< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
hocam memnun kaldınız mı? şu an ne kullanıyorsunuz? |
|
şu an ne kullanıyorsunuz? ben başlangıcı kahve dünyasının filtre kahve setiyle yapmayı düşünüyorum. |
|
aynen hocam kahve bayatlar, bu ay kahve dünyası ve tchibo special deneyeceğim bakalım. |
|
Dostum paketle satılan kahvelerden kaçınmalısın genel olarak kalitesiz kahve çekirdeklerinden oluşur. Konu nitelikli kahveye geldiği zaman özenle seçilmiş ve taze kavrulmuş kahve çekirdeklerini alman gerekiyor bir kahve önerisinde bulunmak yanlış olur kahve bulunduğu bölgenin iklim koşullarına toprak yapısına göre lezzet alır. Ve kendi lezzetini ancak kendin bulabilirsin ama iyi kahve içmek istiyorsan sana önereceğim şey kesinlikle bir öğütücün olmalı kahve öğütüldükten çok kısa süre sonra bozulmaya başlar yaklaşık iki gün. Ve nitelikli kahve kavurucularından kahveni satın almalısın sana kendi favorimi söyleyebilirim https://probadorcolectiva.com/aricha-edido-natural-ethiopia ayrıca demlenme biçimi o kahvenin ne kadar lezzetli içim sağlayacağını doğrudan etkilemez. Daha çok bunu doğru demleme belirler V60 aeropress mochamaster vb. Şekillerde içtim ama benim favorim hala french presstir bunun nedeni de biraz kişisel. Kullanılan filtre kağıtları kahvenin içindeki yağı ve köpüğü süzer ben bunu biraz prezervatifle seks yapmaya benzetiyorum. Kahveyle benim arama bir şey girmemeli ne kadar kahvenin yağının ve köpüğünün fincana yansımaması fincanın lezzetini artırdığı konusunda genel bir kanı olsa da ben fincanımın dibinde kalan tortunun son yudumlarimda ağzıma gelişini seviyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|