herkese merhabalr sizin bir fikrinizi almak istiyorum forumlarda genelde ücretli virus proıgramları ile ilgili karşılaştırmalar var acaba sistemime free bir antivirus programı kurmak istesem hangisini tercih etmeliyim AVG mi, AVAST mı, yoksa bitdefender mı(yanlış yazmış olabilirim),yada isimini bilemediğim ve burada yazmadığım, bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim
Anti-Vir Personal Edition Classic yazılımını öneririm. Ayrıntılı açıklama istersen özel ileti gönder,yardımcı olurum. Güncel Program Linklerinde son sürümü de mevcut.
quote:
Orjinalden alıntı: beytepe
Anti-Vir Personal Edition Classic yazılımını öneririm. Ayrıntılı açıklama istersen özel ileti gönder,yardımcı olurum. Güncel Program Linklerinde son sürümü de mevcut.
+1 beytepe.. bence de bedavalar içerisinde (hatta bir çok paralıdan bile) en iyisi anti-vir...
bence en iyisi AVG free edition.Antivir de kullandım ama bazı yerlerde yetersiz ve çok yavaş tarama yapıyor. AVG öneririm.Bit Defende i deneme bile çok kötü çünkü windows XP SP2 onu bir virüs tarama programı olarak algılamıyor bile...
quote:
Orjinalden alıntı: frager
bence en iyisi AVG free edition.Antivir de kullandım ama bazı yerlerde yetersiz ve çok yavaş tarama yapıyor. AVG öneririm.Bit Defende i deneme bile çok kötü çünkü windows XP SP2 onu bir virüs tarama programı olarak algılamıyor bile...
En iyisinin Avg olup olmadığı tartışılır o aynı konuda Anti-Vir'in yavaş olduğunu kimse iddia edemez.
ya en iyisi kaspersky baska buyuk yok
Bu tartışmalar bitmez, forumda arama yaparak bu konudan onlarca bulabilirsiniz.
Bencede AntiVir bedava virüs programları arasında en iyisi ama AntiVir'in virüslü dosyayı temizleme özelliği yok, sana soruyor ve virüslü dosyayı hemen siliyor
Tercihim avast! Neden ? Kullanıcılara Türkçe dil desteği sunması, Kullanımının kolay olması, Arayüzünün sade olması, Arayüzünü kendi zevkinize göre değiştirebilmeniz, Otomatik güncelleme özelliği, Sistem kaynaklarını az kullanması...
YİNE BAŞLADIK DU BAKALIM
bıtmez bu topicler 5 ay once buralardaykende aynı topic sımdı de aynı topicler
kardes bu arada avastı önerırım
bugünün programı avast seçildi
en iyi virus programıa yoktur kardesim ... bitmez bu topicler...
------------------bitmez----------------
bana göre ücretsiz anivirüs programlarında en başarılarından bir tanesi halen kullandığım avast! antivirüs
şu anlık en iyi free anti virüs hiç kasmaması bakımından:avg sade kullanım bakımından:avast virüsleri bulma bakımından:antivir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme