Elm sokağı kabusu olarak bilinen Freddy artık gerçektende küçük çocukların rüyasına girdi.Denilenlere göre küçük bir kız uyurken kaskatı kalmış.Birden Freddy'nin korkunç yüzünü görmüş.ne kadar bağırdıysa sesini duyuramamış.Freddy onu elleriyle biçmeye başlamış.sonunda kızı annesi uyandırmış.kızın heryeri kanmış ve altına yapmış.annesi bu kanamanın doğal bir olay olduğunu altına yapması çok sıkışmış olmasından ve yine doğal yolla olduğunu rüyasındaki Freddy'nin ise bir karabasan olduğunu söylüyor.Ama kız bunu yalanlayıp daha Freddy beni öldürecek diyor.Arkadaşlarının demesine göre arkadaşı freddyyi hiç tanımıyor yüzünü bile görmemişti...
ALINTIDIR...
tabi canım tabi bende zaten geçen gün örümcek adamı gördüm dedim seni severim elime de bir parça ağından aldım ama kimse çakmadı
Ruyamda"Anne bak Freddy amca!"
-NBR babalik nabion aksam aksam buralarda -napalm be elimize taktilar jilet bicak dolasiyoruz butun gazetelere manset olduk kafamiza gore takiliorm.
bende gazmanı gördüm
Ben de Jason'um zaten isteyenlerle biraz atışabilirim.
doğal kanam dediği kızın neresinde gerçekleşiyomuş anlamadım
quote:
Orjinalden alıntı: daturkishulan
doğal kanam dediği kızın neresinde gerçekleşiyomuş anlamadım
anladın sen onu da kızın orasını mı kesiyomuş freddy bişey yazıcaktım ama uzaklaştırma alırım