Bildirim
Free Shop larda/Duty Free lerde Sigara Fiyatları?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
up.. herhangi bir marka sigara fiyatı da olur.. bilgimiz olsun en azından.. -
free shoplarda ingiliz silk cult kartonu 8.5 lira bilginize..baya da kaliteli british tobacco.kıbrısta da satılıyor -
bılen yokmu arkadaslar? -
Lm karton 30 avroydu geçen sene -
Arkadaşlar Kıbrıs Ercan Havaalanında ya da Atatürk Havaalanında ki güncel sigara fiyatlarından haberi olan var mı?
Şu sigaraları özellikle merak ediyorum:
Dunhill Fine Cut (yeşil siyah kutu farketmez)
Camel
Marlboro (fiyatını bildiğiniz herhangi bir çeşidi)
Philip Morris (mavi kutu) -
arkadaşlar bana şu free shop/duty free olayını özet geçer misiniz? mesela ben havaalanına gidip alıp evime dönebiliyor muyum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
takip -
quote:
Orijinalden alıntı: Black Wall Street
arkadaşlar bana şu free shop/duty free olayını özet geçer misiniz? mesela ben havaalanına gidip alıp evime dönebiliyor muyum?
öyle bir dünya yok yurt dışına çıkman lazım -
22 € du en son yurtdışına cıktığımda aralık gibi şuhan en fazla 25 € dur. -
quote:
Orijinalden alıntı: yekialem
Arkadaşa kartonla sigara aldırcam da parliament in karton fiyatı ne kadardır acaba? fazla komisyon koymasın diye soruyorum ^^
Allah aşkına Parliament mi aldıracaksın? Aldırsana orjinal Lucky Strike'tan, Cameldan filan. Bilmiyorum Dunhill vs. markalar var mı ama... -
Elimde Tüm Free Shop sigara ve Alkollü İçecekleri Mevcut Bilgi için Özelden Ulaşabilirsiniz.(Camel, marlboro, davidoff, Black Label, vs. Ay sonlarında isteğe göre ürün getirilir. -
20tl karlı oluyorsun -
Marlboro gold'un fiyatini bilen varmi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X