Bildirim
FPS oyun oynarken çok kötü oluyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ben de bazen öyle oluyorum. Sebebi saçma sapan bir dünyanın gerçekliğine kapılmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 23 Temmuz 2012; 18:14:41 > -
Half life gibi source motorlu oyunlarda midem bulanıyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Illuminn
Ben de bazen öyle oluyorum. Sebebi saçma sapan bir dünyanın gerçekliğine kapılmak.
Alakası yok. Beyinin algılama sisteminin bozulmasıyla alakalı birşey bu. Otururken birdenbire ayağa kalkınca beyin komutu algılayamaz insanın başı döner gözleri kararır o hesap. -
quote:
Orijinalden alıntı: iwanthidan
quote:
Alakası yok. Beyinin algılama sisteminin bozulmasıyla alakalı birşey bu. Otururken birdenbire ayağa kalkınca beyin komutu algılayamaz insanın başı döner gözleri kararır o hesap.
Ben ne dedim -
Bendede oluyor mw3 de veya bf3 de oynarken tansiyonum düşüyor felan heralde anlamıyorum.Ama geçiyor bi süre sonra -
quote:
quote:
quote:
Alakası yok. Beyinin algılama sisteminin bozulmasıyla alakalı birşey bu. Otururken birdenbire ayağa kalkınca beyin komutu algılayamaz insanın başı döner gözleri kararır o hesap.
Ben ne dedim
Senin dediğin le gram alakası yok yazdığım. Okuma yazma mı bilmiyorsun?
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=fps+oyunlar%C4%B1n%C4%B1n+ba%C5%9F+d%C3%B6nd%C3%BCrme+sorunsal%C4%B1
al oku.
-
Motion Sickness bunun adı -
bende de crysis 2 de oluyodu aynısı -
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Ben ne dedim
Senin dediğin le gram alakası yok yazdığım. Okuma yazma mı bilmiyorsun?
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=fps+oyunlar%C4%B1n%C4%B1n+ba%C5%9F+d%C3%B6nd%C3%BCrme+sorunsal%C4%B1
al oku.
Kardeş beyin oyundaki adama göre düşünüyor, sonra gerçeğin farkına varıyor ve kafası karışıyor. Pilotlarda da olan bir şey bu. Halbuki zemin de seninle hareket etse hiçbir şey olmayacak. Gerçeklikle alakalı.
Oyunun sınırları seni psikolojik olarak daraltıyor. Anlam verilemeyecek şeyler yapıyormuş gibi hisseden beynin bir bölümünün aksine gerçeğin farkında olan bölüm onunla çelişiyor. Beyin afallıyor. Gerçeklikle alakalı.
motion sickness diye bir arat.
Okuma yazma biliyorsun ama az sözle çok şey anlamak konusunda eksiğin var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X