Şimdi Ara

Freesync monitörde hdmi kablo ile 1080p 75 hz alabilir miyim ? (Gtx 1060 içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar monitör buhttp://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-21-5-vx2257-mhd-amd-freesync-1ms-gaming-monitor.html içinden çıkan hdmi kablo ile gtx 1060 bağlasam 1080p 75 hz görüntü ve ses alabilir miyim ? Pek bilgim yok bu konu hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-920ECD66A -- 24 Ağustos 2016; 15:09:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• HDMI kablo ile 120hz'e kadar görüntü alabilirsiniz.
  • freesync amd için gtx 1060 nvidia size gsync lazım çalışacağını sanmam o monitörle o ekran kartının
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibartan

HDMI kablo ile 120hz'e kadar görüntü alabilirsiniz.

Tabii sürüm farkı gözeterek.
  • Dp en iyisidir fakat az yaygın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDMI standardı 1.4b versiyonu üzerinden 1080p@120Hz görüntü verebilir.
  • Hocam 75 hz kullanabilirsiniz ancak freesync kullanamazsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KABLO TAŞIRDA FREESYNC YALAN OLUR KEŞKE EKRAN KARTIINIDA AMD ALSAYDIN VEYA MÖNİTÖRÜ GSYNC TERCİH ETSEYDİN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metekmete

KABLO TAŞIRDA FREESYNC YALAN OLUR KEŞKE EKRAN KARTIINIDA AMD ALSAYDIN VEYA MÖNİTÖRÜ GSYNC TERCİH ETSEYDİN.

Merhabalar hocam alma arefesindeyim henüz almadım sistemi ve monitörü. Öğrenmek istediğim freesync önemli değil nvidia kartla hdmi üzerinden 1080p 75 hz görüntü alabilir miyim ? Bazı arkadaşlar hdmi üzerinden alırsın demiş ama hala kafam karışık

• quote:

Orijinalden alıntı: Overclockmanyağı

freesync amd için gtx 1060 nvidia size gsync lazım çalışacağını sanmam o monitörle o ekran kartının

Niçin çalışmasın hocam garip geldi söylediğiniz aynı paraya 60 hz monitörler satılıyor ve içinden hdmi kablosuda çıkmıyor. Bu yüzden bu monitörü tercih etmek istiyorum. Benim için freesync önemli değil bu kartla 75 hz versin yeter onu öğrenmek istiyorum bir sorun oluşur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-920ECD66A -- 24 Ağustos 2016; 19:10:52 >
  • freesync önemli değilse verir ama gsync almanı öneririm yinede daha almadıysan çünkü vsync açınca 144hz olsa bile önemi olmayacak neden mi input lag yapacak ve 0.1sn gecikmeli gelecek görüntü cs go fln oynayanlar içinde önemli bu tür şeyler...arada takılmalarda sıkıntı olur
  • Overclockmanyağı kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam gsync monitörler bütçemi fazlasıyla aşıyor. Ne tavsiye edersiniz düz 60 hz freesync olmayan bir monitör daha mı iyi olur ?

• yani vsync açacaksan 60hzye yönel arada aman aman fark olmaz ancak fiyat olarak 150-200tl cebinde kalır
    Vsync açmazsak ekran hz ne ise onu alabilir miyiz? Gtx 1060 benim kart, 75 hz ekran alınca 60 mı elde ediyorum var mı yardımcı olacak?

• Yahu birakin şu sync muhabbetini Allah aşkına adam kaç keredir diyor sync umrumda değil diye siz yok amd kart alin yok gsyncli monitore 2 kati para verin. Freesync monitörler genelde 60 hz parasina 75 hz verdiklerinden alinabiliritesi yüksek. Illa amd kart bulmak için koşturmak gerekmiyor bunlari almak icin. Şahsen freesync için ayni paraya 1060 yerine rx 580 bile almam. Ekstra guç tuketimine değmez. Sync ekstra para harcamayi hak eden bir teknoloji değil bana göre. Çok lazimsa fast sync açar keyfime bakarim. Hiç de aratmiyor free yi g yi. 75 hz i hdmi ile alir miyim diyor arkadaş bu kadar basit nerelere getirmişsiniz mevzuyu. Alırsıniz ama aşırı ilkel bir hdmi kablosu kullanmayin. Belki 60 hz e takıli kalir eski versiyonlari kaç hz destekliyor bilmiyorum. Guncel versiyon (guncel versiyon ne şu anda bilmiyorum arastirin) bir hdmi kablosu alın tamamdır. Hdmi ile freesync kullanamazsiniz sadece ona display port gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 24 Ocak 2018; 9:6:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Yahu birakin şu sync muhabbetini Allah aşkına adam kaç keredir diyor sync umrumda değil diye siz yok amd kart alin yok gsyncli monitore 2 kati para verin. Freesync monitörler genelde 60 hz parasina 75 hz verdiklerinden alinabiliritesi yüksek. Illa amd kart bulmak için koşturmak gerekmiyor bunlari almak icin. Şahsen freesync için ayni paraya 1060 yerine rx 580 bile almam. Ekstra guç tuketimine değmez. Sync ekstra para harcamayi hak eden bir teknoloji değil bana göre. Çok lazimsa fast sync açar keyfime bakarim. Hiç de aratmiyor free yi g yi. 75 hz i hdmi ile alir miyim diyor arkadaş bu kadar basit nerelere getirmişsiniz mevzuyu. Alırsıniz ama aşırı ilkel bir hdmi kablosu kullanmayin. Belki 60 hz e takıli kalir eski versiyonlari kaç hz destekliyor bilmiyorum. Guncel versiyon (guncel versiyon ne şu anda bilmiyorum arastirin) bir hdmi kablosu alın tamamdır. Hdmi ile freesync kullanamazsiniz sadece ona display port gerekiyor.

+1 çok doğru söylemişsiniz.

• Tn panellerde siyahı berbat vermekte yerinizde olsam ıps panel alırdım yn paneller hızlı ancak özellikle siyah rengi berbat vermekte ıps panel bakın

• İyi demedim 75 hz destekleyecek kadar güncel versiyon hdmi kablosu dedim. O gereksiz fiyatlar hdmi in versiyonundan değil kabloda kullanilan pahali malzemeden kaynaklaniyor. Ve evet pahali kablolar gereksizdir. Daha kaliteli goruntu verdigini iddia eden bazi andavallar var fakat dijital gorüntü akışı on off gibidir. Goruntu ya vardir ya da yoktur. Kalite diye bir kavram geçersizdir dijital görüntu akışında. Analog goruntude kablo onemlidir ki o devri kapatali yillar geçti (vga).

• kart baba oyunlarda 60hz üstü değil hatta ben bazı oyunlarda 50hz ye bile düşürdüğüm oluyor. vsync açıkken diğer türlü akıcılık hiç yakalayamadım ps3 ve xbox one s kolu ile. (fare klavye ile daha akıcı bir deneyim oluyor ama ben oynayamıyorum)
    75hz kullandığım oyunlarda oldu dota2 gibi yeni monitör alacaksanız fazla hz göz çıkartmaz takılma oldukça ayarlardan hz düşürürsünüz.
    fast vsync klavye farede işe yarıyor ama kolla oynuyorsanız mutlaka vsync açık olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolBUDUR -- 25 Ocak 2018; 22:14:49 >
    monitör görüntü verir ama freesync teknolojisini kullanamaz . bence gsync ve freesync o kadar da önemli değil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.