Şimdi Ara

Fps Oyunları İçin Monitör Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ya 240 Hz tn Panel yada 360 Hz Fast İps alacağım oyun olarak cs go warzone volarant pubg vb battle royal ve e spor oyunları oyunuyorum. Daha önce ips 165 hz kullanmıştım 60 hz tn kadar bile rahat etmemiştim rezaletti açıkçası tabi bu değidiğim 3 4 yıl oldu. Özellikle 1ms olayını extrem modda veriyordu ve görüntü titreşimliydi. Ancak bugün ki fast ips için 1ms gtg ve düşük input lag olduğu söyleniyor.

Bu tarz oyunlar için tn panel olmazsa olmaz mıdır yoksa fast ips ler tn kadar akıcı ve yumuşak diyebilir miyiz fast ips tn konusunu bana açıklayabilir misiniz?

• Tn den şaşmayın.
    Hem daha az göz yorar hemde ne kadar ips düzeldi va şöyle denmesine rağmen tn performansı veremiyorlar.
    Verdiğini iddia edenler de 5 katı para istiyor.

240 hz va panelde oynadım fakat 144 tn kadar tatmin etmedi. Çok benzer konfigürasyon da.

İps 6 7 saat bakacağınız monitör için kullanılmamalı"bence"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acura07 kullanıcısına yanıt

Göz yorma olayını bilmiyordum hocam. Ancak ben samsung va kullandım 144 hz ondan da memnun değildim hp 5 ms 60 hz monitör bile ondan iyiydi bana göre ha rengi kontrastı çok çok iyi fakat memnun değildim.

Zaten bu zowie nin halen tn panel üretip dünyanın parasını istemesinin sebebi de sanırım işin tn de bitiyor olması gibi. İps ne kadar iyiye giderse gittiğini söyleselerde bu firma tn den vazgeçmiyor.

Fakat ben bu fast ips olayını ve tn kadar iyi dedikleri için konuyu açmıştım önermiyorsanız 360 ips ve diğer ips va defterini kapatacağım

• tn daha fazla göz yorar.

• sword6 kullanıcısına yanıt

O kadar üst düzey monitör kullanmadım. Fakat va 240hz tatmin etmedi. 144 ips tatmin etmemişti.

360hz ips bilmiyorum ne seviyede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 senedir ips kullanıyorum, bir daha tn kullanmam diyebilirim, goruntuyu cok daha iyi gosteriyor. Ayrica 144 240 360 fps goruntuler arasindaki farki cidden ne kadar anlayabiliyorsunuz? İnternette bir suru video var pro oyunculara deneyler yaptiklari, cogu rahat rahat anlayamiyor farki. Ben LG 27GL850 kullanıyorum, gayet memnunum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Marka olarak benq panel olarak tn almanızda fayda var
    Fps oyunlari ipsde değil tn de oynanır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox için monitör tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AW2521HF kullanıyorum xl2411 den geçtim normalde xl2546k alacaktım ama gerçekten fiyat farkı çoktu açıkçası çok aman aman büyük bi fark hissetmedim en başta ama daha sonra akıcılığı beğendim input lag olayı kağıt üstünde doğru video da da geçiyodu bu

bana sorarsan 2-3 saat oyunun yanında youtube film de takılacaksan asus veya alienware vs fast ips alın daha rekabetçi takılıyorsanız benq alın baya video inceleme var rtings.com felan içinize sinen modeli alın hiçbiri üzmez

• bu arada tenz (oyuncu) asus 360 hz kullanıyodu yakın bi zamanda benq gördüm gibi kamerasında yine big cs go takımında 4 kişi benq240 hz devam ederken 1 kişi asus 360 kullanıyo bunların hepsi direk 360hz alabilecek kişiler aradaki fark sorgulanır yani pc niz sağlamsa bişey diyemem ama çok zorlamanıza gerek yok gibi 360 hz için tr de çok model de yok zaten

• SheKilLll kullanıcısına yanıt

https://prosettings.net/cs-go-pro-settings-gear-list//

Listeye göre 360 hz kullanan 20 30 oyuncu var fakat ağırlıklı olarak halen 240 tn zowieler var.

360 hz ilk olarak geçen yıl tanıtılmıştı fakat aşırı bi yaygınlık göstermemiş gibi duruyor. Yinede halen tn 240 dan vazgeçmeyen oyuncuları görünce 240 tn fazla fazla yeter hissi oluştu bende

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.