Şimdi Ara

Freeddos Laptoplara İşletim Sistemi Kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet üzerinden Freedos bir laptop alacağım. Aynı bilgisayarin windows 11 kurulu hali arasinda 10k fiyat farki var. Servis İşletim sistemi kurabiliyor mu? Kurabiliyorsa yukletmem veya baska bir bilgisayarciya yukletmem arasinda bir fark varmı? Muhtemelen servise gonderirsem benden yaklasik olarak o aradaki farki isteyecekler. Kendim veya bilgisayarci yuklerse garantisi etkilenir veya laptopta bir sıkıntı çıkarmı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Niye para veriyorsunki kendin yükle. YouTube a windows 11 kurulumu yaz baka baka yap işte o kadar zor değil windows yüklemesi 

• Klonoa kullanıcısına yanıt
    Peki kendim yuklesem bi zarar vermeden garantinin gecerliligi devam edecek mi?

• Ravenly R kullanıcısına yanıt
    Garantiyle isin yok ki windowsu usbye kuracaksin baska pc varsa sonra aldigin laptopa tak usbyi pc acilirken biosa girip nextle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum windows kurulumunu da fakat garantili bir cihaz oldugu icin simdi servis disinda bir windows yuklersem garantide bir sikinti cikar mi diye merak etmistim tesekkurler.

• Garantiyle ne alakası var anlamadım. Servis bilgisayara ne yükleyeceğine karışamaz. istersen windows istersen linux yüklersin istersende freedos kullanırsın.

Servis olayında şu başıma geldi, bir defasında freedos cihazı Windows yüklü olarak servise verince servis windows u kaldırıp freedos yükleyip verdi. Tekrar windows kurdum doğal olarak. Onun dışında aa sen buna şunu yüklemişsin biz kabul etmiyoruz diye bi muhabbet yok hatta söz konusu bile olamaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.