Şimdi Ara

Fransızca kursuna yazıldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç altyapım yok. Zorlanır mıyım ve ingilizcenin yanına 2. bir yabancı dil olarak seçtim. Sizce akıllıca mı işe yarar mı ilerde ?

• Devam et hocam bence ne demişler 1 lisan 1 insan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almanca ya gitseydin hocam bence cok isini gorurdu universiteye gidince almanca kursuna yazilacam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenemiceksin vazgeciceksin eminim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış yapmışsın, kurstan eğer hocalar yabancı değilse öğrenilmez.

İngilizcen varsa özelden görüşelim sana yöntemi anlatayım. Aylık 1 TL 1200 Liralık program, dünyanın 1 numarası + En iyilerden bir yöntem daha var. Ttnet veriyor...

Benim 7. Dil devam ediyor, tecrübeye dayanarak anlatacağım sadece.

http://learn-french-software-review.toptenreviews.com/

Dünya'nın en iyi yöntemi...

Ha ben de Fransızca gereksiz diyorum, İspanyolca, Çince ve Rusça geleceğe yatırım olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 5 Eylül 2014; 17:27:57 >
  • Kardeşim ben galatasaray universitesi ogrencisiyim malum fransizca bizim derslerin cogu sana sunu soyleyeyim kesinllikle vazgecmelisin, zorlugundan demiyorum, hicbir isine yaramaz heleki gencsen yapma bunu, rusca, arapca ogren ama fransizca artik bitti hocalarimizin bile artik isine yaramiyor gelecegi dusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: x-c9

Kardeşim ben galatasaray universitesi ogrencisiyim malum fransizca bizim derslerin cogu sana sunu soyleyeyim kesinllikle vazgecmelisin, zorlugundan demiyorum, hicbir isine yaramaz heleki gencsen yapma bunu, rusca, arapca ogren ama fransizca artik bitti hocalarimizin bile artik isine yaramiyor gelecegi dusun.

Fransız takımı salatasaray

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ankara ingilizce kursu
    2 yıl önce açıldı
    Hazırlıkta ingilizce
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.