Şimdi Ara

Freljord Ashe (SSli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu skinin splash artı çok güzeldi bence. Game of Thrones dizisindeki Ygritte karakterine benzetmiştim(bknz:Rose Leslie) Sonra değiştirildi nedense

Freljord Ashe (SSli)
    >>> bu eskisi (güzel olan)

Freljord Ashe (SSli)
    >>> bu da yenisi

Freljord Ashe (SSli)
    >>> bu da Ygritte dediğim karakter, diziyi izleyenler bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir balık -- 4 Şubat 2013; 12:10:44 >

• evet benziyormuş
  • Visual Upgrade ilk geldiğinde bu skini kullanmaya dönmüştüm ama splash art'ı değiştikten sonra Amethyst skinine geri döndüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kogmen -- 4 Şubat 2013; 12:03:15 >
  • Kerem'i tanıyor musun?

Edit: öğretmeye çalışınca forum kafayı yiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 4 Şubat 2013; 12:03:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Kerem'i tanıyor musun?

Edit: öğretmeye çalışınca forum kafayı yiyor

Dediğini yaptım oldu, saol.
  •  Freljord Ashe (SSli)

Buda freljord

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

[simage][/simage]

Buda freljord

Dat boobs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ahri Cosplay Dediğin...
    11 yıl önce açıldı
    POPPY
    8 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Memelerini büyütmüşler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeniside güzel bence.

edit: bu arada kızda güzelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E3DD8841 -- 4 Şubat 2013; 16:48:00 >
  • eski splash art + freljord skinini çok seviyordum ashe'nin.
  • quote:

Freljord Ashe (SSli)

Buda freljord

bunu ben türk serverinde gormedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Bu skinin splash artı çok güzeldi bence. Game of Thrones dizisindeki Ygritte karakterine benzetmiştim(bknz:Rose Leslie) Sonra değiştirildi nedense

Freljord Ashe (SSli)
    >>> bu eskisi (güzel olan)

Freljord Ashe (SSli)
    >>> bu da yenisi

Freljord Ashe (SSli)
    >>> bu da Ygritte dediğim karakter, diziyi izleyenler bilir.

yuh resmen bile bile yakmışlar güzelim splash artı. bu arada o hatunun konuşmasına bayılıyorum ya dizide baya sempatik.

• Game of Thrones fanı olarak fikrini çok beğendim.Dikkat etmemiştim ama düşününce haklı olduğunu düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123Sharky

quote:

yuh resmen bile bile yakmışlar güzelim splash artı. bu arada o hatunun konuşmasına bayılıyorum ya dizide baya sempatik.

Sadece konuşması mı?
  • bu sebepten o skini almıştım şimdi ashe bile oynayasım gelmiyor. splash artı güzel olsa lux'un mavi skininide alırım mesela ancak 45 yaşında kadın gibi durunca alası gelmiyor insanın. şimdi game of thrones ile ilişkilendirince tak etti ve splash art değiştirme yolunu aramaya başladım. yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.
  • quote:

quote:

quote:

Sadece konuşması mı?

güzelliği ortada olduğu için konusma gereği duymadım ^^ ama en çok etkilendiğim şey konuşması daha doğrusu şivesinden mi desem ne desem bilmiyorum sesi acayip hoşuma gidiyo.

• Aslında Ashe sevdiğim bir karakter, yenilendikten sonra çok oynadım fakat diğer ad carry'lere karşı çok pasif kaldığını düşünüyorum.

Ayrıca haklısın, Game of Thrones dizisini bayağıdır takip ediyorum fakat bu dikkatimi çekmemişti
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sadece konuşması mı?

güzelliği ortada olduğu için konusma gereği duymadım ^^ ama en çok etkilendiğim şey konuşması daha doğrusu şivesinden mi desem ne desem bilmiyorum sesi acayip hoşuma gidiyo.

İskoçya doğumlu İngiliz. İngiliz-İskoç aksanı karışmış biraz ama konuşması gerçekten güzel oturmuştu oynadığı karaktere. Kuzeyli Wildling şivesi diye yutabilir insan. Görüntü pek oturmuyor gerçi. O tiple yabani... Daha çok soylu gibi duruyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir balık -- 4 Şubat 2013; 17:11:07 >

• "İskoçya doğumlu İngiliz. İngiliz-İskoç aksanı karışmış biraz ama konuşması gerçekten güzel oturmuştu oynadığı karaktere. Kuzeyli Wildling şivesi diye yutabilir insan. Görüntü pek oturmuyor gerçi. O tiple yabani... Daha çok soylu gibi duruyordu"

aslında ben rol yaparak oturtuyordu, ne biliyim ifadeleri felan iyiydi. Bu arada evet game of thrones hastasıyım ^^ (öyle sezon finali mi olur kaldık fuuuu diye :D )
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.