Şimdi Ara

freelo rengar buildi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle denemeden boş yorumlar yapmayın.

birkaç kişide gördüm buildi sadece inanılmaz bir fighter'a dönüşüyor rengar, damage o buildin göründüğünden fazla, tanklık desen W yu akıllı kullanırsan çok çok fazla.

öncelikle build silphi'nin kendi bulduğu bir build, 4 sezondur challanger bir arkadaş bu.

kanıt :http://euw.op.gg/summoner/userName=silphi+fkin+1

build şu top oynuyorsanız,

CD bot- Titanic Hydra- Streak's gage- Draktharr- Black clever- Dominik's regards

12-0-18 grasp

jungle oynuyorsanız,

12-0-18 ( Strength or ages)

cinderhulk-titanic hydra-black clever- GA- mercuries-Streak's gage

sizinle paylaşma sebebim free elo alacak olmanız. Çok fazla popüler de değil, iki gündür underrated challanger adamların yayınlarında da görmeye başladım millet çatur çutur oynuyor, denemeden yorum yapmayın.

saygılar.

edit: yarın öbürgün millet bu buildle oynamaya başlarsa adam haklıymış dersiniz tıpkı 2014 te falan ie-pd rengar çok op dediğimde kimsenin inanmayışı gibi. insanlar birinin çıkıp onlara yol göstermesini bekliyorlar. buildi ben bulmadım. Sadece potansiyeli fazla ve henüz cıvığı çıkarılmadı. girin oynayın. hak vereceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tides Of Blood -- 28 Eylül 2016; 4:25:47 >

• 9 0 21

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KOD ADI Lucian kullanıcısına yanıt
    düzelttim, yılların verdiği alışkanlık işte.
  • Titanic hydradan value alamıyorsun. Dominic kör olarak alınmaz karşıda zırh yoksa useless.

• Hortlağın pencesi kabiliyeti ile birlikte titanic hydra ikilisi rengarda çok iyi oluyor. İlla tek atıp tek yiyen bir suikastçi şeklinde oynamak gerekmiyor.

• Yeni moda sanırım suikastçi ormancılara bu şekilde build yapıyorlar. Shacoda da benzer şekilde bi build denedim beğenmiştim rengarda da deneyeyim
  • İş yapar, denemek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot Kayle Ward Skinleri(Bedava)
    10 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Shen ve Yorick Rework Hk.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel build. Deneyeceğim.
  • Arada kullanıyorum bu buildi.benimde aklıma gelmişti titanic çıktığından beri rengar gibi base hasarı yuksek bir heroyu titanic hyrdra ile birleştirmek çok iyi oluyor ancak takımın çöp olmaması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfe28 -- 28 Eylül 2016; 14:03:02 >
  • Kara balta nerflenene kadar oynananilir bence.

• Offtank ve tank rengar çok hoşuma gidiyor nedense. Sezon 4'te de Feral-Youmuu-Botrk-Banshee/SV-Randuin buildi vardı acayip hoşuma giderdi. Olayı 3 kere E atarak karşı carryi durdurmaktı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.