Şimdi Ara

Fren kampanası çok ısınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımın frencide fren disk ve balatasını değiştirdim arka kampanalarda açıldı temizlendi el freni ayarı yapıldı geri takıldı el freni şu an 2 veya 3 dişte kaçırmadan tutuyor fakat sorun şu ki sağ arka kampananın yoldan geldiğimde çok fazla ısındığını fark ettim sol arka kampana ılık denebilecek bir kıvamdayken elimi rahatça sürebiliyorken sağ arka cayır cayır yanıyordu resmen elimi değemiyordum bu sizce neden olmuş olabilir arabayı çok hafif eğim bir yolda el frenini indirip bıraktığımda hareket etmeye başlıyor yani çok sıkı gibi değil normal hareketlenebiliyor araç ve de bir şey daha ilgimi çekti böyle gaz vermeden saldığımda yine sağ arkadan bi cıyak cıyak cıyak ses geliyor teker döndükçe sonra araç hızlanınca bu ses yok oluyor kesiliyor daha öncesinde böyle bir ısınma var mıydı bilmiyorum hiç dikkatimi çekmedi fikirlerinizi bekliyorum bu normal bir durum mu yoksa fazla mı sıkı veya el freni mi yapışık kalıyor aklıma başka bir şey gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araç kullaniyorsun iyi güzel herşeyi 4/4 yapma peşindesin ama o frenleri tutan sadece balatami saniyorsun:)) Her şeyin bi vakti zamani var değişmesi gereken bi yili var tarihi var.Kardeşş sana tavsiyem Fren hidrolik yağini komple boşaltt 500 ml ile 1 lt arasi yeni dot3-dot 4 ekle farki bana yazarsin..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.