Şimdi Ara

Frank Gallagher'i nasil bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 2 Nisan 2015; 23:48:51 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Frank Gallagher'ı Nasıl Bilirsiniz?

Frank Gallagher, popüler televizyon dizisi "Shameless"ın baş karakteridir. Alkolik, uyuşturucu bağımlısı ve sorumsuz bir baba olan Gallagher, hem izleyicileri hem de eleştirmenleri büyüleyen karmaşık ve ilgi çekici bir karakterdir.

Frank, sıradan bir evsizden kimseyi düşünmeyen bir dolandırıcıya kadar çeşitli roller üstlenen çok yönlü bir karakterdir. Kendi sorunlarıyla boğuşurken, ailesinin ihtiyaçlarını tekrar tekrar göz ardı eder ve onlara zarar verir.

Dizide Frank, sadakatsizliği, bencilliği ve sorumsuzluğu ile tanınır. Ancak bazıları onun içinde hala iyi bir adam olduğuna ve yaşadığı travmatik çocukluğunun eylemlerini etkilediğine inanır.

Karakteri, oyunculuğu ve dizinin genel popülaritesi sayesinde Frank Gallagher kültürel bir ikon haline geldi. Sosyal yorumun yanı sıra karakter, alkol bağımlılığı ve akıl hastalığı gibi ciddi konuları gündeme getiriyor.

Frank Gallagher hakkında daha fazla bilgi edinmek için "Shameless" dizisini izleyebilir, oyuncu William H. Macy'nin röportajlarını okuyabilir veya çevrimiçi kaynakları keşfedebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aslında tum sistemi güzelce eleştiren hatta ülkemizdeki sisteme bile giydiren bir tiptir . Bos Beles bir adam degil hatta kendi de son bölümlerde diyor ya evsiz degilim , evim var ama hos karşılanmiyorum .

Ancak aile babası Statüsüne bakarsak ya bu nasıl bir adam ya valla 5 dakika da çekip vurulacak adam

Son bölümlerdeki doktor kız cok tatlı ya Frank durdu durdu headshot attı sans bakımından

Benim fikrim frank Gallagher adına bir dizi yapılması adamın anılarından yaptıklarından 2 komedi dizisi cikar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 2 Nisan 2015; 23:56:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Better call saul tarzi bir sey olabilir, katiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

Aynen zaten aile bireyleri hep diyor ya gecmiste soyle yapmışlardı falan

Frank ve Monica nin nasil tanıştığını , evlendiğini , Fiona ve Lip in doğumları 1-2 sezon da anlatılsa keske

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    guzel olur cidden malzeme cok
  • İdol.
  • 5.sezon ilk bölüm yarıda bıraktım ya dizi çöp olmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenSinan

5.sezon ilk bölüm yarıda bıraktım ya dizi çöp olmuş

bence tam tersi son bolumlerde cita cok yukseldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Aynen zaten aile bireyleri hep diyor ya gecmiste soyle yapmışlardı falan

Frank ve Monica nin nasil tanıştığını , evlendiğini , Fiona ve Lip in doğumları 1-2 sezon da anlatılsa keske

Harbiden imza fln toplayalım la

• lipin profesör öğretmeni hiç çıkmasın diziden onun harcinde frank tanırım pırlanta gibi çocuktur.
  • CoolStoryWriter kullanıcısına yanıt
    lipteki bal kimselerde yok
  • quote:

aynı yerde bırakmışız hocam en son 5. sezon 1.bölümü izledim sıktı artık daha da izlemiyorum
  • quote:

başlarda kötüydü gerçekten bu sezon, ama şu an dizi çok iyi gidiyor. devam etmeni öneririm.
  • quote:

Spin-off denmektedir buna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dream-Lord

quote:

tebrikler al madalyalarin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dream-Lord

quote:

tebrikler al madalyalarin

Insanlar bu hale geldi ya şaşiyorum gidip bilgi veriyorsun ve aciz kisilikleri baskasi tarafindan bilgi verilemesini kaldiramayip dalga gecmeye ve asagilamaya basliyor better call saul gibi BİŞİY yorumundan seviyeni oldukca belli etmiştin zaten iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream-Lord -- 3 Nisan 2015; 1:42:42 >

• Dream-Lord kullanıcısına yanıt
    sakin ol cowboy kezban gibi de trip atma. 'Siviyini belli etmisin zaten iyi geceler' ne lan
  • quote:

sakin ol cowboy kezban gibi de trip atma. 'Siviyini belli etmisin zaten iyi geceler' ne lan

Pardon dostum yan oda arkadasim kafka ve freud okuyor gaza gelip yazdi ben değildim :) kusura bakma tekrardan iyi geceler. Fakat yinede dalga geçmeni hoş karşilamadigimi belirtmek isterim.

• ahlakı temiz aile babası evlatlarıyla çok ilgili olmuştur onları güzelce yetiştirmiştir zaten karşılığını almış fiona amerikada bile batının ahlaksızlığına kendini kaptırmamış şeriata uygun bi biçimde yaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zirve011 -- 7 Temmuz 2016; 23:50:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

ahlakı temiz aile babası evlatlarıyla çok ilgili olmuştur onları güzelce yetiştirmiştir zatne karşılığına almış fiona amerikada bile batının ağlaksızlığına kendini kaptırmamış şeriata uygun bi biçimde yaşıyor.

oğullarından konuşmak gerekirse:

ian: dinde eşcinsellik haram oldugu için eşcinselliğe karşı yürüyüşlere katılır. Ülkesi için asker olmak ister ve askere katılır vietnam savaşını sona erdirir.

lip: ailenin zeki çocugudur.hatta bu zekasını lisede dersi geçemeyen arkadaşlarının yerine sınava girerek tam not almalarını sağlar. Üviversitede ilahiyat fakültesini kazanır kazanır. Cemaat yurdunda kalmakta ve derslerine odaklanmaktadır.

carl:hayvanları çok sever. hafta sonrarı kiliseye gider ve kilise için yardım parası toplar. Arkadaşlarını uyuşturucudan uzak durmaları konusunda uyarır. Üzerine atılan iftira sonucu hapse düşer ve hapiste müslüman olur. Hapisten çıkınca polis olmaya karar verir.

liam: evde buldugu uyuşturucuyu polis karakoluna giderek teslim eder. Daha okula başlamamıştır fakat şimdiden integral ve türev konularına aşinadır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.