|
Fransa’da 15 yaş altına sosyal medya yasağına anayasal engel
-
-
-
hayret fransaya şeriat mi gelmiş, sadece Türkiyede var o cins organizmalar!
-
+18 durumlar için hem platforma hem de aileye ceza kesilmeli. Bir de arkadaş, bir iki yorum yazıyorsun sonra önüne sürekli aynı içerik çıkıyor. insan sinir oluyor. Bu içerik gösterme olayına da da sert düzenleme getirilmeli. ben sürekli sevda türküsev veya kadir mısııroğlu görmek zorunda mıyım
_____________________________ DÜŞÜNÜYORUM , ÖYLEYSE VURUN! -
Anayasa mahkemeleri iptal etmiş. Bizim anayasa mahkemesi bu kararı veremez çünkü yargı bağımsızmi tartışılır boş boş konuş şimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 16 Ağustos 2026; 17:0:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Anayasa Mahkemesi'nin bağımsızlığı ne yazık ki tek başına bir şey ifade etmiyor. Çünkü Anayasa Mahkemesi mecliste çıkarılan kanunu anayasaya aykırı diye iptal etse bile kararı tanımayacak kadar hukukun üstünlüğüne saygısız bir iradenin varlığı söz konusu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 16 Ağustos 2026; 18:12:11 >_____________________________ -
Öyle kolay değil insanların özgürlüğünü kısıtlamak fişlemek
-
öyle isteyen istediği her boka dava açamamalı! anayasa mahkemesi kim! benim seçtiğim vekilden daha mı üstün!
_____________________________ -
İşe yaramıyor. Zaten pek pratik de değil.
https://forum.donanimhaber.com/avustralya-nin-sosyal-medya-yasagi-ise-yaramadi-cocuklarin-yuzde-80-i-hala-platformlarda--163846907
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162605823
Yasakçı zihniyetle olmayacağını söylüyorum; önemli olan bilinçlendirme ve yönlendirme ama Macron gibi yasakçı küçük zihinli insanlara ulaşamazsınız. 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt