Şimdi Ara

FREEBAG Kullanan Var mı? Kullanır mıydınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Freebag aslında uydurma bi kelime biliyorum ama genelde omuza asıldığı için "bel çantası" demek saçma olurdu. Neyse 3 gündür bu muhteşem icadı kullanıyordum. Sigara,telefon,şarj,çakmak, anahtar, kulaklık, 7 inç tablet, cüzdan hepsini buna koyup istediğim her here ceplerimi şişirmeden taşıyordum. Dünyanın en mutlu insanıydım

Ta ki dün kız arkadaşımla buluşana kadar. Öyle bi konuştu ki çirkin, yaşlı işi, estetik değil v.s resmen soğuttu beni. Taktığın zaman beni çağırma bile dedi

Gerçekten free bag omuza çapraz asıldığında bu kadar iğrenç bi şey mi? fiziğimde iyi aslında kötü durmuyordu. Eğer bu kadar kötü bi şeyse alternatif olarak ne vardır? Yaz geldi, şort cebi filan yetmiyor şişiyor

• Tam anlamadım bu free bag dediğin şey postacı çantası gibi olan mı?Googleda aratınca bir sürü farklı çeşit çanta çıktı da.
    Eğer o postacı çantası olansa kız arkadaşını değiştir
  • Bu şekilde kullanıyorum
    http://bis.bitenekadar.net/2/0/7/1/2071_5_1.jpg?v=84

edit: image tagına alınmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 13 Haziran 2014; 15:10:31 >
  • messenger

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Freebag aslında uydurma bi kelime biliyorum ama genelde omuza asıldığı için "bel çantası" demek saçma olurdu. Neyse 3 gündür bu muhteşem icadı kullanıyordum. Sigara,telefon,şarj,çakmak, anahtar, kulaklık, 7 inç tablet, cüzdan hepsini buna koyup istediğim her here ceplerimi şişirmeden taşıyordum. Dünyanın en mutlu insanıydım

Ta ki dün kız arkadaşımla buluşana kadar. Öyle bi konuştu ki çirkin, yaşlı işi, estetik değil v.s resmen soğuttu beni. Taktığın zaman beni çağırma bile dedi

Gerçekten free bag omuza çapraz asıldığında bu kadar iğrenç bi şey mi? fiziğimde iyi aslında kötü durmuyordu. Eğer bu kadar kötü bi şeyse alternatif olarak ne vardır? Yaz geldi, şort cebi filan yetmiyor şişiyor

Yurtdisinda pasaport cuzdan filan icin olmazsa olmazlardandir bu canta .

• Hardbag kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

Tam anlamadım bu free bag dediğin şey postacı çantası gibi olan mı?Googleda aratınca bir sürü farklı çeşit çanta çıktı da.

postacı değil hocam onlar büyük oluyor. Bu yaşlı amcaların taktığı bel çantalarının spor hali diyebiliriz. Bel çantası yani.

postacı kullanmayı düşündüm onlar çok büyük bana küçük günlük eşyaları koyacak bi alternatif lazım. Kız arkadaşım 2.5 yıllık bi çanta için vazgeçmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tom Ford Black Orchid aldım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben kullanmam orta yaşlılara daha çok yakışıyor bence

• quote:

Orijinalden alıntı: 28GİRESUNLUUU

Hardbag kullan

google a hardbag yazınca gitar ve el konsolu kılıfları çıkıyor link alabilir miyim?
  • Ben t-bag kullanıyorum size de tercih ederim. Cok zeki ve hilebaz bir çantadir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stan Marsh -- 13 Haziran 2014; 15:22:44 >
  • quote:

quote:

Tam anlamadım bu free bag dediğin şey postacı çantası gibi olan mı?Googleda aratınca bir sürü farklı çeşit çanta çıktı da.

postacı değil hocam onlar büyük oluyor. Bu yaşlı amcaların taktığı bel çantalarının spor hali diyebiliriz. Bel çantası yani.

postacı kullanmayı düşündüm onlar çok büyük bana küçük günlük eşyaları koyacak bi alternatif lazım. Kız arkadaşım 2.5 yıllık bi çanta için vazgeçmem

