Şimdi Ara

FPS,TPS ve yarış oyunları için Gamepad tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle BF4 ve COD Ghost ve ayrıca bilimum FPS-TPS (Thief, Bioshock, Crysis3 vs) ve yarış oyunlarını gamepad ile oynamak istiyorum (karanlıkta klavyedeki harfleri göremiyorum, ayrıca bir o harfe bir bu harfe alışmak zor geldi). Dün akşam baya bir uğraştım, PS3 dualshock3 leri kablolu ya da kablosuz kullanabilmek için ama yemedi (googlede çıkan bütün taktikleri denedim, olmuyor). İşletim sistemi Win8.1 64bit olduğu içindir belki. Kablosuz olmuyorsa kablolu olsun bari dedim ve sizlere sormak istedim, bu oyunlara tam uyuml, tak çalıştır, uygun fiyatlı, oyun kolu tavsiyeleriniz varsa alabilir miyim lütfen? Bu arada single oynuyorum, MP tarafıyla işim yok. Mevcutta elimde 1 adet Logitech F310 var ama her oyunda çalışmıyor. Kablolu Xbox 360 padi, birçok oyun kolayca tanıyor ve kullanılabiliyormuş, buna ne dersiniz?

• Logitech F 710
  • Xbox 360 controller

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tane Logitech G300 bir tane de kablosuz Xbox360 almaya karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Öncelikle BF4 ve COD Ghost ve ayrıca bilimum FPS-TPS (Thief, Bioshock, Crysis3 vs) ve yarış oyunlarını gamepad ile oynamak istiyorum (karanlıkta klavyedeki harfleri göremiyorum, ayrıca bir o harfe bir bu harfe alışmak zor geldi). Dün akşam baya bir uğraştım, PS3 dualshock3 leri kablolu ya da kablosuz kullanabilmek için ama yemedi (googlede çıkan bütün taktikleri denedim, olmuyor). İşletim sistemi Win8.1 64bit olduğu içindir belki. Kablosuz olmuyorsa kablolu olsun bari dedim ve sizlere sormak istedim, bu oyunlara tam uyuml, tak çalıştır, uygun fiyatlı, oyun kolu tavsiyeleriniz varsa alabilir miyim lütfen? Bu arada single oynuyorum, MP tarafıyla işim yok. Mevcutta elimde 1 adet Logitech F310 var ama her oyunda çalışmıyor. Kablolu Xbox 360 padi, birçok oyun kolayca tanıyor ve kullanılabiliyormuş, buna ne dersiniz?

Bak ben 1 yil once kablolu yansanayi yani cakma kablolu 360 kolu aldim fistik gibi hem xboxta calisiyo hem pc de usb girisli super ve oyuna onunla girince oyunda tuslar ona gore algilaniyo sana da oyle tavsiye ederim ama duzgun bise al cakmanin da b.kunu cikarma :D ben 45 liraya almistim 40 in altina dusme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir bakayım olmazsa öyle yaparım, daha iyi olur. Hem mouse hem gamepad orijnal olunca bayağı bir para tutuyor.
  • X360 Controller senin işine gelir.Hem ergonomik hem de FPS oynarım diyorsun.Ya orijinal ya da yan sanayi al bi' X360.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 En iyi Yarış Oyunu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.