Şimdi Ara

Fringe (2008 - 2013) [BİTTİ] (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
10.365
Cevap
54
Favori
411.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Giriş
  • Ben de bu hafta yeni bölüm bekliyordum ya meğersem araya girmiş.

• www.youtube.com/watch?v=VWmMm6gfc5E

Fox dan çarpıcı açıklamalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netell -- 21 Aralık 2010; 12:51:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: netell

Fringe kalıdırılıyor mu ben mi yanlış yorumladım ??

> > < <
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orada bazı sitelerde Fringe Cuma'ya alındığı için bitecek, Fox Fringe'i öldürecek diyorlar. Fox'ta Fringe'i bitirmeyiz diyor kısaca. Hatta Cuma günleri çok çılgın olacak diyor.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2

• quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orada bazı sitelerde Fringe Cuma'ya alındığı için bitecek, Fox Fringe'i öldürecek diyorlar. Fox'ta Fringe'i bitirmeyiz diyor kısaca. Hatta Cuma günleri çok çılgın olacak diyor.

• İlk 2 sezon indi...Haftasonu başlıyorum kuzenim ilk 5 bölümü izlemiş hayal kırıklığına uğramış ve bırakmış diziyi inşallah aynı şeyi ben yaşamam...Ayrıca 3.sezon kaçıncı bölümde araya girdi...?

Orijinalden alıntı: emreyavuzz61

İlk 2 sezon indi...Haftasonu başlıyorum kuzenim ilk 5 bölümü izlemiş hayal kırıklığına uğramış ve bırakmış diziyi inşallah aynı şeyi ben yaşamam...Ayrıca 3.sezon kaçıncı bölümde araya girdi...?

3. sezon 9.bölümde ara verdi. Diziye yeni başlıyorsan en azından ilk sezonun ortalarına kadar mümkünse sezon sonuna kadar izleyip ondan sonra karar ver devam edip etmiyeceğine çünkü bu diziye başlayan herkes birkaç bölüm izleyip dizide konu falan yok her bölüm farklı olaylar dizi kendini takrarlayıp duruyor vs. gibi şeylerle bırakıyorlar halbuki sezon sonuna kadar izleseler eminimki kimse bırakmak istemiyecektir diziyi

• Aslında diziyi indirdim fakat sömestırda başlamayı düşünüyorum diziye...Prison Break'ıda indiriyorum onada yazın başlarım...Şuan kısa vadeli diziler izliyorum Death Note , Misfits , Blue Mountain State vs...
    Tavsiyeni dikkate alacağım ilk sezon sonuna kadar sıkacağım dişimi...:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Hoppala 22 ocaktamı başlayacak yeni bölüm,

Ulan paralel evrende bile bu kadar ara yok neyseki ordaki ben izliyor en azından,

• bu isinde b.ku cikti arkadas seri bir sekilde izleyemiyoruz su diziyide..
  • Fringe 1. sezon 16.bölümdeyim harika bir dizi tavsiye ederim..

• yahu anlamadıgım bişey var şu an S02E11 deyim charlie şekil deiştirici tarafından öldürülmüştü ama bu bölümde hala charlie normal olarak devam ediyo acaba bölümler mi karıstı? bi yanlıslık olmasın diye diziporttan da actım baktım aynı bölüm anlamış değilim. spoiler vermeden cevaplarsanız sevinirim

Orijinalden alıntı: h0shaF

yahu anlamadıgım bişey var şu an S02E11 deyim charlie şekil deiştirici tarafından öldürülmüştü ama bu bölümde hala charlie normal olarak devam ediyo acaba bölümler mi karıstı? bi yanlıslık olmasın diye diziporttan da actım baktım aynı bölüm anlamış değilim. spoiler vermeden cevaplarsanız sevinirim

hocam öyle bir şey vardı evet o senin dediğin galba o bi ara bölüm önceden çekilmiş bir bölüm boş haftayı doldurmak amaçlıydı yanlışsam düzeltin beni diziyi izleyen arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: wholet

quote:

Orijinalden alıntı: h0shaF

yahu anlamadıgım bişey var şu an S02E11 deyim charlie şekil deiştirici tarafından öldürülmüştü ama bu bölümde hala charlie normal olarak devam ediyo acaba bölümler mi karıstı? bi yanlıslık olmasın diye diziporttan da actım baktım aynı bölüm anlamış değilim. spoiler vermeden cevaplarsanız sevinirim

hocam öyle bir şey vardı evet o senin dediğin galba o bi ara bölüm önceden çekilmiş bir bölüm boş haftayı doldurmak amaçlıydı yanlışsam düzeltin beni diziyi izleyen arkadaşlar

Evet, doğru hatırlıyorsunuz. O bölüm 1. sezonda çekilmiş, daha sonradan yayınlamaktan vazgeçilmiş bir bölümdü. Dikkat ederseniz karakterlerimizin davranışları da 1. sezonu andırıyor zaten. Tatil gibi bir dönemde öylesine yayınlanmış.

• Bu nasıl bir çelişki; Çok sevdiğim ama beni hayatta en çok hayal kırıklığına uğratan şeyin yerine koyabildiğim tek şey, gene aynı kişinin yaptığı bir şey

• Olivia ya ne oluyor ki niye kıskanıyor? Gitmeden önce aralarında resmen bişey yoktu ki. Sen o kadar zaman yüz verme ondan sonra başkasıyla birlikte oldu diye krizlere gir.

• Bence sonunda walter dan bahsediyo peter önemli olmasa gözcü kurtarmazdı en başta.

peter a bak alternatif evrenden karı kaldırıyor biz kendı evrenımızde bişe yapamıyoruz
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.