar uyumsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILoseYourSelf

Diziyi bitirmiştim 2. kez seyrediyorum aynı zevki veriyor. Vay arkadaş ne diziymiş ikinci kez seyredince nelere dikkat ediyor insan. Sırada geldi Fringe'in atası x-files seyretmeye indirmeye başladık hayırlısı bakalım :) İzlemeyen arkadaşlar mutlaka seyredin merak uyandırıcı sürekleyici ve anlatılan/yaşanan konuların mutlaka mantıklı bir açıklaması dizi bölümlerinde açıklayan bilim kurgu dizisidir.

Aynen eşsiz bir dizi.

X-files 5. Bölümdeyim ama görüntü kalitesi çok kötü. İzleyesim gelmiyor o yüzden.

• quote:

Diziyi bitirmiştim 2. kez seyrediyorum aynı zevki veriyor. Vay arkadaş ne diziymiş ikinci kez seyredince nelere dikkat ediyor insan. Sırada geldi Fringe'in atası x-files seyretmeye indirmeye başladık hayırlısı bakalım :) İzlemeyen arkadaşlar mutlaka seyredin merak uyandırıcı sürekleyici ve anlatılan/yaşanan konuların mutlaka mantıklı bir açıklaması dizi bölümlerinde açıklayan bilim kurgu dizisidir.

Bana pek akıcı gelmedi o yüzden 1. Bölümü izleyip bıraktım . Ayrıca lost u tavsiye ederim fringe tadını veren tek dizi diyebilirim .

• Blackkan kullanıcısına yanıt
    Lost bitirdim hatta onuda iki kez bitirdim. Bakalım hayırlısı daha seyretmediğim pek çok dizi var :)
  • quote:

Lost bitirdim hatta onuda iki kez bitirdim. Bakalım hayırlısı daha seyretmediğim pek çok dizi var :)

Eğer fringe ile lost ta aldığın tadı veren başka bi dizi bulursan biz buradayız . Yazarsan seviniriz .

• Prison Break bitsin bu diziye başlamayı düşünüyorum.

• 1. sezon 13. bölümdeyim. İzliyorum ama inşallah bırakmam çünkü lost gibi başka alternatif yok. İnşallah tempo diğer sezonlarda daha da yükseliyordur.
  • Beyler onerir misiniz.Ilk bolumun basini izledim cok az ama dizinin her sezonun 20 bolum olmasi korkuttu

• quote:

Orijinalden alıntı: SenyorePirate

Beyler onerir misiniz.Ilk bolumun basini izledim cok az ama dizinin her sezonun 20 bolum olmasi korkuttu

Bitirdiğinde az gelebilir

• Az önce bitirdim. Gerçekten çok iyi diziymiş. En çok Walter'ı özleyecem. John Noble muhteşem bi oyunculuk sergilemiş. Finali pek sevmesem de diziyi izlemenizi şiddetle öneririm. Bitince boşluk oluşturan ender dizilerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cüleybib

Az önce bitirdim. Gerçekten çok iyi diziymiş. En çok Walter'ı özleyecem. John Noble muhteşem bi oyunculuk sergilemiş. Finali pek sevmesem de diziyi izlemenizi şiddetle öneririm. Bitince boşluk oluşturan ender dizilerden.

Geçen sene ağustosta izledim hala boşluktayım desem

• quote:

quote:

Az önce bitirdim. Gerçekten çok iyi diziymiş. En çok Walter'ı özleyecem. John Noble muhteşem bi oyunculuk sergilemiş. Finali pek sevmesem de diziyi izlemenizi şiddetle öneririm. Bitince boşluk oluşturan ender dizilerden.

O kadar da değil Sanırım en fazla Lost etkilemişti beni fakat bir kaç ay sonra unuttum gitti. Buda öyle olacak ama Walter Bishop'ı unutmayacam, yeri geldi bayağı güldürdü yeri geldi ağlattı. Walter White mı Bishop mı deseler Bishop derim. O derece sevdim karakteri.

• quote:

quote:

quote:

O kadar da değil Sanırım en fazla Lost etkilemişti beni fakat bir kaç ay sonra unuttum gitti. Buda öyle olacak ama Walter Bishop'ı unutmayacam, yeri geldi bayağı güldürdü yeri geldi ağlattı. Walter White mı Bishop mı deseler Bishop derim. O derece sevdim karakteri.

Bende şuan lostu izliyorum 3. Sezondayim çok iyi gidiyo valla bakalim neler olcak

Lost, Fringe, Dexter ve Prison Break seyrettikten sonra büyük boşluk oluşmuştu. Lost ve Fringe tekrar bitirdikten sonra bile boşluk yarattı bende o biçim yapmışlar adamlar. Şimdi fringe tadında dizi arıyorum X-Files indirdim görüntü kalitesi iyi değil ancak bir iki sezon bitirince buradan söylerim size önümüz ramazan sahura kadar ne izleyeceğiz yoksa
  • quote:

Lost, Fringe, Dexter ve Prison Break seyrettikten sonra büyük boşluk oluşmuştu. Lost ve Fringe tekrar bitirdikten sonra bile boşluk yarattı bende o biçim yapmışlar adamlar. Şimdi fringe tadında dizi arıyorum X-Files indirdim görüntü kalitesi iyi değil ancak bir iki sezon bitirince buradan söylerim size önümüz ramazan sahura kadar ne izleyeceğiz yoksa

xfiles in ilk bölümünü izledim ve baya baya eskimiş bi dizi . 1991 de başlamıştı sanırım . Hiç fazla heyecana kapılma bence . Senaryo iyi olabilir ama oyunculuk bana berbat gibi geldi

Dediğim gibi izlemekte fayda var. İlk bölüme bakarak bıraksaydık Fringe'de sıkardı. Bir kaç bölüm seyredeyim ona göre notunu veririz elbet
  • quote:

Dediğim gibi izlemekte fayda var. İlk bölüme bakarak bıraksaydık Fringe'de sıkardı. Bir kaç bölüm seyredeyim ona göre notunu veririz elbet

Bende böyle diyodum bikaç bölüm izlerim bi bakarım diye Neyse ne desem sen izliycen belli , bi ilk bölümü izle sonra bu mesajımı alıntıla

• 
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.