Şimdi Ara

FPS PROBLEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler genelde multi de aşırı fps düşüşü yaşıyorum.Neredeyse yürüyemiyecek kadar.En düşük grafik ayarına getirdim,hatta 1024x768'de bile aynı sorun oluyor.Varmı böyle sorunu olan ?

Steam:God Pan - Uplay:Godpan35 - BattleNet:GodPan#11642
  • up !

Yokmu bilgisi olan
  • Aynı sorun bende de var sistem gayet iyi olmasına rağmen sürekli fps düşüşleri oluyor. Bazen öyle bir oluyor ki herşey duruyor açıldığında ölmüş oluyor karakter zaten. Çözemedim bende sorunu format atmayı düşünüyorum bakalım. Gerçi resmi forumda format attığı halde bu sorundan kurtulamayanlar var. Sorunu çözerseniz şayet burada paylaşırsanız sevinirim.

Orijinalden alıntı: Codest

Aynı sorun bende de var sistem gayet iyi olmasına rağmen sürekli fps düşüşleri oluyor. Bazen öyle bir oluyor ki herşey duruyor açıldığında ölmüş oluyor karakter zaten. Çözemedim bende sorunu format atmayı düşünüyorum bakalım. Gerçi resmi forumda format attığı halde bu sorundan kurtulamayanlar var. Sorunu çözerseniz şayet burada paylaşırsanız sevinirim.

Bendede ayni sorun var ozellikle act 3 de cok fazla donma yasiyorum , var mi bu konuda bilgisi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN : Efilyan
  • Ekran kartınızın ve DirectX sürücünüzün dirverlarını güncelleyin.

Kullandığınız ekran kartının Diablo3 desteklenmeyen ürünler listesinde yer alıp almadığına bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 22 Mayıs 2012; 18:20:04 >

Orijinalden alıntı: Codest

Aynı sorun bende de var sistem gayet iyi olmasına rağmen sürekli fps düşüşleri oluyor. Bazen öyle bir oluyor ki herşey duruyor açıldığında ölmüş oluyor karakter zaten. Çözemedim bende sorunu format atmayı düşünüyorum bakalım. Gerçi resmi forumda format attığı halde bu sorundan kurtulamayanlar var. Sorunu çözerseniz şayet burada paylaşırsanız sevinirim.

Max foreground fps kaç?

Orijinalden alıntı: keshberfo

Ekran kartınızın ve DirectX sürücünüzün dirverlarını güncelleyin.

Kullandığınız ekran kartının Diablo3 desteklenmeyen ürünler listesinde yer alıp almadığına bakın.

Hocam bilgisayar cahili bir insan değilim yeterli bilgim var driverlar güncel sistemde bir sorun yok ama gel gör ki oyun sistem seçiyor. Sizde sorunsuz çalışması herkeste öyle olduğu anlamına gelmiyor maalesef . Official forumlarda bu konuda tonla şikayet var fakat çözüm bulunabilmiş değil. Phenom II x4 955-4GB ram-1gb 5770 kullanıyorum sistemde oc yok ısınma sorunu yok ? zaten diğer oyunlarda da sorun yok Bu sistemle high'da sabit 60 fps çalışması gerekirken ayarlar low dahi olsa kasıyor ? Bu bende betada da mevcuttu full sürümde düzeleceğini düşündüm fakat aynen devam etti sorunlar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YÜKSEK FPS KASILMA SORUNU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayar özelliklerinden pek anlamam ama 4 çekirdekse 2 ye düşür. burada biri konu açmıştı kasıyor diye:

http://forum.donanimhaber.com/m_60990289/tm.htm

(phenom felan kaç çekirdek bilmiyorum yani :P)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.