Şimdi Ara

FPS Oyunlar için mouse önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar FPS oyuncusuyum ve mouse konusunda kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum.
    PUGB,Point Blank,CS:GO gibi oyunları yoğun şekilde oynuyorum,dayanıklı bir F/P ürününe ihtiyacım var.
    Almayı düşündüğüm ürünün linki aşşağıda bu fiyata alınacak en iyi mouse mı yoksa daha iyisini daha uyguna bulabilirmiyim
    fikirlerinizi bekliyorum..
    https://www.teknosa.com/urunler/125088184/logitech-g502-proteus-spectrum-rgb-gaming-mouse?gclid=EAIaIQobChMIruHd08De2AIVxpIYCh2VOwYVEAQYBCABEgIJ5fD_BwE&gclsrc=aw.ds

• Ben de aynı şekilde sizin gibi mouse bakıyordum son bir haftadır ve dün steelseries sensei 310 siparişi verdim, henüz elime ulaşmadı. Gameekstra da 279 liraya hem sensei 310 hem de QcK+ XL mousepad satılıyor. Mousepad in normalde fiyatı 80-90 lira aralığında. Sensei 310 nun diğer yerlerdeki fiyatı 299.90 lira. Güzel denk geldiğini düşünüyorum.

Reklam yapmışım gibi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Innovative kullanıcısına yanıt
    bende dün g502 nin siparşini verdim sabırsızlıkla bekliyorum umarım istediğimiz performansları alırız da dünya kadar paraya yazık olmaz
  • Pubg csgo fortnite oynuyrm everest smx r4 mouse var cok cok iyi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkem0707 kullanıcısına yanıt
    sağol hocam önerin için g502 aldım çokta memnun kaldım tavsiye ediyorum herkese
  • asus rog strix impact mı yoksa logitech g102 mi almalıyım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.