Şimdi Ara

Fransa'da yılın 11'i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fransa'da yılın 11'i; Lloris, Debuchy, N'Koulou, Hilton, Bedimo; Rio Mavuba, Capoue; Hazard, Belhanda, Nene; Olivier Giroud

Evet beyler ilgilendiğimiz oyuncular Belhanda ve Giroud'muş

• Belhanda-Giroud gelse süper olur tabiki ama büyük klüpler bırakmaz.
  • Belhanda'yı Arsenal istiyormuş;
    Wilshere, Alex Song, Rosicky, Ramsey, Diaby, Benayoun, Arteta. Açık konuşyim ben olsam gitmem çöplükten beter Real Madrid2 gerekli gereksiz çok oyuncu var M'Villa'da gidiyor zaten Arsenal'e.
  • kim dedi ilgilendiğimizi
  • Capoue
  • uçmayalım arkadaşlar belhanda ve giroud'yu bize yar etmezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Capoue

FM yıldızı gerçekte nasıl oynuyor bilmiyorum ama bir diğer FM yıldızı moussa sissoko
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu bastos vardı bi ara lyonda ne oldu ona canavar gibiydi soldan soldan yardırıyodu bayadır görmüyorum adamı
  • Ünal Aysal Ribery gibi genç ve geleceği çok parlak isimlerle ilgileneceğimizi söyledi. Ali Ece nin de aldığı duyumlar genelde sağlamdır. Kastettiği iki oyuncu Belhanda ve Giroud. Bunlar dışında Ayew ve Aubameyang ile de ilgileniliyor diye biliyorum.

Alınmaları zor. Ancak imkansız değil.
  • o değil de nene de olabilir bu listeden.

fantastik bir futbolcu, izleyenler bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ëmir

Ünal Aysal Ribery gibi genç ve geleceği çok parlak isimlerle ilgileneceğimizi söyledi. Ali Ece nin de aldığı duyumlar genelde sağlamdır. Kastettiği iki oyuncu Belhanda ve Giroud. Bunlar dışında Ayew ve Aubameyang ile de ilgileniliyor diye biliyorum.

Hangi Ayew?
  • Belhanda'nın lakabı Aslan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

quote:

Ünal Aysal Ribery gibi genç ve geleceği çok parlak isimlerle ilgileneceğimizi söyledi. Ali Ece nin de aldığı duyumlar genelde sağlamdır. Kastettiği iki oyuncu Belhanda ve Giroud. Bunlar dışında Ayew ve Aubameyang ile de ilgileniliyor diye biliyorum.

Hangi Ayew?

sanırım sen de şaşırdın... tahmin ettiğin ayew.
  • Sol bek icin bedimo iyi olur
  • quote:

Genç ve geleceği parlak denilince aklıma bir isim geliyor nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Ben dimi

• Ayew le daha öncede ilgilendik ama almadık sonra Marsilyada çıkışa geçti ve piyasası arttı. İçimden Hazard geçiyor ama (Üçlü forvet,Sol Ayew Sağ Hazard) biraz hayal gibi, tıpkı Sow'un hayali gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Ben dimi

Seni demeye gerek yok zaten dünyaca tanınan bir isimsin.

• http://www.bayernzone.com/transfers/2318-olivier-giroud-15.html

Bayern, Arsenal ve Liverpool Giroudu istiyor. Bayernin Gomeze alternatif olarak Giroudu transfer edecegi söyleniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.