|
Fransa nükleer tesislerinde insansı robotlar kullanmaya başlıyor
-
-
Bu robotlar olgunlaşınca hizmet sektörü ciddi bir darbe alacak
-
Ben Robot dünyası gibi. Ama hala çok pahalı, komplike ve hantal sayılırlar. Hizmet sektöründe tam robot otomasyonu girişimleri genelde şimdiye kadar hep pahalıya patladı. Gene de potansiyel var. Türkiye'de bile gördüm. Burada bir restoran servis yapmak için - insansı değil de robot süpürgelerin daha büyük ve yüksek versiyonu diyebileceğimiz tarzda - robot kullanıyordu. Tüm restoran zinciri bunu kullanıyor mu emin değilim, o restoran şubesi pilot olabilir.
_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity. -
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Habere gelirsek özellikle Fransa gibi nükleer enerjiyi yoğun biçimde kullanan ülkelerde mantıklı bir adım ama tüm riskleri düşünmek lazım, robotlar malfunction sonucunda sorunlar yaratabilirler ve en azından daha erken uygulama aşamalarında olası kriz senaryolarında insanlar kadar esnek tepkiler veremeyebilirler.
_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt