Şimdi Ara

Fransa'ya tarihi misilleme!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi, Fransa Meclisi'nde 1915 olaylarıyla ilgili Ermeni iddialarının reddedilmesini suç sayan yasanın kabul edilmesine çok sert bir misillemede bulundu.

TBMM'deki AK Parti, CHP, MHP ve BDP gruplarının ortak mutabakatı ile kabul edilen yasayla ilk etapta emekli milletvekili maaşları Cumhurbaşkanı maaşındaki değişime endekslenerek 2020 yılına kadar süren bir zam yapıldı.

Milletvekillerinin emeklilik maaşı şu anda ek ödenekle birlikte en az 7 bin 750 TL olacak. Tüm emekli TBMM Başkanları ve Başbakanların maaşı ise 11 bin 500 TL olacak. Maaşlar 2020 yılına kadar Cumhurbaşkanı aylığında yapılacak artış kadar zamlanacak.

Yasa teklifinin oybirliğiyle kabul edilmesi üzerine meclis genel kurulunda duygusal anlar yaşandı…

Siyasi kavgayı ve görüş farkını bir kenara iten milletvekilleri, birbirlerinin boyunlarına sarılarak, bu milli mutabakatı kutladılar.

Konu hakkında görüştüğümüz, isminin açıklanmasını istemeyen önemli bir siyasetçi "Bu daha bir başlangıç, eğer Fransa geri adım atmazsa, biz de gerekirse milletvekili maaşlarını 45.000 Euro'ya kadar çıkartabiliriz; ulusal çıkarlarımızı korumak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık ve bundan sonra da kaçınmayacağız" dedi.

http://www.habervaktim.com/haber/216528/%C2%A0tarihi_misilleme.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Akıncı -- 25 Aralık 2011; 19:50:35 >

• 3 kere okudum ama her seferinde yanlış okuyorum galiba.. Yanlışım varsa düzeltin, Fransa soykırımı kabul ettiği için milletvekillerimizin maaşlarımı yükseltilmiş??
  • Iste Turk milletinin vekilleri ....

SIze bundan daha iyisi yakismazdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gereksiz34

3 kere okudum ama her seferinde yanlış okuyorum galiba.. Yanlışım varsa düzeltin, Fransa soykırımı kabul ettiği için milletvekillerimizin maaşlarımı yükseltilmiş??

ironi diye bir şey duydun mu?
  • Niye,vekiller Fransız vekillerle sidikmi yarıştıracak?
  • Geçen birisi ıkmış 1 haftadır et yemiyorum diyordu
  • sanırım fransa ermeni soykırımını kabul ettigi icin millet vekillerimiz hüzünlenmiş göz yaslarını silmeleri içinde maaşlarına 3-4 bin TL lik zamlar yapılacakmış?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar resmen Fransa'yı tehdit etmiş. Helal olsun korkusuz cengaverlerimize...
  • Güldürdü.
  • Chp de oyun yapıyor bizim haberimiz yok 2 milletvekili imza atmış disipline vereceğiz diye yalanın bu kadarı

Al birini vur ötekine hiç birine güven duymuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiredWarrior -- 25 Aralık 2011; 20:02:42 >
  • İşte bu yüzden hep yerimizde sayıcaz .. Milli düşünce insanların beynine oturmadığı sürece .. Bir arpa boyu yol alamayız .. Ne zaman ki Milli Düşünce Çıkar İlişkilerinin önüne geçer o zaman Türkiye'yi tutabilene aşk olsun .. Ütopik bir yaklaşım olması üzücü tabi ..
  • haram olsun boğazlarında kalır inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

haram olsun boğazlarında kalır inş

Amin ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Geçen birisi ıkmış 1 haftadır et yemiyorum diyordu

kurban bayramından beri yemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

İşte Fransa da böyle korkmuş arkadaşım.
  • milletvekili mi bence
    550 illetvekili
  • teröristlerin cogu para kaynaklarına el konuldu aç kaldılar dağda ne yapsın bi şekilde doyurcaklar dağlara bağladıgı kopeklerini
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.