Şimdi Ara

freedos'a windows kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. yeni bi asus freedos bilgisayar aldım. windows kurmak istiyorum ama bilgisayarı açtığımda bi menu çıkıyor karşıma.

1 - load freedos with maximum ram free, using emm386
    2 - load freedos including himem xms-memory driver
    3 - load freedos without drivers

ne yapacağımı bilemedim. bi yardım ederseniz çok iyi olacak. şimdiden teşekkürler

• Şuan aynı sorunla karşı karşıyayım. USB ile Windosw 8 yükleyecem. biosa girip usb seçiyorum F10 yapıp restart yapınca aynı yukardaki arkadaşın yazdığı ekran geliyor. DVD ile mi denemek lazım neden kurulum yapamıyorum.
  • Bende benzer bi durumdayım elimde bir windows 7 cdsi var, dediğiniz ekran çıktı taktım cdyi windows la başlıyor kurulum ekranına kadar geliyor ama diskin iki bölümü var biri 11 gb biri 400 küsür ikisinede windows kurdurmuyo. ntfs istiyo biçimlendir deyincede içinde yazılım flm bişeyler olabilir bilmemne diyo.
    Nasıl kurmak lazım bunu büyük alana mı?

windows 7 kurmamda bi sıkıntı olmaz dimi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infest06 -- 18 Aralık 2014; 19:58:49 >
  • olayın üstünden bir buçuk yıl geçmiş tam olarak hatırlamıyorum ama kurulum için dvd kullanmıştım onu hatırlıyorum. Kurulacak partition formatlanıp onun içine kurarsun bi dert olmaz sıkıntı etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: this-is-it

olayın üstünden bir buçuk yıl geçmiş tam olarak hatırlamıyorum ama kurulum için dvd kullanmıştım onu hatırlıyorum. Kurulacak partition formatlanıp onun içine kurarsun bi dert olmaz sıkıntı etme

Eyvallah hocam 2 bolum var biri 13 gb biri 400gb . Bu driver vbnin 13 lukte oldugunu dusunup 400 lugu ntfs formatlayip kurayim diyorum. Sizde de ayni sekilde mi kurulu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infest06 -- 19 Aralık 2014; 7:12:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

quote:

Orijinalden alıntı: this-is-it

olayın üstünden bir buçuk yıl geçmiş tam olarak hatırlamıyorum ama kurulum için dvd kullanmıştım onu hatırlıyorum. Kurulacak partition formatlanıp onun içine kurarsun bi dert olmaz sıkıntı etme

Eyvallah hocam 2 bolum var biri 13 gb biri 400gb . Bu driver vbnin 13 lukte oldugunu dusunup 400 lugu ntfs formatlayip kurayim diyorum. Sizde de ayni sekilde mi kurulu?

önce diski biçimlendirip sonrada kurulum yapmıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.