Üstte gönderdiğiniz linke tıkladım, sayfala açılır açılmaz kör oldum.Cidden hiç hoş durmuyor.Kız arkadaşın haklı.Hani şu yaşlıların kullandığı bel çantaları var ya onlardan bile daha kötü.
    Çanta önerisine gelirsek eğer sadece gezmek için çıkıyosan bol cepli bi pantalonun ceplerini doldur.Üniversite,iş gibi bi yere gidiyosan herhangi bi çanta alığ hem ders/iş eşyalarını hem de üstte saydıklarını koyabilirsin.Ben şu ana kadar cep telefonu,anahtar,cüzdan gibi şeyler için çanta kullanan bi erkek görmedim,onu genelde kadınlar yapıyor.

• quote:

quote:

Hardbag kullan

google a hardbag yazınca gitar ve el konsolu kılıfları çıkıyor link alabilir miyim?

.

• Yaşlı işi cidden

• quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

Ben t-bag kullanıyorum size de tercih ederim. Cok zeki ve hilebaz bir uygulamadır.

Aynen tavsiye ederim . (subyancı çanta)[DHTUBE=][DHTUBE=]

• quote:

quote:

quote:

Üstte gönderdiğiniz linke tıkladım, sayfala açılır açılmaz kör oldum.Cidden hiç hoş durmuyor.Kız arkadaşın haklı.Hani şu yaşlıların kullandığı bel çantaları var ya onlardan bile daha kötü.
    Çanta önerisine gelirsek eğer sadece gezmek için çıkıyosan bol cepli bi pantalonun ceplerini doldur.Üniversite,iş gibi bi yere gidiyosan herhangi bi çanta alığ hem ders/iş eşyalarını hem de üstte saydıklarını koyabilirsin.Ben şu ana kadar cep telefonu,anahtar,cüzdan gibi şeyler için çanta kullanan bi erkek görmedim,onu genelde kadınlar yapıyor.

Benim çantam o kadar çirkin değildi ama, siyah dockers tek renk bi çanta

Bunun dockers yazan yerinde metal plaka var onun üstünde yazıyor. Bol cepli pantalon hiç tarzım ya daha smart casual giyiniyorum, tek renk v yaka tshirtler filan. Artık elimiz de taşıyacaz napalım

• quote:

quote:

quote:

Hardbag kullan

.

Ya ufak tefek bi kaç çanta çıkınca bir şey var sandım bende. Kaç sene gitar çalmış adamım bi de nasıl yedim bunu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim çantam o kadar çirkin değildi ama, siyah dockers tek renk bi çanta

Bunun dockers yazan yerinde metal plaka var onun üstünde yazıyor. Bol cepli pantalon hiç tarzım ya daha smart casual giyiniyorum, tek renk v yaka tshirtler filan. Artık elimiz de taşıyacaz napalım

Bol cepliye gerek yok aslında.Telefon sağ cebe,cüzdan sağ arka cebe,sigara sol arka cebe(Gömlek giydiğinizde gömleğin cebine de koyabilirsiniz); çakmak,kulaklık,anahtar sol cebe.Tablet ile şarj aletini de almayın yanınıza.Çok güzel sığdı işte

• Arkadaşlar fotodakinin aynısı var bende
    gerçekten kullanmayan bilemez rahatlığını ve mühim olan senin beğenmen, gerisi boş
    kız arkadaş gider freebag baki kalır :)
  • Konu 2 yıl sonra hortlamış konu, kız arkadaşım duruyor 5. yılın içindeyiz ve ben çanta kullanmaktan vazgeçmiş değilim
    Konuda bahsi geçen kız arkadaşım, doğum günümde boyutu bi dosya alacak kadar çapraz asmalı çok şık bi Pierre Cardin çanta almıştı, üniversite hayatımın kalanında hep onu kullandım. Çalışmaya başladıktan sonra sürekli laptop taşıdığım için sırt çantasına geçtim. Freebag devri bi bakıma benim için hızlı başladı kısa sürdü ve bitti
  • İyi ki bitmiş. Bu ne lan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.