Şimdi Ara

Fransa Öğrenci Vizesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Fransa'ya erasmus ile 1 yıl okumak için gidiyorum. Vize işlemlerime başladım bir takım sorularım var başka bir siteye daha açtım bu başlığı bilgisi olan varsa çok makbule geçer.

Şu başlıkdahttp://www.erasmusum.com/showthread.php?tid=4440
    arkadaş hibeli gidiyorsak vize ücreti ödememe ve ailemin masraflarımı karşılayacağına dair yazı yazmasına gerek yok demiş. Bu güncelliğini koruyor mu bilen var mı? Okul bana sadece ilk dönem için hibe veriyor. 2. dönem kendi imkanlarımla kalacağım orada. Bu vize başvurumda sıkıntı çıkartır mı? Yani o beyanı yazdırayım mı aileme? Aile olarak, annemin üstüne bir ev ve devlet memuru olarak vefat etmiş babamdan gelen ve emekli olarak vefat etmiş anneannemden gelen ufak bir maaş var. Annem çalışan bir kadın kendi işyeri var ama iş yeri ablamın üstüne . Bu bir sorun çıkartır mı?

Bir de başka bir başlıkda yine hibeli gidiyorsak uçak biletine de gerek yok denmiş vize işlemleri sırasında. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Konsolosluktan istenen Vize, OFII müracaat ve OFII Visite Medicale forumlarını dolduran varsa OFII Visite Medicale Formunda sağ üstte "NoIMMI2" diye birşey var bu ne bilgisi olan var mı?

http://www.vfsglobal.com/france/turkey/i....08.12.pdf

Sağlık sigortası yaptırmana gerek yok demişler burada oraya gidince zaten 200€ luk bir sigorta yaptıracak mışım bu konuda bilgisi olan var mı?

Campus France yetkilisi bana lise diplomamı da götürmemi söyledi fakat üniversitem bana diplomamı vermiyor bu sorun çıkartır mı? Elimde diplomamım fotokopisi ve noter onaylı Fransızca çevirisi mevcut.

Son olarak vize formunda burslu musunuz diyor. Hibeli olduğum için evet mi lazım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kheldar3131 -- 6 Ağustos 2014; 21:21:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İspanya vizesi
    4 yıl önce açıldı
    UKRAYNA VİZESİ KALKACAK
    14 yıl önce açıldı
    Hollanda Vizesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.