Şimdi Ara

Fraps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Ben fraps ile video çekerken League of Legends'de 20-25 fps de kalıyor ve çok taKılıyor.Başka pc de denedim 40 45 fps oluyor ama o da takılıyor.Montaj videoları çekmek istiyorum ama önümde bu engel var.Bandicam da denedim ve o da kasıyor.Bunları ücretsiz şekilde kullandığım için mi oluyor ? Sitesinden alsam rahat bir şekilde oynayabilirmiyim ? Şimdiden teşekkürler.

• sistem özelliklerin nedir ?
  • türkerrr kullanıcısına yanıt
    sistem özellikleri kötü,yinede 60 fps aldığığım bi oyunda bu kadar düşmez diyordum.

Ram:4gb
    İşlemci:intel pentium cpu B980 2.40 ghz çift çekirdekli,2mb önbellek
    Ekran kartı : İntel hd graphics (64 mb sanırım)

Düşmesi normal olabilir ancak daha iyi bir pc denediğimde de aynı sorunu yaşadım.O pc nin sistem özellikleri :

Ram:4gb
    İşlemci:Amd Sempron 145 2.80 ghz
    Ekran kartı : Nvidia Gt 730 2 gb

Ayrıca Bandicam ve OBS kullandım ve yine aynı sonuç.Deli gibi kasma.

Umarım yardımcı olabilir çünkü canımı sıkmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Tao -- 16 Ekim 2017; 18:27:41 >
  • o sisteme göre kayıt fps si 20-30 arası ise gayet iyi bile yapacak bir şey yok.
    Yeni pc toplayacağım zaten peki onunla yapabilirmiyim :

Ram:8 gb
    işlemci:İ3 7100 çift çekirdekli 3.9 ghz 3mb önbekllek
    ekran kartı: Nvidia Gt 1030

En azından bi 35 fps alsın veya kasma olmasın
  • işlemci olarak Ryzen 3 1200 olsa ? ve bütçeniz ? sıfır 1030 lar 350 lira civarı onun yerine ikinci el r9 270x RX 460 gibi kartları alabilirsin kat kat güçlü olur 1030 da kayıt esnasında ciddi anlamda performans kaybı yaşarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkerrr -- 16 Ekim 2017; 21:38:35 >
    Bütçe düşük,O yüzden en fazla 360 civarı olabilir (ekran kartları),O yüzden 1030 seçtim,İstediğim performans ve fiyat.Örneğin bir adam dediğim özellikte bf1 gibi bir oyunu orta ayarlarda kayıtta 60 fps alıyordu.30 fps altına düşmediği sürece bi sıkıntı yok.Ama dediğine bakılırsa düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Tao -- 17 Ekim 2017; 17:36:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS Cfg
    15 yıl önce açıldı
    Nvidia fps limitleme
    7 yıl önce açıldı
    Gta5 Fps Drop Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1030 yetersiz şişirilmiş bir kart 360 liraya ikinci ele yönel 1030 u 5 e katlayan kartlar var o fiyata
    İnternette araştırdım yok tu birde sen bi tavsiye et.
  • güç kaynağına göre tavsiyede bulunabilirim
    Güç kaynağı almayı düşünmüyorum.Peki video çekmem için ssd gereklimi ? değilse gtx 1050 ti alıcam.
  • 1050ti al o zaman güzel işler yaparsın.
    2 sorum kaldı sadece.Nerden pc toplayayım ? Vatan,Teknosa,Mediamarkt,Gittigidiyor,Hepsi burada ? En güvenilir hangisi?Birde ssd gereklimi montaj falan için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Tao -- 21 Ekim 2017; 13:18:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.