Şimdi Ara

FPS Oyunları için tercih edilecek en iyi mouse?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir mouse almayı düşünüyorum. Yeni çıkan Steelseries Rival 600 ü bayabir inceledim. Canlı olarak mouse u göremedim ve kullanamadım fakat internet sitesinden mousea ait ölçümlere baktığımda bana gayet uygun olduğunu gördüm. Şuan Corsair K70 klavye kullanıyorum ve bu klavyenin yanına acaba corsair mi almalıyım yoksa steelseries mi almalıyım karar veremedim. Ağırlıklı olarak CS:GO oynuyorum. CS:GO ve diğer FPS oyunları için fiyat sorunu olmadan en iyi mouseun hangisi olduğunu merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Corsair Glaive sahibiyim Rival 600'ün şuan hiç bir rakibi yok şüphen olmasın.
  • G603

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de aynı klavyeyi kullanıyorum ve önceleri kafamda M65 pro vardı. Sonra Glaive'e tav oldum. Ama dokunma fırsatı bulamadım.

Elimde birkaç tane iyi mouse olduğu halde CS Go için denediğim deathadder, rival 300, rival 310 ve rival 700 arasında elime en iyi oturan rival 300 ü satınaldım.

Ama aklım Glaive de kaldı.

• çokrenkli kullanıcısına yanıt
    Olunmayacak gibi de değil valla ama şuan alsam Rival 600 alırdım ki belki de alırım :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.