Şimdi Ara

Freezone lu olabilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi benim hattım babamın üstüne ve ben turkcell kullanıyorum hattımı üstüme alacaktım ama öğrendim ki hattımı üstüme alırsam Ekim 2014 kadar taşınmıyormuş bende üstüme almaktan vazgeçtim hattımı Direk vodafone taşısam 26 yaş altı için geçerli tariflereden yararlanabilir miyim faturalı olacak hat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yararlanırsın. Bayide taşıma yaparken oradaki elemana söyle seni kullanıcı olarak tanımlasın TC kimlik numaranla. Hat babanın üstüne olur yine, sende kampanyadan yararlanırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Yararlanırsın. Bayide taşıma yaparken oradaki elemana söyle seni kullanıcı olarak tanımlasın TC kimlik numaranla. Hat babanın üstüne olur yine, sende kampanyadan yararlanırsın.

Eyvallah o zaman gidip yapayım birde acaba vodafone geçince hattı taşıyabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 1 Mayıs 2014; 12:38:10 >
  • Olursun baban ile git ama sen kendi tcni filan ver.
  • Bu olay aynı soyadı taşımayan içinde geçerli mi hat benim olacak kullanıcı başkası

• Olabilir bayiye gidin o kişiyle halledersiniz heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Feynman

Olabilir bayiye gidin o kişiyle halledersiniz heralde.

Gittiğim bayi ve az önce konuştuğum müşteri hizmetleri yaş sınırı olan tarifelere 1.derece yakınlık ve aynı soyadı şartı gerek dedi dolayısı ile vodafone macerası başlamadan bitti benim için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hımm.Kusura Bakmayın ben olabilir dedim ama öyle bir kural yokmuş demek ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.