Vodafone'un Her Yöne Mini+ tarifesine geçmek istiyorum ama bayii üzerime kayıtlı bir fatura ya da kredi kartı olmasını istiyor. Benim üzerime kayıtlı hiç fatura yok ve kredi kartı da kullanmıyorum. Bu şekilde faturalıya geçemeyeceğimi söylüyorlar. Bir yol bulun arkadaşlar. Nasıl faturalıya geçebilirim, lütfen yardım edin.
turkcell araç ruhsat fotokopisi kabul ediyor. vodafonu bilmiyorum. tabi sende o da yoktur şimdi.
Babanin kimliği babanin üstüne fatura olur sanırım aynı adreste ikamet ediyorsun değilmi?
elektrik - su - telefon - doğalgaz - internet - faturası, araç veya silah ruhsatı, maaş bordrosu veya ilk 500 şirket çalışanları firma kimlikleri ile faturalı hatta geçebilirler. kredi kartı ile ototmatik ödeme talimatı vererek veya kredi kartı ekstresini götürerek işlemini yaptırabilirsiniz.
Anne - baba - çoçuk ve eş adına sabit bir evrak (elektrik - su - telefon - doğalgaz - internet faturası) ve sabit evrak sahibinin kimliği birde kendi kimliğinizle kendi adınıza ait bir hattı faturalı yapabilirsiniz. (Eşinizin faturası ise evlilik cüzdanıda isteniyor)
Bunlar yoksa artık ne yapabilirim ki size :):)
Gidip herhangi bir bankada vadesiz hesap açın 2-3 tl filan yatırın,hesabınız aktive edilsin,görevli size bir dekont verecek,üzerinde mutlaka;tc,ad-soyad ve adres bilginiz olacak. Bununla faturalı hat alabilirsiniz.Bizzat TİM'in verdiği bilgi bu.Ezberden yazmıyorum yani.
Bunlara hiç gerek yok. Ben ilk faturalı hattımı alacağım zaman benim de yoktu. Gittim sordum dediler babanın üzerine bi fatura getir sonra da kendi kimliğini getir senin üzerine açalım hattı demişlerdi. Götürdüm açtırdım. Hat benim üzerime şu an. Tabi bu turkcell de. Vf ne der bilemem
Vodafone faturalı hat kullanıyorum,
Babama ait nüfus cüzdanı fotokopisini aldım ve birde bizim eve ait elektrik faturasını , gittim vodafon merkezine 3dk içinde başlattılar işlemi ve 2-3 güne geçtim faturalı vodafon 'a. Seninde yapman gereken tek şey eve ait bir fatura birde fatura kime aitse ona ait nüfuz cüzdanı fotokopisi.
Orijinalden alıntı: hie Vodafone faturalı hat kullanıyorum,
Babama ait nüfus cüzdanı fotokopisini aldım ve birde bizim eve ait elektrik faturasını , gittim vodafon merkezine 3dk içinde başlattılar işlemi ve 2-3 güne geçtim faturalı vodafon 'a. Seninde yapman gereken tek şey eve ait bir fatura birde fatura kime aitse ona ait nüfuz cüzdanı fotokopisi.
Hocam arkadaş hattı babasının üstüne almak istemiyor sanırım. Kendi üzerine almak istiyor...
bu kredi kartı ya da fatura işini kaldırsalar iyi olacak artık, herkes kredi kartı kullanmıyor ki, hatta ev faturaları ev sahiplerinin üzerine olan kiracılar da var, TC Kimlik No niye icat edildi ki, güya herşey o numara ile yapılacaktı...
Arkadaşlar çok sağolun bilgiler için. Babamla birlikte gittim Cep Merkez'e ve hattımı kendi üzerime faturalı hatta geçirdim. Buraya kadar sorun yok.
Ancak şöyle bir problem oldu. Faturasız hattımda midi SMS paketim vardı ve faturalı hatta geçince 400 küsür SMS'im silindi. Ben aktarılacağını düşünüyordum, sonuçta faturalıda da aynı paket var. Ancak tekrar abone olursam yararlanabiliyormuşum. Ama o zaman da 6 TL bir kez daha ödemek zorunda kalacağım. Müşteri Hizmetleri'ni aradım ve şikayet kaydı oluşturdular. Verirler mi sizce kalan SMS'lerimi?
quote:
Orijinalden alıntı: medyun
Arkadaşlar çok sağolun bilgiler için. Babamla birlikte gittim Cep Merkez'e ve hattımı kendi üzerime faturalı hatta geçirdim. Buraya kadar sorun yok.
Ancak şöyle bir problem oldu. Faturasız hattımda midi SMS paketim vardı ve faturalı hatta geçince 400 küsür SMS'im silindi. Ben aktarılacağını düşünüyordum, sonuçta faturalıda da aynı paket var. Ancak tekrar abone olursam yararlanabiliyormuşum. Ama o zaman da 6 TL bir kez daha ödemek zorunda kalacağım. Müşteri Hizmetleri'ni aradım ve şikayet kaydı oluşturdular. Verirler mi sizce kalan SMS'lerimi?
her iki hatta da böyle bir kampanya olduğuna göre muhtemelen verirler, Vodafone bu konularda hakkaniyetli davranıyor bence...
quote:
Orijinalden alıntı: medyun
Kampanya, paketler devretmiyor tüm operatörlerde işleyiş aynı sadece mevcut bakiyeniz varsa turkcell bunu dakika olarak vodafone ise faturadan düşülcek miktar olarak belirliyor okadar.sms paketi internet paketi yada yararlandığınız başka kampanyalar otomatikman iptal oluyor bu tarz geçiş ve devir işlemlerinde.Hani çok baskı yaparsanız müşteri memnuniyeti adı altında belki verirler.
Kredi kartı nın fotokopini çekip yapabiliyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme