Şimdi Ara

Fren Pedalındaki Titireme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar akşam üzeri yerini kapatıp eve geliyordum az da yağmur yağıyordu ani fren yaptım 3 4 kez pedalda titreme yaptı bunun nedeni nedir ?

Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • ABS Devreye giriyor kardeşim. Abs ani frenlemede aracın kaymaması için vuruşlar yapar ve tekerleri kitlemez. Abs devreye girdiği içinde titreme otomatik olarak pedalda hissediliyor.
    Saygı
    lar

Orijinalden alıntı: st0nejhen

arkadaşlar akşam üzeri iş yerini kapatıp eve geliyordum az da yağmur yağıyordu ani fren yaptım 3 4 kez pedalda titreme yaptı bunun nedeni nedir ?

abs

aracınızı ne zaman aldınız kaça aldınız?

aracı bu yıl aldık 5. ayda aldık aldığımızda 23.000 km deydi 39,500 tl gibi bir rakama geldi bize.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.