Şimdi Ara

Fraps fps yi düşük mü gösteriyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Metro 2033 1440 x 900 de herşey full de 16-17 fps de oynuyorum 5830'da.Ama bir gram kasma yok.16 fps de çok yavaş olması lazım edğil mi?

• up
  • yüksek fps yüksek hız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love You My Angel

yüksek fps yüksek hız

Tamam işte, ama ben gayet akıcı oynuyorum
  • Bir gram kasma yok dediğin kişiye göre değişen bir şey. Örneğin bir gram kasma yok tabirini Pes 2010 için söyleyebiliriz. Çoğu sistem bir gram kasma olmadan oynatır çünkü.

Pes 2010 akıcılığında Metro 2033 oynanamayacağına göre, sana kasmıyor gibi geliyor demektir. Oyunda motion blur da var o da kasma hissini azaltıyor.
  • Oyunda fraps ile ilgili sorun vardı düşük gösteriyordu diye hatırlıyorum

Ayrıca 16 fps düşük bir rakam blur bile kurtarmaz kasma olmasa bile yavaşlık çok rahat hissedilir.
  • fps oranı her oyunda aynı derecede belli olmuyor. bazı oyunlarda 30' un altına indiği anda çok net belli oluyor yavaşladığı ama bazı oyunlarda da 20-25 civarında bile sanki 40-50 civarında çalışıyormuş gibi akıcı gelebiliyor. oyun motoruyla alakalı galiba. metro 2033 oyunuda öyle düşük fps ile aşırı rahatsızlık vermeyen bi oyun. gerçi 16 da çok düşük belli olması gerekir gibi geliyor bana. dediğim gibi 20-25 civarı bişey olsa neysede 16 düşük gerçekten hissedilmesi lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080p de 30 fps 60 fps farkı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eturkmarmara

fps oranı her oyunda aynı derecede belli olmuyor. bazı oyunlarda 30' un altına indiği anda çok net belli oluyor yavaşladığı ama bazı oyunlarda da 20-25 civarında bile sanki 40-50 civarında çalışıyormuş gibi akıcı gelebiliyor. oyun motoruyla alakalı galiba. metro 2033 oyunuda öyle düşük fps ile aşırı rahatsızlık vermeyen bi oyun. gerçi 16 da çok düşük belli olması gerekir gibi geliyor bana. dediğim gibi 20-25 civarı bişey olsa neysede 16 düşük gerçekten hissedilmesi lazım.

İşte ben hiç hissetmiyorum, diğer oyunlarda aldığım 30fps den herhangi bi fark göremedim
  • ayarlari minimum yapıp tekrar dene bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

ayarlari minimum yapıp tekrar dene bakalım

Herşey en düşükte 1440x900 de direct x 9 da yaptım, fps 80-110 arası gidiyor, evet bu daha akıcı Ama öbür türlü de gayet hızlı
  • yıllardır fraps kullanırım frame şaştığını görmedim oda nerden çıktı
  • video çekeyim isterseniz, cidden hiç kasmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.