Şimdi Ara

FRANCHİSİNG ( BAYİLİK ) ÖNERİLERİ BEKLİYORUM !!! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
13
Favori
71.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok param olsa bu iş için emin olun İzmir de Bornova ya KFC açardım.Emin olun patlamanın kralını yapardı.Burger, Park Bornova dan sonra Forum Bornova devam etti ve Bornova da 1 yılda 2 tane şube açtı.Hepsi inanılmaz çalışıyor...

KFC gelse Burger falan kalmaz ortada.Ege Üniversitesi öğrencisi ağlatır o kadar da eminim
  • Çanakkale'de McDonalds yok, bir tane Burger var o da şehir dışında mesela
  • KFC'nin 1 milyon dolarlık bedelini duyunca anladım Adapazarı'nda neden 1 tane bile olmadığını..
  • 250bin liran olup bunu franchisingte kullanman bence çok yanlış,o parayla kendi firmanı yaratabilirsin,kimseye kardan pay vermezsin.o parayla büyükbaş hayvan yetiştirmek bile daha avantajlı 10 tane düve al besle,tanesini 10bin liraya yakın bi fiyata et üreticilerine satarsın,birde bunları ürediğini düşünürsen yılda epey bi para kazanırsın az bi masrafla
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

Orijinalden alıntı: cembaba1992

quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Valla ben fikrimi yineliyorum, Bakırköy'e "Duran" gider O tarz mekan yok yakınlarda... En yakın Eminönü ya da Taksim'de var. Mekanın büyük olmasına da gerek yok, konsepti biliyorsanız ufacık bir yer bile olur rahatça. Açılırsa ilk müdavim olabilirim şahsen

Bakırköyde daha babam liseye giderken gittiği bir dönerci var. (25 yıllık falan) Oradan başka yerde kolay kolay yemez. Döner Bakırköy'de tutacak bir şey değil çünkü 2 mağza arayla 1 dönerci olan yerler var. Çok ucuza satılırsa ancak öğrenciler gider ki büfeler zaten gayet ucuz ve kaliteli.

.......

Hocam Duran ne bilmiyorsun sanırım ya da mesajları karıştırdın

http://www.duran.com.tr/

Bu arada babanızın dönercisi Kaymaklar olabilir muhtemelen, neresinde oturuyorsunuz bilmiyorum ama eskilerden kalan nadir yerler var

Duran işi baya büyütmüş ben taksimde küçükken onları sadece dilim ekmek üzerine bişiler (kırmızılı havyar vs gibi şeyler) sürüyorlar satıyorlar diye hatırlıyordum ama şimdi baya menüleri var.

• İşte o yüzden Duran olmayan yerlere çok iyi gider diye düşünüyorum en başından beri Deli iş yapıyo, hele iş yerlerine yakın olursa öğlenleri arı kovanı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

Orijinalden alıntı: giveup!
    adıyaman çiğköftecisi

:) hocam ben urfaliyim.. Çigköfte urfanin ve malesef millet gercek çigköfte yemediginden bu tur magazalarda satilan bulgur pilavlarini Ç.kofte die afiyetle yemektedir.. Halbuki uzakdan yakindan alakasi yokdur köfteyle :)

konuyla alakasi yok ama yazmak istedim..

Benim anne-babamda urfali, dogal olarak bende yari urfali sayiliyorum ve senin şu yorumuna katilmasam inan gözüm açik gider.. Birileri gelip bana şurda şurda çigköfte yedik süperdi yaaa dediklerinde çigköfte diye ne yediklerini tahmin edemiyorum.. :D Annem bir çigköfte yaptigi zamanda simsiyah bol isot nasil yiyiceklerini şaşiriyolar..

+1000 :)

Hocam zaten dışarıda yapılan çüğköftenin içide et yok ki adamlar patetes püresi falan koyuyor zaten çiğ köfte yapıldıktan sonra hemen tüketilmeli yoksa bakteri üretiyor , o yüzde o çiğ köftenin sabahtan akşama kadar kalması mümkün değil ama millet nasıl yiyiyor anlamıyorum.

• collezione lcw falan da mantıklı ucuz olduklarından deli gibi iş yapıyorlar
  • duran'ı ben önermem , özelikle soğuk oluyor tüm sandiviçleri sosis , tavuk gibi ürünleri soğuk yemiyim derseniz atıyorlar mikrodalga fırını 2 dakkalığına sonra yumuşacık , ıslanmış olarak çıkıyor hiç önermem..
  • @dix1;

Hocam valla Tortilla da soğuk yenmez ki, ben tek geçiyorum. Soğuk sandviç çeşitlerini de mikro dalgaya attıran zihniyet gitmesin zaten oraya Hem arkadaş yemek için değil satmak için konu açmış, Duran karınca yuvası misali valla.
  • turkcell avea vodafone bayiligi nasıl arkadaşlar......... ne dersiniz...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 15 Ekim 2010; 18:13:31 >
  • Bence gıda sektöründe daha çok para var
  • SUBWAY tabiki
  • Arby's

menüleri gerçekten çok güzel. patetesleri zaten şimdiye kadar yediklerimin en iyisi

• benzin istasyonu iyi bir tercih olabilir ama bütçe meselesi bu işler.
  • İnsanlık için herzaman başta olma küzere Gıda, Eğer kültür kokan yenilikçi ve bağımsız bir menünüz olursa bu bayilik sistemine hiçbir zaman ihtiyacınız yok. ister çok büyük bir yer tutun tüm türden yemek bölümleri olsun içerisinde ister kendinize özel menü ile satış yapın. Franchising hizmeti veren gıda kollarına gireceğinize yani o parayı onalra vereceğinize kendi gıda kolunuzu üretebilirsiniz. Yani ben böyle yapardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rzorone

SUBWAY tabiki

şakacı çocuk kim o kadar para ödemek ister ki oraya?
  • subway' i bende düşünmüştüm ama malesef olmadı. 1-2 yıl önce franchising fuarına da gittim orda da vardı. kral bir mekan 100 bin tl ye açılabiliyordu. özellikle bakırköyde iş yapar diye düşünüyorum çünkü sandwichler sıcak olarak veriliyor doyurucu ve her tarafta döner hamburger varken farklılık olur. istanbulda boğaziçi üniversitesinin kampüsünün çaprazında bir yerde dükkanları vardı.

bunun yanında bakırköyde oturuyomuşsunuz açın bi ps3 cafe 20 25 makina konsa toplam maliyeti kirasıdır ruhsatdır makinalardır vs 100 150 bin tl yi bulur. nerden oldu o fiyat demeyin bakırköyde bir dükkan bulmak kolay değil. kiraları çok pahalı olur depozio vs.
  • hocam ps3 internet kafe gibi işlerle ugraşsam heralde katil olurum

bagiriş çagiriş kavga ikide bir cihazı bozarlar çoluk çoçukla ugraşmak zor zanaat ben kaldıramam....

subwayi ben amerikadan gördüm hep giderdim newyorkda burgere tercih ettim orda.. çok sevmişdim.. burda yeni yeni yayılıo ama tereddütteyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

quote:

Orijinalden alıntı: rzorone

SUBWAY tabiki

şakacı çocuk kim o kadar para ödemek ister ki oraya?

sakami? cocuk sensin bence?

suanda en uygun fiyatla acilabilecek yer SUBWAYdir.tad olarak cok fark var yanliz turkiye ile yurtdisi arasinda bu denge tutulsa birazda reklam yapilsa gelecegi var bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rooftop -- 17 Ekim 2010; 9:21:16 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.