Şimdi Ara

Fringe (2008 - 2013) [BİTTİ] (347. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.415
Cevap
54
Favori
393.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: allpino

Dude......

Olivia

4x22'de Olivia ölemez yani senaristler öldürmemeliler. 4x19'da Peter ile Olivia'nın kızı Etta annesiyle babasını en son 4 yaşında gördüğünü söylemişti. Henüz ortada Etta olmadığına göre Olivia yaşayacak demektir.

Astrid de ölmeyecek tabii ki. Onu da 4x19'da (2036 yılında) gördük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 5 Mayıs 2012; 20:08:44 >

• ajan farnsworth inşallah ölmez önemli bi yardımcı oyuncu ve sezon finaline geldik bakalım nolucak inşallah bizi çok merakta bıraktırmazlar
  • Ohaley obaley bu ney Fringe rulez
  • Güzeldi bu bölüm, sevdim. Bu arada ne çok Astrid hayranı varmış, ben de hiç sevmiyorum onu.

Bu arada hemşire kadın yine görünüyor promoda. Bilerek gönüllü oldu herhalde deneye.

JJ şu gibi bölümleri daha önceden yazmaya başlasaydı belki önümüzdeki sezon final sezonu olmazdı.
  •  Fringe (2008 - 2013) [BİTTİ]

bu kim bilen var mı?

• Gerçi gösterilen flashforward'dan sonra Astrid in ölmeyeceği Olivia'ya bişey olacağı belli idi. Bell Bishop önemlidir dedi, flashforwardda gördük ki ikiside ( peter ve walker )hayatta, Jones'un öleceğini tahmin etmiştim. Gergedan sesleri falan Bell Nuh'un Gemisi tarzı bişey mi hedefliyor ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Güzeldi bu bölüm, sevdim. Bu arada ne çok Astrid hayranı varmış, ben de hiç sevmiyorum onu.

Bu arada hemşire kadın yine görünüyor promoda. Bilerek gönüllü oldu herhalde deneye.

JJ şu gibi bölümleri daha önceden yazmaya başlasaydı belki önümüzdeki sezon final sezonu olmazdı.

Bende hiç sevmiyordum kendisini.Ölse üzülmem fakat Walter'a üzülürüm.Kankası sonuçta Walter'in.

Hastanedeki müdür öyle ağız mı olur la?O ağızla bir fareyi tek seferde yiyebilir.

Duygusuz heriflerin teki bu gözcüler.19.bölümde kadının kolundan çekerken sapıklık yap biraz.Mimik değişikliği olsun suratında.Bilgisayar oyunlarındaki karakterler gibi.Nasıl bir duygu içersinde olduklarını anlayamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

Gerçi gösterilen flashforward'dan sonra Astrid in ölmeyeceği Olivia'ya bişey olacağı belli idi. Bell Bishop önemlidir dedi, flashforwardda gördük ki ikiside ( peter ve walker )hayatta, Jones'un öleceğini tahmin etmiştim. Gergedan sesleri falan Bell Nuh'un Gemisi tarzı bişey mi hedefliyor ki ?

Walter'in rıhtımdaki şirkette duyduğu sesler transgenik hayvanların sesleri. Rıhtımda ilk konuştukları adamda, önceki bölümlerde transgenik hayvanların bulunduğu gemideki adamdı.

• nasıl bölümdü bu bölüm öyle dizinin en iyi bölümlerini bu sezona mı saklamışlar nedir

oliviayı kıskandım valla nelere kadirmiş cortexiphan peteri bile yönlendirdi, dövdürdü hatta öldürttü jonesu jones demişken yani bitti mi bu kadar basit miydi o adamı haklamak bu arada satranç oyunundaki fil "bishop" olayı da iyidi bishop diyince akla iki isim geliyor ya peter ya walter tabi walter olacak sanıyordum ters köşe oldum sonra mantıklı geldi çünkü jonesun başına en büyük bela peterdi... astrid ölmez zaten 2036 bölümünde görmüştük o da en az walter kadar dizinin temel taşlarından önümüzdeki sezon da göreceğimizden eminim, william belli görmek beni fazla şaşırtmadı da ya bu adamı geçen sezon "lsd" bölümünde olivianın zihninden çıkarmaya çalışıyorlardı adam sağlık sorunlarından ötürü sadece animasyon karakterine seslendirme yapmıştı eğer bizzat kendisi oynadıysa helal olsun gerçekten büyük usta leonord nimoy

sezon finali bomba olacak bomba belki de en iyi fringe sezon finalini izleyeceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

Gerçi gösterilen flashforward'dan sonra Astrid in ölmeyeceği Olivia'ya bişey olacağı belli idi. Bell Bishop önemlidir dedi, flashforwardda gördük ki ikiside ( peter ve walker )hayatta, Jones'un öleceğini tahmin etmiştim. Gergedan sesleri falan Bell Nuh'un Gemisi tarzı bişey mi hedefliyor ki ?

