Şimdi Ara

FPS sorunu yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim fps 60 falandi sonra durup dururken 20 ye falan düştü tflerde 10 a düşüyor. Grafik ayarlari low oldugu halde... Nasıl duzeltirim bunu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşım forumda, arama motorlarında biraz araştırma yapmayı artık öğrenin. hergün 10 tane fps sorunu başlığı açılıyor.
    ekran kartı driverının güncel olanını kur.
  • MaGeFFeCt kullanıcısına yanıt
    Forumdasin ama forum mantığıni bilmiyorsun , cevap vermek zorunlulugun yok

• bilgisayarı temizle
  • Ekran kartınız nedir?
  • System32yi sil pc rahatlar

• Guncel tut pcyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    Nvdia 635m notebook

• ceess kullanıcısına yanıt
    Forumdayım, forum mantığını da gayet iyi biliyorum. Dediğin gibi, cevap verme zorunluluğum yok. Farklı birşey var mı deyip, konuya girip sorunu okuyayım dedim, diğerlerinden hiçbir farkı yok. Ancak, aynı konudan bir sayfada 3-4 tane var. Sen zahmet edip okumaya tenezzül etmiyorsun, sonra da forum mantığından bahsediyorsun. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceess

Nvdia 635m notebook

1) O ekran kartıyla o FPS'i alman normal, ancak birkaç ayarı daha değiştirdikleri bir config dosyası mı ne vardı, ben bilmiyorum ama internette araştırırsan bulabilirsin. O dosyayla ayarlardan ayarlanmayan bazı şeyler kısılarak performans arttırılıyordu.
    2) TF'lerde GPU'nun işlediği polygon sayısı arttığından FPS düşer (Minyonlar harekete geçince de polygon sayısı arttığından düşer). Örnek olarak benim ekran kartımda minyonlar harekete geçmeden önce 180-200 FPS almama rağmen TF'lerde bu FPS 70'lere kadar düşüyor (GTX 850M)(Ultra+AA açıkken).

Edit: Yanlış anlamışım. Galiba bir FPS drop olmuş. Sağ tık+nVidia ile çalıştır komutunu ve güç ayarlarını "Dengeli"ye veya "Yüksek Performans"a alıp bilgisayarı şarja takmayı denedin mi? Ben de öyle bir FPS drop yaşamıştım (200'den 60'lara-TF'lerde 10'lara). Güç seçeneklerinden "Dengeli"ye alınca düzelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 8 Ocak 2015; 9:07:54 >

sağol kardeşim dengeli yapınca düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceess

sağol kardeşim dengeli yapınca düzeldi

Hep güç ayarlarını unutunca oluyor bunlar

Yardım edebildiysem ne mutlu bize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.