< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitkin -- 16 Ekim 2007; 16:17:30 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitkin -- 16 Ekim 2007; 16:17:30 > |
vaziyetu demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Dostum asıl senin amacın cevap vermek değil, show yapmak. Ayrıca soruma yanıt arıyorum, kavram analizi yapmana, bireysel ve kitle psikolojisi yorumlamalarını duymaya ihtiyacım yok. Anlaması güç cümleler kurduğun doğru. Fakat bu cümlelerinin spesifik karaktere, anlam derinliğine sahip olduğu için değil, akış ve anlam bütünlüğü yetersiz cümleler oldukları içindir. Şunu da ekleyeyim dostum. Ziraat ve makine mühendisi laboratuvar işletmecisi biri olarak bahsettiğin üretim aşaması baştan aşağı hatalı. Teknik birikiminin yanında bu konularda da fazlasıyla tecrübesiz olduğun ortada. Yazmış oldukların ile karakter analizinin yapılabilmesi için yeterli enformasyonu aktardın. Bende bunu referans alarak sert sayılabilecek bir dil kullandım. Sebebini merak ettiysen eğer. Zahmet edip uzunca yanıt vermeye çalıştığın için de ayrıca teşekkürler. Bende detaya girerek, neden böyle düşündüğümü açıklamak isterdim fakat vaktimi buna harcamamın gereksiz olacağı kanaatine vardım. Daha fazla kitap okumanı tavsiye ediyorum. Sana hayatta başarılar. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 16 Ekim 2007; 17:08:34 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitkin -- 16 Ekim 2007; 18:18:12 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dubforvet -- 8 Şubat 2015; 0:17:51 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrystalChamp -- 30 Temmuz 2016; 19:51:02 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrystalChamp -- 31 Temmuz 2016; 1:47:54 > |
|
|
|