[o sesleri hatırlamadıniz mi?birkaç bölüm önce bir gemi vardı bölüm sonunda.hatta o bölümün sonunda gemideki sakallı adam dı astrid i vuran.]

• -Bell'i oynayan adam hastaydı nasıl oynadı.(Hatta çizgifilm yaptılardı)
    -Çizgifilm bölümünde Olivia beni öldüren adam diye birinin resmini çizmişti.Onu nasıl açıklıyacaklar acaba.
    -Bell gelecekten gelecek obseverlar ile anlaşma yapmış olabilir.
  • çok iyi bölümdü
  • aslında peter ve olivia nın kızını düşünürsek ,
    sezon finalinde kehribaraın içine girmeleri pek mumkun değil , çocuğu ne ara doğuracak bu olivia :) ama zaman atlaması yapabilirler belki ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

jones un amacınıda öğrenmiş olduk ayrıca
    olayın içinde Bell de var bence ( walter jones un bukadar zeki olmasından dolayı jayrete düştü

yalnız bu makinayı kim çalıştırdı onu halen söylemiyolar kim çalıştırıysa o kapatsaydı ya kardeşim :)
    12 den vurmuşuz yine , finaldede gelecekte hale nasıl geldiklerini görecez

astrid
    ölmüyor tabikide gelecekte kehribar ın içinden çıktıya :)

Evohan yine tahminlerin tutuyor.Lostta oluyordu diye hatırlıyorum.

• Bölüm Güzeldi.

Olivia'nın güçlerini açığa çıkarmaya dayalı bir bölümdü.Sanırım william bell olivianın gücünü kullanarak iki evrene birşey yapacak.Tabi göreceğiz ilerleyen bölümlerde.
  • Ghostbusters göndermesi çok iyiydi
  • Ne kehribarından bahsediyorsunuz anlamış değilim? Gelecekten sahneler izlediğimiz bölüm sadece alternatif geleceklerden biriydi
    . İlle de öyle olmak zorunda diye bir şey yok. Astrid ölebilir yani. Kehribarın içinde vardı diye ölmeyecek diyorsunuz neye dayanarak bunu söylüyorsunuz? Önceki sezonlarda ölen herkes bir anda geri döndü yeni zaman çizgisiyle. Güvendiğiniz şey gelecekteki kehribar içindeki Astrid.
    Ölmeyebilir ayrı mevzu ama "kehribarın içinde o da vardı, demek ki ölmeyecek" demek yanlış bence.

Bölüm genel olarak idare ederdi.
    Olayların arkasından Bell çıkacağı üç aşağı beş yukarı belli ediliyordu zaten son bölümlerde. Walter'ın sürekli "Jones bunu yapacak kadar zeki değil" demesi falan hep buna işaretti. Leonard Minoy'u yeniden görmek güzel oldu bu arada. Kötü karakter olsa da adam efsane.

Olivia güçlerini iyice kontrol ediyor artık. Geçen sezondaki gelecek bölümünde de eşyaları falan kontrol edebiliyordu hatırlarsanız. Öyle olmak zorunda değil ama geliştiriyor kendini.

Ayrıca satranç ve Bishop olayını farkettiniz mi bilmiyorum.
    Bishop ingilizcede satrançtaki fil yerine kullanılıyor.
    Jones "the bishop must be sacrificied" diyor ve Bell de onaylıyor. İnce bir nokta ama seyir zevki açısından önemli. Oradaki fil=bishop.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: awsalli

quote:

quote:

olayın içinde Bell de var bence ( walter jones un bukadar zeki olmasından dolayı jayrete düştü

yalnız bu makinayı kim çalıştırdı onu halen söylemiyolar kim çalıştırıysa o kapatsaydı ya kardeşim :)

astrid

eh olsun okadar :)

bu arada , geçen sezon gördüğümüz gelecek , peter ın var olduğu evrendeki gelecekti orda peter diğer evreni yok ediyordu ama bunun sonuçlarına walter izin vermedi ve o geleceği yok ettiler yani bu sezon gördüğümüz 2036 , yaşanacakları gösteriyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 6 Mayıs 2012; 1:07:43 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: awsalli

quote:

quote:

astrid

eh olsun okadar :)

bu arada , geçen sezon gördüğümüz gelecek , peter ın var olduğu evrendeki gelecekti orda peter diğer evreni yok ediyordu ama bunun sonuçlarına walter izin vermedi ve o geleceği yok ettiler yani bu sezon gördüğümüz 2036 , yaşanacakları gösteriyordu

Dizide olasılık kavramı olduğu için.Hep farklı şeyleri yaşıyormuşuz gibi geliyor.

Dizi peterin olması veya olmamasına bağlı biraz.Kelebek etkisi gibi briraz.Sonuç olarak evreni yok etmek isteyen muhakka birileri çıkıyor.

• Ara filan yok dimi tam gaz güzel gidiyor dizi 4x22 geliyor haftaya dimi,
  • 
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.