Bildirim
Fraps fps yi düşük mü gösteriyor?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
up -
yüksek fps yüksek hız -
quote:
Orijinalden alıntı: Love You My Angel
yüksek fps yüksek hız
Tamam işte, ama ben gayet akıcı oynuyorum -
Bir gram kasma yok dediğin kişiye göre değişen bir şey. Örneğin bir gram kasma yok tabirini Pes 2010 için söyleyebiliriz. Çoğu sistem bir gram kasma olmadan oynatır çünkü.
Pes 2010 akıcılığında Metro 2033 oynanamayacağına göre, sana kasmıyor gibi geliyor demektir. Oyunda motion blur da var o da kasma hissini azaltıyor. -
Oyunda fraps ile ilgili sorun vardı düşük gösteriyordu diye hatırlıyorum
Ayrıca 16 fps düşük bir rakam blur bile kurtarmaz kasma olmasa bile yavaşlık çok rahat hissedilir. -
fps oranı her oyunda aynı derecede belli olmuyor. bazı oyunlarda 30' un altına indiği anda çok net belli oluyor yavaşladığı ama bazı oyunlarda da 20-25 civarında bile sanki 40-50 civarında çalışıyormuş gibi akıcı gelebiliyor. oyun motoruyla alakalı galiba. metro 2033 oyunuda öyle düşük fps ile aşırı rahatsızlık vermeyen bi oyun. gerçi 16 da çok düşük belli olması gerekir gibi geliyor bana. dediğim gibi 20-25 civarı bişey olsa neysede 16 düşük gerçekten hissedilmesi lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: eturkmarmara
fps oranı her oyunda aynı derecede belli olmuyor. bazı oyunlarda 30' un altına indiği anda çok net belli oluyor yavaşladığı ama bazı oyunlarda da 20-25 civarında bile sanki 40-50 civarında çalışıyormuş gibi akıcı gelebiliyor. oyun motoruyla alakalı galiba. metro 2033 oyunuda öyle düşük fps ile aşırı rahatsızlık vermeyen bi oyun. gerçi 16 da çok düşük belli olması gerekir gibi geliyor bana. dediğim gibi 20-25 civarı bişey olsa neysede 16 düşük gerçekten hissedilmesi lazım.
İşte ben hiç hissetmiyorum, diğer oyunlarda aldığım 30fps den herhangi bi fark göremedim -
ayarlari minimum yapıp tekrar dene bakalım -
quote:
Orijinalden alıntı: Silver_Sky
ayarlari minimum yapıp tekrar dene bakalım
Herşey en düşükte 1440x900 de direct x 9 da yaptım, fps 80-110 arası gidiyor, evet bu daha akıcıAma öbür türlü de gayet hızlı
-
yıllardır fraps kullanırım frame şaştığını görmedim oda nerden çıktı
-
video çekeyim isterseniz, cidden hiç kasmıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X